Firma Sofprest Protect Security a dăruit rechizite pentru elevii mai multor școli din Câmpina și împrejurimi

Social (Categoria articolului)

Reprezentanții Sofprest Protect Security, Cătălina Cârciu și soțul ei, Doru Cârciu, au donat din partea firmei pe care o administrează rechizite pentru elevii unor școli din Câmpina și din localitățile învecinate. Un gest frumos, cu atât mai mult cu cât, știm cu toții, există copii care provin din familii cu probleme sociale și care au nevoie de un astfel de sprijin.

Cătălina și Doru Cârciu au mers în Câmpina, la Școala Gimnazială nr. 6 din Cartierul Turnătorie și la Școala Gimnazială nr. 3 din Cartierul Voila, la Școala Gimnazială ”Învățător Ion Mateescu” din Poiana Câmpina și la Școala Gimnazială din cadrul Liceului Tehnologic ”Carol I” din Valea Doftanei. Donația a constat în caiete, atât dictando, cât și de matematică, dar și numeroase alte rechizite, de la ascuțitori și palete pentru culori, până la creioane, culori, radiere etc.
”Prin gestul nostru am încercat să tragem un semnal de alarmă, poate determinăm astfel și alte firme, mai mari decât noi, să ajute copiii din școlile câmpinene, dar și din localitățile limitrofe, pentru că și un caiet a ajuns să conteze. Noi am decis să lăsăm la latitudinea directorilor și cadrelor didactice cum și cui împart caietele și rechizitele aduse de noi, pentru că am considerat că ei știu cel mai bine nevoile copiilor din școala respectivă”, ne-a declarat Cătălina Cârciu.
Darurile au fost primite cu bucurie la fiecare unitate de învățământ, directorii și proefsorii mulțumindu-le reprezentanților firmei Sofprest Protct Security pentru acest gest deosebit, iar la Școala Gimnazială nr. 6 din cadrul Liceului Tehnologic Mecanic din Câmpina, copiii au ținut să le mulțumească oaspeților printr-un mic moment artistic. (video)
Copiii se bucură întotdeauna pentru astfel de daruri, ei se bucură întotdeauna de oaspeți, este important pentru ei să simtă că adulților le pasă. Unii dintre copii chiar au nevoie de rechizite, acum, la început de nou an școlar și poate că gestul reprezentanților firmei Sofprest Protect Security Câmpina va fi urmat și de alte gesturi similare din partea unor societăți câmpinene.

3141 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1121 vizualizari
20 feb. 2020 06:41

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 20 februarie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

2388 vizualizari
19 feb. 2020 13:57

În 2019, Ambulanța a intervenit în zona Câmpina la peste 15.000 de solicitări

Serviciul de Ambulanță Prahova a prezentat o evaluare a activității pentru anul 2019, o analiză la toate capitolele, cele mai interesante informații legate de zona Câmpina rezumându-le în rândurile următoare.

Alte stiri recente

286 vizualizari
20 feb. 2020 11:04

Avarie majoră, în centrul Câmpinei, la rețeaua de alimentare cu apă. Traficul este restricționat

O avarie s-a produs în această joi dimineață la rețeaua de alimentare cu apă potabilă a blocului 12E din centrul municipiului Câmpina, în apropierea pasajului de la ceas. HidroPrahova intervine pentru remedierea avariei, dar în acest moment nu se știe cu exactitate cât va dura intervenția. 

571 vizualizari
20 feb. 2020 09:26

Transportul public local, tot pe mâna Eliro. Primăria Câmpina va prelungi prin act adițional contractul care expiră în această primăvară

Transportul public local este un subiect de care s-a tot scris și vorbit în Câmpina în ultimii ani, mai ales după ce a apărut oportunitatea ca administrația locală să acceseze fonduri europene pentru un serviciu de transport public modern, european, ecologic, cu autobază proprie, cu multe facilități legate de infrastructură, inclusiv fonduri de modernizarea unor străzi incluse pe traseele locale de transport public. Despre această șansă a modernizării transportului public noi am scris de nenumărate ori, încă de la lansarea axei de finanțare europeană, în septembrie 2017, dar, din păcate, Primăria Câmpina a reacționat mult prea târziu și a ratat primul... tren. S-a trezit în vara lui 2019, când UE a prelungit termenul pentru depunerea cererilor de finanțare pe axa respectivă și s-a apucat de treabă.