CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Andrei Duran (PSD): ”Avem candidați valoroși, iar Alianța PSD - ProRomânia va asigura victoria stângii la Câmpina”

- Politică -

Andrei Duran (PSD): ”Avem candidați valoroși, iar Alianța PSD - ProRomânia va asigura victoria stângii la Câmpina”

A început deja perioada depunerii candidaturilor pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020, context în care Andrei Duran, consilier local din partea PSD și candidat pentru un nou mandat de consilier local, a acceptat un scurt dialog despre ce înseamnă Alianța PSD - ProRomânia la Câmpina, precum și despre surprizele pregătite pentru lista comună a candidaților acestei alianțe la Consiliul Local.

”Alianța PSD - ProRomânia este de bun augur pentru Organizația Câmpina a PSD din două motive: pe termen scurt, strângerea laolaltă a tuturor forțelor politice de stânga ne ajută să fim mai puternici pentru îndeplinirea scopului nostru principal, de a câștiga competiția electorală din 27 septembrie, iar pe termen lung, o guvernare locală de stânga, o guvernare în interesul cetățeanului, ne va ajuta să schimbăm fața orașului atât de prăfuită în cei 16 ani de guvernare locală de dreapta”, a afirmat Andrei Duran. (video)
În privința listelor de candidați, cu certitudine primul loc va fi ocupat de candidatul comun al alianței la funcția de primar, Nicolae Moisescu, iar Andrei Duran ne-a dat asigurări că nu vor lipsi surprizele, char dacă lista candidaților din partea PSD era aproape finalizată dinaintea lunii iunie, atunci când ar fi trebuit organizate alegerile locale la termen, amânarea acestora fiind determinată de pandemia de coronavirus.


11 Aug 2020 23:04 5811 vizualizari


Comentarii


  • 13.08.2020 22:07 Ionut The Mask_Ca de obicei defazat si aservit. Nu stii (sau nu vrei) sa apreciezi calitatea, esti orbit de interese de doi bani. Daca Andrei era la partidul vostru, acum stateati la rand sa ii pupati talpile.
  • 13.08.2020 07:45 The MASK Felicitari...maxim de informatii care nu au spus nimic.Profesionist!A ramas sa-i gaseasca pe cei care mai sunt la Pro Romania filiala Campina
  • 12.08.2020 07:15 Ionut Felicitari Andrei! Esti profesionist. In minim de cuvinte, maxim de informatii. Spre deosebire de altii care vorbesc mult si nu spun nimic.
604 vizualizari 18 Jul 2024 09:17 Partidul NOA cere președintelui Iohannis, printr-o scrisoare deschisă, să nu promulge legea care permite împușcarea urșilor

Partidul NOA cere președintelui Iohannis, printr-o scrisoare deschisă, să nu promulge legea care permite împușcarea urșilor

Partidul NOA (Natură, Oameni, Animale) i-a transmis președintelui României, Klaus Iohannis, o scrisoare deschisă în care îi cere acestuia să nu promulge legea care permite împușcarea urșilor.

citeste mai mult
517 vizualizari 15 Jul 2024 13:02 A fost lansată Asociația ”Platforma Independentă”. Câmpineanul Adrian Pițigoi este secretarul general al acesteia

A fost lansată Asociația ”Platforma Independentă”. Câmpineanul Adrian Pițigoi este secretarul general al acesteia

Luni, 15 iulie 2024, a fost lansată oficial Asociația ”Platforma Independentă”, un nou proiect politic inițiat de Cristian Diaconescu.

citeste mai mult
5658 vizualizari 14 Jun 2024 18:27 Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

V-am prezentat într-un articol anterior motivele care, credem noi, stau la baza victoriei Irinei Nistor (PSD) în alegerile locale din 9 iunie 2024. Vom încerca acum să creionăm motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut, surprinzător pentru mulți, funcția de primar.

citeste mai mult
4440 vizualizari 13 Jun 2024 20:59 Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Încercăm o analiză a rezultatelor alegerilor locale din 9 iunie 2024 și începem cu... învingătorii. Despre învinși vom scrie separat.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV