Andrei Duran (PSD): ”Avem candidați valoroși, iar Alianța PSD - ProRomânia va asigura victoria stângii la Câmpina”

Politică (Categoria articolului)

A început deja perioada depunerii candidaturilor pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020, context în care Andrei Duran, consilier local din partea PSD și candidat pentru un nou mandat de consilier local, a acceptat un scurt dialog despre ce înseamnă Alianța PSD - ProRomânia la Câmpina, precum și despre surprizele pregătite pentru lista comună a candidaților acestei alianțe la Consiliul Local.

”Alianța PSD - ProRomânia este de bun augur pentru Organizația Câmpina a PSD din două motive: pe termen scurt, strângerea laolaltă a tuturor forțelor politice de stânga ne ajută să fim mai puternici pentru îndeplinirea scopului nostru principal, de a câștiga competiția electorală din 27 septembrie, iar pe termen lung, o guvernare locală de stânga, o guvernare în interesul cetățeanului, ne va ajuta să schimbăm fața orașului atât de prăfuită în cei 16 ani de guvernare locală de dreapta”, a afirmat Andrei Duran. (video)
În privința listelor de candidați, cu certitudine primul loc va fi ocupat de candidatul comun al alianței la funcția de primar, Nicolae Moisescu, iar Andrei Duran ne-a dat asigurări că nu vor lipsi surprizele, char dacă lista candidaților din partea PSD era aproape finalizată dinaintea lunii iunie, atunci când ar fi trebuit organizate alegerile locale la termen, amânarea acestora fiind determinată de pandemia de coronavirus.

3012 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ionut 12.08.2020 07:15 Felicitari Andrei! Esti profesionist. In minim de cuvinte, maxim de informatii. Spre deosebire de altii care vorbesc mult si nu spun nimic.
  • The MASK 13.08.2020 07:45 Felicitari...maxim de informatii care nu au spus nimic.Profesionist!A ramas sa-i gaseasca pe cei care mai sunt la Pro Romania filiala Campina
  • Ionut 13.08.2020 22:07 The Mask_Ca de obicei defazat si aservit. Nu stii (sau nu vrei) sa apreciezi calitatea, esti orbit de interese de doi bani. Daca Andrei era la partidul vostru, acum stateati la rand sa ii pupati talpile.

Politică

252 vizualizari
24 sept. 2020 22:48

Partidul Verde și candidatul său la Primăria Telega, Bogdan Șoldan, mesaj de suflet pentru locuitorii comunei

Cu câteva zile înaintea scrutinului electoral din 27 septembrie 2020, echipa Partidului Verde Telega transmite un mesaj locuitorilor comunei, un mesaj care include nu doar un îndemn la vot, ci și speranța că votul de duminică va aduce în fruntea comunei o administrație locală guvernată de principii corecte: grija și respectul față de cetățean, transparență și eficiență.

227 vizualizari
24 sept. 2020 21:53

”Pe primul loc în Agenda lui Pițigoi sunt oamenii din Câmpina!”

Ioan Adrian Pițigoi este viceprimarul în funcție al municipiului Câmpina și candidatul Partidului Mișcarea Populară la funcția de primar la alegerile din 27 septembrie 2020. ”Primarul trebuie să fie al tuturor oamenilor din Câmpina, indiferent de opțiunea politică a fiecăruia, de aceea pe primul loc în Agenda lui Pițigoi sunt oamenii din Câmpina”, susține Ioan Adrian Pițigoi.

Alte stiri recente

28 vizualizari
25 sept. 2020 07:02

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 25 septembrie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

2460 vizualizari
24 sept. 2020 18:16

Accident pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, din Câmpina

Joi după-amiază, în jurul orei 13.40, pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, din Câmpina, în dreptul intersecției spre centrele comerciale Lidl și Kaufland, a avut loc un accident de circulație soldat, din fericire, fără victime, dar cu pagube materiale considerabile.