Andrei Duran (PSD): ”Avem candidați valoroși, iar Alianța PSD - ProRomânia va asigura victoria stângii la Câmpina”

Politică (Categoria articolului)

A început deja perioada depunerii candidaturilor pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020, context în care Andrei Duran, consilier local din partea PSD și candidat pentru un nou mandat de consilier local, a acceptat un scurt dialog despre ce înseamnă Alianța PSD - ProRomânia la Câmpina, precum și despre surprizele pregătite pentru lista comună a candidaților acestei alianțe la Consiliul Local.

”Alianța PSD - ProRomânia este de bun augur pentru Organizația Câmpina a PSD din două motive: pe termen scurt, strângerea laolaltă a tuturor forțelor politice de stânga ne ajută să fim mai puternici pentru îndeplinirea scopului nostru principal, de a câștiga competiția electorală din 27 septembrie, iar pe termen lung, o guvernare locală de stânga, o guvernare în interesul cetățeanului, ne va ajuta să schimbăm fața orașului atât de prăfuită în cei 16 ani de guvernare locală de dreapta”, a afirmat Andrei Duran. (video)
În privința listelor de candidați, cu certitudine primul loc va fi ocupat de candidatul comun al alianței la funcția de primar, Nicolae Moisescu, iar Andrei Duran ne-a dat asigurări că nu vor lipsi surprizele, char dacă lista candidaților din partea PSD era aproape finalizată dinaintea lunii iunie, atunci când ar fi trebuit organizate alegerile locale la termen, amânarea acestora fiind determinată de pandemia de coronavirus.

5025 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ionut 12.08.2020 07:15 Felicitari Andrei! Esti profesionist. In minim de cuvinte, maxim de informatii. Spre deosebire de altii care vorbesc mult si nu spun nimic.
  • The MASK 13.08.2020 07:45 Felicitari...maxim de informatii care nu au spus nimic.Profesionist!A ramas sa-i gaseasca pe cei care mai sunt la Pro Romania filiala Campina
  • Ionut 13.08.2020 22:07 The Mask_Ca de obicei defazat si aservit. Nu stii (sau nu vrei) sa apreciezi calitatea, esti orbit de interese de doi bani. Daca Andrei era la partidul vostru, acum stateati la rand sa ii pupati talpile.

Politică

2713 vizualizari
16 aug. 2022 20:19

Punctul de vedere al Partidului S.O.S. România, Filiala Câmpina, privind proiectul pasajului subteran

5 comentarii

Prin intermediul unui comunicat de presă, Organizația Câmpina a Partidului S.O.S. România își prezintă punctul de vedere cu privire la proiectul pasajului subteran din municipiul Câmpina.

6134 vizualizari
12 aug. 2022 07:28

Marian Nistor, președintele PNL Câmpina: "Toți locuitorii municipiului vor fi afectați de acest PUZ privind modernizarea centrului!"

11 comentarii

Continuăm seria discuțiilor pe tema Planului Urbanistic Zonal (PUZ) privind modernizarea centrului municipiului Câmpina, invitatul nostru fiind de această dată președintele PNL Câmpina, Marian Nistor. PNL este unul dintre partidele cu reprezentare în Consiliul Local, care nu consideră oportună realizarea pasajului subteran, iar Marian Nistor explică, în interviul pe care ni l-a acordat, motivele pentru care nu este de acord cu pasajul. De asemenea, președintele PNL Câmpina ridică mai multe semne de întrebare în privința PUZ, document aflat acum în perioada de consultare publică, urmând ca apoi să intre în dezbaterea Consiliului Local. Urmăriți integral interviul cu Marian Nistor.

Alte stiri recente

908 vizualizari
19 aug. 2022 22:57

ISU a emis mesaj RO-ALERT pentru prezența unui urs pe Strada Fabricii, din Câmpina

În ultima vreme, în zona Câmpinei situată la ieșirea spre Telega - Brebu, și-a făcut apariția mai multe zile la rând un urs.

1378 vizualizari
19 aug. 2022 21:35

Urmărire ca-n filme pe DN1, la doi pași de Câmpina. Au lipsit doar focurile de armă...

Joi dupa-amiază, în jurul orei 16.45, un echipaj de Poliție a avut de efectuat o urmărire ca-n filme, la Bănești, la doi pași de Câmpina, după ce un conducător auto a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor. Știa el ce știa, pentru că avea să se aleagă cu un dosar penal.