Andrei Duran (PSD): ”Avem candidați valoroși, iar Alianța PSD - ProRomânia va asigura victoria stângii la Câmpina”

Politică (Categoria articolului)

A început deja perioada depunerii candidaturilor pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020, context în care Andrei Duran, consilier local din partea PSD și candidat pentru un nou mandat de consilier local, a acceptat un scurt dialog despre ce înseamnă Alianța PSD - ProRomânia la Câmpina, precum și despre surprizele pregătite pentru lista comună a candidaților acestei alianțe la Consiliul Local.

”Alianța PSD - ProRomânia este de bun augur pentru Organizația Câmpina a PSD din două motive: pe termen scurt, strângerea laolaltă a tuturor forțelor politice de stânga ne ajută să fim mai puternici pentru îndeplinirea scopului nostru principal, de a câștiga competiția electorală din 27 septembrie, iar pe termen lung, o guvernare locală de stânga, o guvernare în interesul cetățeanului, ne va ajuta să schimbăm fața orașului atât de prăfuită în cei 16 ani de guvernare locală de dreapta”, a afirmat Andrei Duran. (video)
În privința listelor de candidați, cu certitudine primul loc va fi ocupat de candidatul comun al alianței la funcția de primar, Nicolae Moisescu, iar Andrei Duran ne-a dat asigurări că nu vor lipsi surprizele, char dacă lista candidaților din partea PSD era aproape finalizată dinaintea lunii iunie, atunci când ar fi trebuit organizate alegerile locale la termen, amânarea acestora fiind determinată de pandemia de coronavirus.

4178 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ionut 12.08.2020 07:15 Felicitari Andrei! Esti profesionist. In minim de cuvinte, maxim de informatii. Spre deosebire de altii care vorbesc mult si nu spun nimic.
  • The MASK 13.08.2020 07:45 Felicitari...maxim de informatii care nu au spus nimic.Profesionist!A ramas sa-i gaseasca pe cei care mai sunt la Pro Romania filiala Campina
  • Ionut 13.08.2020 22:07 The Mask_Ca de obicei defazat si aservit. Nu stii (sau nu vrei) sa apreciezi calitatea, esti orbit de interese de doi bani. Daca Andrei era la partidul vostru, acum stateati la rand sa ii pupati talpile.

Politică

6651 vizualizari
16 sept. 2021 20:14

Un an de la alegerile locale. PSD Câmpina își asumă unele greșeli, are și laude și critici la adresa primarului și susține că va apăra mereu interesul comunității

2 comentarii

Pe 27 septembrie 2021 se împlinește un an de la alegerile locale care au adus schimbări semnificative în administrația locală. CâmpinaTV.ro va realiza o serie de emisiuni cu reprezentanți ai partidelor care fac parte din Consiliul Local. Și deschidem seria acestor emisiuni cu Partidul Social Democrat, invitați fiind președintele PSD Câmpina - Dan Mușat și consilierul local Andrei Duran.

2475 vizualizari
19 aug. 2021 21:18

PNL Câmpina dorește continuitate în acordarea burselor de excelență pentru liceenii din anii terminali

Prin intermediul unui comunicat de presă, PNL Câmpina anunță că susține în continuare acordarea, de la bugetul local, a "Premiilor Municipiului Câmpina" pentru cei mai buni elevi din anii terminali. Este vorba despre acele burse de excelență inițiate de foștii consilieri PNL Elena Albu și Marian Dulă în anul 2010 și acordate elevilor din anul școlar 2010-2011 și până în prezent. Ulterior, aceste burse de excelență au devenit "Premiile Municipiului Câmpina". Înainte de începutul unui nou an școlar, Consiliul Local trebuie să aprobe un proiect de hotărâre privind aceste premii, cuantumul lor și regulamentul de acordare.

Alte stiri recente

126 vizualizari
23 sept. 2021 12:08

Proiectul "Informați suntem mai puternici pentru copiii noștri", derulat de Asociația Glasul Autismului din Câmpina, a ajuns la final

Asociația Glasul Autismului din municipiul Câmpina a derulat anul acesta proiectul "Informați suntem mai puternici pentru copiii noștri", realizat cu sprijinul financiar al ”Active Citizens Fund România”, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Pe parcursul anului, noi am mai scris despre acest proiect destinat în special părinților copiilor cu tulburări din spectrul autist. Acum, proiectul a ajuns la final.

1020 vizualizari
23 sept. 2021 07:45

9.756 candidați la școlile de poliție de la Câmpina și Cluj-Napoca, la sesiunea de admitere septembrie-octombrie-noiembrie 2021

S-au încheiat înscrierile pentru sesiunea de admitere septembrie-octombrie la unitățile postliceale de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne. Pentru cele 1.292 locuri de la Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina s-au înscris 8.232 candidați, iar pentru cele 300 de locuri de la Școala de Agenți de Poliție "Septimiu Mureșan" din Cluj-Napoca s-au înscris 1.524 candidați. În total, 9.756 candidați la această admitere de toamnă.