Polițiștii au depistat în parcarea unui centru comercial din Câmpina un tânăr care vindea parfumuri

Actualitate (Categoria articolului)

În cursul zilei de vineri, 9 decembrie 2022, în jurul orei 12.00, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Câmpina au depistat, în parcarea unui centru comercial, un tânăr de 25 de ani care oferea spre vânzare mai multe parfumuri cu diferite însemne și mărci, pentru care nu deținea documente justificative de proveniență sau înscrisuri care să ateste autenticitatea acestora.

Astfel, cele 12 parfumuri au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.

(Foto cu caracter ilustrativ)

3669 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Coco Channel 10.12.2022 15:31 Mare realizare a politiei!Sper ca oamenii lui Bode nu l-au batut,asa cum obisnuiesc pe aici prin RO!
  • A.I 10.12.2022 16:38 Le a luat si el de pe net si a mai pus 10 lei,ciubucu lui.Era prin Turnatorie.Politia ce face cu ele.Le vinde mai departe.La orele 16 era in Turnatorie,omu avea provizii.Si cei care sunt cu avon,oriflame,herbalife,yves rocher dau chitanta,lucreaza cu carte de munca.nu mai bine verifica ei carciumile,firmele de transport,companiile de internet si telefonie,frizerii si pe grei,nu gainari d astia morti de foame.dar nici opc si centru universitar la casa stintei numai avem.sa traiasca militia....
  • El Puerco 11.12.2022 11:31 In alte țari mai înapoiate, poliția isi pierde timpul si arestează traficanți de arme și stupefiante, criminali fiscali, teroriști, indivizi periculosi ai societății (jafuri, omoruri) pentru că nu ei sunt dotați cu inteligența necesară pentru a rezolva cazuri asa de complexe ca cei de la miliția local a orașului nostru. E bine ca au confiscat parfumurile și au prevenit zeci de familii să se bucure de un miros mai placut acum de sărbatori. Nota: Am vazut nișe criminali recidiviști juvenili care depășeau viteza normală din parcul regelui Mihai cand mergeau cu trotinetele. Erau vreo trei pustani și unul ma mic era mai 'bronzat'. Sper să puneți capăt la o așa crimă,
  • Radu 11.12.2022 16:33 Si eu care credeam ca redeschide Wiliam Branza magazin cu parfumuri vis a vis de Colegiul Grigorescu.Expres scanez codul de bare sa vad daca este original...si ne intrebam de ce suntem invadati de chinezarii si turcisme.Pentru ca ei nu au concurenta si ung unde trebuie.

Actualitate

367 vizualizari
18 apr. 2024 12:17

Paradoxul de la Câmpina: mai mulți alegători decât populație!

Biroul Electoral Câmpina și-a intrat deja în pâine, dând deja primele dispoziții. Una dintre acestea se referă la numărul oficial de alegători, așa cum a rezultat el din Registrul electoral.

180 vizualizari
18 apr. 2024 11:14

În primul trimestru din 2024, câmpinenii au plătit impozite de aproape 10 milioane lei

31 martie a fost primul termen de plată pentru impozitele locale, atât pentru persoanele fizice, cât și pentru cele juridice. În plus, cei care și-au achitat integral obligațiile fiscale au beneficiat de o reducere de 10%.

Alte stiri recente

621 vizualizari
17 apr. 2024 21:24

Rezultate excepționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina în prima zi a Campionatului Național de Înot

La Complexul Olimpic de Natație de la Otopeni se desfășoară, în perioada 17-21 aprilie 2024, Campionatul Național de Înot pentru Seniori, Tineret și Juniori I-II, competiție organizată de Federația Română de Natație și Pentatlon Modern. În prima zi a întrecerilor, sportivii de la Clubul Barracuda Câmpina, antrenați de Gabriel Cojocaru, au obținut rezultate extraordinare.

656 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).