CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Liga A Prahova. CS Câmpina - Petrolul 95 Ploiești 1-0

- Sport -

Liga A Prahova. CS Câmpina - Petrolul 95 Ploiești 1-0

Un adevărat derby a avut loc sâmbătă dimineață pe terenul sintetic din incinta Căminului Petrol, din Câmpina. S-au întâlnit ocupantele locurile 3 și 2, care și-au inversat locurile la finalul celor 90 de minute, după victoria la limită, muncită, a câmpinenilor.

Meciul a început în nota de dominare a gazdelor, care au fost ceva mai prezente în fața porții adverse și chiar ceva mai periculos. În prima repriză, ploieștenii au contracarat doar din câteva lovituri libere din preajma suprafeței de pedeapsă, fără a pune, însă, în real pericol poarta lui Antal. La puțin timp după pauză, min. 51, câmpinenii au deschis scorul prin reușita lui Tocitu, care a finalizat din apropiere, după o fază prelungită de atac. Treptat-treptat, oaspeții au pus stăpânire pe joc, au cucerit mijlocul terenului și au forțat egalarea. O egalare care nu a venit, ba chiar, pe contraatac, în două rânduri, elevii lui Claudiu Dumitrescu și Mugurel Dedu își puteau dubla avantajul și închide jocul.
CS Câmpina a evoluat în următoarea alcătuire: Antal - Coman, Năstase, Bej, Nichifor, Tocitu (66 A. Dumitrescu), Bărcănescu, Botoșneanu, Petrescu (80 Cl. Dumitrescu), Dedu, A. Marin (75 Amar).
Etapa viitoare, CS Câmpina va juca în deplasare, în fața ”lanternei roșii”, CS Strejnic.
Rezultatele acestei etape - aici.


11 Mar 2023 15:04 4051 vizualizari


Comentarii


676 vizualizari 29 May 2024 14:36 Turneul final de handbal feminin la... final. CS Câmpina, un onorabil loc 4

Turneul final de handbal feminin la... final. CS Câmpina, un onorabil loc 4

La capătul unui sezon lung, dificil, cu multe deplasări, turneul final Speranță la handbal feminin juniori III de la Suceava a încheiat sezonul pentru fetele de la CS Câmpina, pregătite de Daniel Vasile.

citeste mai mult
1382 vizualizari 28 May 2024 21:53 Turneul final. Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina a pierdut semifinala și va juca finala mică

Turneul final. Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina a pierdut semifinala și va juca finala mică

În penultima zi a turneului final al Campionatului Național de Handbal feminin jujniori III, Spernață, care are loc la Sceava, CS Câmpina a pierdut semifinala.

citeste mai mult
1872 vizualizari 27 May 2024 20:26 La Câmpina a început un puternic turneu internațional de tenis

La Câmpina a început un puternic turneu internațional de tenis

Tennis Premium Trophy este denumirea turneului internațional de tenis de câmp, care a început luni, 27 mai, la Câmpina, la baza sportivă Tenis Premium Club.

citeste mai mult
1432 vizualizari 27 May 2024 18:05 Turneul final. Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - HC Bizău Ocna Șugatag 22-16

Turneul final. Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - HC Bizău Ocna Șugatag 22-16

În ultimul meci din grupele turneului final al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori III, Speranță, care are loc la Suceava, CS Câmpina a învins clar, la șase goluri diferență, formația HC Bizău Ocna Șugatag, 22-16.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV