Liga A Prahova. CS Câmpina - CSO Băicoi 1-1

Sport (Categoria articolului)

Lume multă în micuța tribună a terenului sintetic de la Căminul Petrol, din Câmpina, la primul meci al CS Câmpina în Liga A Prahova, la fotbal.

Meciul a început într-o notă de echilibru, în prima repriză, câmpinenii având prin Dedu trei mari ocazii, dar și băicoienii au avut o bară, care a înghețat inimile suporterilor câmpineni. Totuși, oaspeții au părut mai stăpâni pe joc, având o ușoară dominare teritorială.
După pauză, băicoienii au deschis scorul, iar până la final am asistat la un efort susținut al câmpinenilor pentru a întoarce rezultatul. Egalarea a venit târziu, spre final, imediat la următoarea fază, oaspeții rămânând în inferioritate numerică, după ce arbitrul Ionuț Neagu l-a eliminat pe un jucător al echipei din Băicoi pentru două ”galbene”. Dedu a avut o bară chiar înaintea minutului 90, dar fluierul final a consemnat o remiză și primul punct obținut de CS Câmpina în Liga A Prahova.
Etapa viitoare, CS Câmpina va juca în deplasare în fața formației Petrolul 95 Ploiești, în vreme ce echipa CSO Băicoi va primi vizita celor de la Petrolistul Boldești.

2539 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

359 vizualizari
03 dec. 2022 21:04

Câmpineanul Darius Coman a câștigat proba de 100m bras la Concursul Țărilor Central Europene, de la Praga

Performanță excepțională pentru sportul câmpinean, după ce în cursul serii de sâmbătă, câmpineanul Darius Coman, de la Barracuda Câmpina, antrenat de Gabriel Cojocaru, a câștigat proba de 100m bras la Concursul Țărilor Central Europene, care are loc la Praga, în capitala Cehiei.

2455 vizualizari
01 dec. 2022 18:50

Liga A Prahova, trei restanțe se joacă duminică. Sunt ultimele meciuri ale anului 2022

Duminică, 4 decembrie, cu începere de la ora 11.00, sunt programate cele trei partide restante din etapa a 13-a, atunci când selecționata Prahovei a reprezentat România în Bulgaria, la Cupa Regiunilor UEFA. Iată programul și delegările acestor ultime jocuri din Liga A în anul 2022:

Alte stiri recente

932 vizualizari
03 dec. 2022 19:25

Contaminare cu țiței și apă sărată la Câmpina. Garda de Mediu a amendat operatorul responsabil cu 50.000 lei

Garda de Mediu Prahova a anunțat că a aplicat o amendă de 50.000 lei unui operator care desfășoară activități de extracție a hidrocarburilor pentru contaminarea unei suprafețe de aproximativ 60mp cu țiței și apă sărată.

583 vizualizari
03 dec. 2022 19:16

Concert caritabil organizat de liceenii câmpineni în beneficiul copiilor cu autism

Concertul "Zâmbete de sărbători" este organizat la Casa Tineretului de Grupul Informal de Inițiativă PeaceJam Câmpina, fiind un concert caritabil cu tineri artiști locali. Intrarea este liberă, iar publicul va putea face donații care vor ajunge la Asociația ”Glasul Autismului” din Câmpina.