Zarurile au fost aruncate...

Politică (Categoria articolului)

Până pe 7 aprilie, la nivelul tuturor organizațiilor locale ale PNL trebuie să se desfășoare alegeri interne. Deci și la Câmpina. Iar aici zarurile par a fi deja aruncate, având în vedere că actualul președinte al organizației și primar în exercițiu, Horia Tiseanu, a decis să candideze pentru încă un mandat la conducerea partidului.

În această seară, la PNL Câmpina are loc ședința săptămânală de partid, deci mai mult ca sigur că Horia Tiseanu își va anunța colegii cu privire la decizia luată. Surse apropiate PNL ne-au declarat că Tiseanu este susținut puternic de conducerea județeană a partidului și, mai mult decât atât, este susținut și de conducerea centrală, lucru foarte plauzibil dacă ne gândim că este în relații bune cu președintele interimar al PNL, Raluca Turcanu, încă de pe vremea fostului PDL, iar un alt punct de sprijin ar fi unul dintre consilierii prezidențiali pe probleme de securitate națională, fost membru al PDL. Prin urmare se poate spune că viitorul președinte al PNL Câmpina este... actualul președinte. Asta chiar dacă aripa din vechiul PNL, nu foarte numeroasă, e drept, îl susține pentru această funcție pe Bogdan Cord. Cât despre dosarul pe care Horia Tiseanu îl are la DNA Ploiești, în ochii colegilor săi de partid și nu numai, primarul beneficiază deocamdată de prezumția de nevinovăție, ca orice alt cetățean. 
La alegerile interne, pe lângă președinte, liberalii vor trebui să aleagă și un birou de conducere format din: un prim-vicepreședinte (funcție nouă, aprobată de Biroul Politic Județean la ședința de săptămâna trecută), opt vicepreședinți, un secretar executiv și un trezorier.

5330 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Mircea Sandu 14.03.2017 21:32 Poza este destul de expresiva,unul rade altul...bate campii,un partid fara solutii de viitor,sa accepti ... in continuare,sa speram ca apar alte forte politice si vor atrage noi generatii ce inca nu au curaj sa puna piciorul in prag.Si totusi strada a demonstrat ca sunt sperante.
  • andrei 15.03.2017 11:41 Grupul de interese il mentin pe Horica in fruntea partidului de frica sa nu le fuga contractele.

Politică

1770 vizualizari
25 ian. 2021 18:35

AUR se va opune în Parlament trecererii în proprietatea Câmpinei a terenurilor pe care se află calea ferată nefolosită de ani buni

Articolul nostru privind proiectul legislativ inițiat de senatorul PSD, Laura Moagher, la solicitarea administrației locale, pentru trecerea în proprietatea Câmpinei a terenurilor pe care se află calea ferată din interiorul localității, a creat mai multe reacții. După ce PSD Câmpina s-a grăbit să-și asume proiectul, acum, un parlamentar AUR și președintele Organizației Județene a acestei formațiuni politice au anunțat că nu vor susține acest proiect.

2206 vizualizari
22 ian. 2021 20:51

Comunicat PSD Câmpina cu privire la preluarea terenurilor pe care se află calea ferată în interiorul municipiului

1 comentarii

Organizația Câmpina a Partidului Social Democrat ne-a transmis următorul comunicat de presă, pe care îl redăm integral.

Alte stiri recente

2708 vizualizari
25 ian. 2021 12:12

Examenul auto suspendat, în Prahova, din cauza unor probleme tehnice. Candidații vor fi reprogramați

2 comentarii

Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare Vehicule Prahova anunță că, din cauza unor probleme tehnice apărute la nivel central, astăzi, 25 ianuarie 2021, proba scrisă și proba practică a examenului pentru obținerea permisului au fost suspendate. Candidații vor fi reprogramați.

4742 vizualizari
24 ian. 2021 19:00

Consiliul Local Câmpina îi va acorda lui Paolo Gozzo, post-mortem, titlul de "Cetățean de onoare al municipiului"

Pe ordinea de zi a ședinței ordinare de joi, 28 ianuarie 2021, a Consiliului Local Câmpina se va afla și un proiect privind acordarea titlului de "Cetățean de onoare post-mortem al municipiului Câmpina" lui Paolo Gozzo, italianul care a înființat și condus, la Câmpina, Asociația "Inima Sfântă a lui Isus" pentru sprijinirea copiilor proveniți din familiile defavorizate.