Cu indicatorul ce-ați avut, cu ce v-a greșit?

Social (Categoria articolului)

La distrus bunuri de pe domeniul public probabil că nu ne întrece nimeni. Coșuri de gunoi, bănci, gărdulețe, stâlpișori etc. Mai nou, ne vărsăm nervii (sau prostia) pe indicatoarele stradale. Iată cum arată de câteva zile indicatorul de la intersecția Bulevardului Carol I cu Strada Mărășești din Câmpina.

Distrugerea bunurilor de pe domeniul public tinde să devină sport național. În Câmpina se întâmplă frecvent astfel de distrugeri și ne tot rugăm de autorități să ia niște măsuri concrete în privința celor care "practică" astfel de distrugeri. Pentru că toate aceste bunuri de care unii își bat joc sunt plătite din banii noștri, ai tuturor. Poate că un coș de gunoi nu e scump. Probabil că nici indicatorul nu costă foarte mult. Dar dacă adunăm tot ce s-a distrus în ultimii ani, s-ar putea să avem o surpriză neplăcută. Până nu se dau niște amenzi și nu se fac publice câteva cazuri concrete de persoane care distrug bunurile orașului, lucrurile de acest gen nici nu vor fi stopate. Dacă tot s-au investit niște bani în camere de supraveghere, măcar să știm că acestea își ating scopul pentru care au fost instalate. Mai în glumă, mai în serios, ne gândim acum și că la PNL Câmpina, partidul cu primar și opt consilieri locali, probabil că n-a mai avut loc nicio ședința în ultima vreme, că altfel sigur oamenii ar fi văzut indicatorul aflat la colțul sediului și ar fi luat măsuri.

4953 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1245 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

603 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

53 vizualizari
19 apr. 2024 08:57

Primim de la cititori. Încă unul care are nevoie de... două locuri de parcare

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Complexului comercial Kaufland, din Câmpina.

1040 vizualizari
18 apr. 2024 21:41

Accident spectaculos pe DN1, la Comarnic. Patru persoane au avut nevoie de asistență medicală

Joi seară, în jurul orei 19.20, pe DN1, la Comarnic, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru persoane, inclusiv un copil.