Hoțul de la Bănești a fost prins de polițiștii din Câmpina

Social (Categoria articolului)

Zilele trecute, pe Facebook au circulat imagini cu un bărbat care a furat 2.000 lei dintr-un magazin din satul Urleta, comuna Bănești. Bărbatul a fost surprins de camerele de supraveghere din magazin, în timp ce sustrăgea banii, profitând de neatenția vânzătoarei.

Hoțul a fost prins ieri de polițiștii de la investigații criminale din cadrul Poliției Municipale Câmpina. Are 39 de ani, este ploieștean și tocmai fusese eliberat condiționat din penitenciar. După cum reiese din comunicatul de presă remis de Inspectoratul Județean de Poliție Prahova, bărbatul în cauză a ajuns la Bănești cu mașina concubinei, deși nu deține permis de conducere. A intrat în magazin, a furat banii, s-a urcat la volan și a plecat. Polițiștii l-au identificat pe baza imaginilor surprinse de camerele video de supraveghere. S-a dispus reținerea lui pentru 24 de ore urmând să fie prezentat Judecătoriei Câmpina cu propunerea de arestare preventivă.

5161 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Maria 25.10.2016 17:08 Ce ti-e si cu globalizarea asta! Hotul din Banestia fost prins de politistii din Campina, de fapt el este din Ploiesti, statea la concubina lui de la Mislea, de origine roma, conducea un autoturism inmatriculat in Anglia, dar a fost prin pe camere chinezesti, imaginea fiind transmisa de cabluri turcesti, operate de un server maghiar. Globalizare, dar tot hotie!

Social

1896 vizualizari
01 mar. 2021 18:30

Agenții Poliției Locale Câmpina au oferit flori doamnelor, în prima zi de primăvară

Luni, 1 martie 2021, puțin după ora 10.00, în centrul Câmpinei, agenții Poliției Locale le-au oferit doamnelor și domnișoarelor, în mod simbolic, câte o floare, la începutul unei noi primăveri.

4446 vizualizari
27 feb. 2021 14:03

Testare gratuită pentru femeile din Câmpina în cadrul unui program de prevenție și tratament al cancerului de col uterin

1 comentarii

Zilele trecute, la sediul Primăriei Câmpina a avut loc o întâlnire a primarului Alin Moldoveanu cu o delegație a mai multor instituții care derulează în zona Muntenia un program de prevenție și tratament al cancerului de col uterin. Cu acest prilej s-a semnat și un protocol de colaborare, femeile din Câmpina putând apela la numărul de telefon 0721.933.020 pentru a se înscrie în programul de screening.

Alte stiri recente

849 vizualizari
01 mar. 2021 21:39

Dezvelirea blazonului familiei Știrbei, momentul de vârf al aniversării a 50 de ani de la înființarea Spitalului Voila - Câmpina

La 1 martie 1971 se înființa Spitalul de Psihiatrie Voila, pe fosta moșie a prințului Dimitrie Barbu Știrbei, sediul administrativ fiind situat chiar în Castelul Voila, construit de Știrbei în urmă cu 150 de ani. Astăzi, la 50 de ani de la înființarea acestei unități medicale, la Voila a avut loc un workshop dedicat istoriei spitalului, punctul culminant fiind dezvelirea unei plăci de granit cu blazonul familiei Știrbei.

1084 vizualizari
01 mar. 2021 21:03

Încet-încet, Turnătoria Centrală Orion Câmpina dispare de pe fața pământului

Scriam recent despre faptul că terenurile și toate construcțiile aparținând Turnătoriei Centrale Orion Câmpina, societate aflată în faliment, au fost vândute, prin intermediul lichidatorului judiciar, societății cu capital italian Edil Center SRL Filipești din județul Bacău, valoarea contractului fiind de aproximativ 15 milioane lei fără TVA.