Firma Sofprest Protect Security a dăruit rechizite pentru elevii mai multor școli din Câmpina și împrejurimi

Social (Categoria articolului)

Reprezentanții Sofprest Protect Security, Cătălina Cârciu și soțul ei, Doru Cârciu, au donat din partea firmei pe care o administrează rechizite pentru elevii unor școli din Câmpina și din localitățile învecinate. Un gest frumos, cu atât mai mult cu cât, știm cu toții, există copii care provin din familii cu probleme sociale și care au nevoie de un astfel de sprijin.

Cătălina și Doru Cârciu au mers în Câmpina, la Școala Gimnazială nr. 6 din Cartierul Turnătorie și la Școala Gimnazială nr. 3 din Cartierul Voila, la Școala Gimnazială ”Învățător Ion Mateescu” din Poiana Câmpina și la Școala Gimnazială din cadrul Liceului Tehnologic ”Carol I” din Valea Doftanei. Donația a constat în caiete, atât dictando, cât și de matematică, dar și numeroase alte rechizite, de la ascuțitori și palete pentru culori, până la creioane, culori, radiere etc.
”Prin gestul nostru am încercat să tragem un semnal de alarmă, poate determinăm astfel și alte firme, mai mari decât noi, să ajute copiii din școlile câmpinene, dar și din localitățile limitrofe, pentru că și un caiet a ajuns să conteze. Noi am decis să lăsăm la latitudinea directorilor și cadrelor didactice cum și cui împart caietele și rechizitele aduse de noi, pentru că am considerat că ei știu cel mai bine nevoile copiilor din școala respectivă”, ne-a declarat Cătălina Cârciu.
Darurile au fost primite cu bucurie la fiecare unitate de învățământ, directorii și proefsorii mulțumindu-le reprezentanților firmei Sofprest Protct Security pentru acest gest deosebit, iar la Școala Gimnazială nr. 6 din cadrul Liceului Tehnologic Mecanic din Câmpina, copiii au ținut să le mulțumească oaspeților printr-un mic moment artistic. (video)
Copiii se bucură întotdeauna pentru astfel de daruri, ei se bucură întotdeauna de oaspeți, este important pentru ei să simtă că adulților le pasă. Unii dintre copii chiar au nevoie de rechizite, acum, la început de nou an școlar și poate că gestul reprezentanților firmei Sofprest Protect Security Câmpina va fi urmat și de alte gesturi similare din partea unor societăți câmpinene.

2284 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1702 vizualizari
14 oct. 2019 22:06

Scrisoarea impresionantă a unei femei ai cărei părinți au fost uciși, către parlamentarii care au votat Legea recursului compensatoriu

Maria Dumitru este o femeie din Constanța, ai cărei părinți au fost uciși cu bestialitate, în vara acestui an, de un individ eliberat din penitenciar în baza Legii privind recursul compensatoriu. Pe 9 octombrie 2019, ea le-a trimis o scrisoare parlamentarilor care au aprobat această lege controversată, cerându-le să o abroge cât mai repede. ”Vă consider părtaş la această dublă crimă şi sper ca această vină să vă urmărească până la sfârşitul vieţii, aşa cum durerea de a-mi pierde părinţii în cel mai crud mod cu putinţă va fi cu mine pentru totdeauna. Nu există noapte în care să nu mă gândesc la suferința fizică și mentală din ultimele lor minute”, scrie Maria Dumitru în scrisoarea adresată parlamentarilor.

769 vizualizari
14 oct. 2019 21:30

”Un pas către tine”, un proiect important destinat copiilor de la Centrul "Glasul Autismului" din Câmpina

Proiectul „Un pas către tine” se derulează pe parcursul a trei luni la Centrul ”Glasul Autismului” din Câmpina și își propune să valorifice potențialul copiilor cu tulburări din spectrul autist, beneficiari ai centrului menționat, prin implicarea în activități de coordonare, mișcare și sport. Acesta este cel de-al doilea proiect al Asociației "Glasul Autismului" finanțat de Kaufland în cadrul Programului START ONG, implementat de Act for Tomorrow.

Alte stiri recente

1605 vizualizari
14 oct. 2019 20:16

Trafic deviat și stații desființate temporar în Câmpina, pe Bd. Carol I, pentru executarea lucrărilor de canalizare. Marți se asfaltează și Strada Golești

După cum vă informam la sfârșitul săptămânii trecute, de astăzi, 14 octombrie 2019, Bulevardul Carol I din municipiul Câmpina este închis circulației pe tronsonul cuprins între sensul giratoriu de la Fibec și Biserica de la Brazi, pentru executarea lucrărilor de canalizare derulate cu fonduri europene prin HidroPrahova. Avizul de închidere a circulației este valabil până pe 8 noiembrie 2019, iar în toată această perioadă traficul rutier va fi deviat pe străzile Frații Golești și B.P. Hasdeu.

1551 vizualizari
14 oct. 2019 16:46

Sâmbătă, 19 octombrie, la Câmpina au loc Cupa Speranțelor Olimpice și Memorialul ”Luca Henegar”, la aruncări

Cele mai importante competiții de atletism găzduite de Câmpina au loc în mod tradițional în luna octombrie, atunci când în organziarea CSS ”Constantin IstratI” și a Casei Tineretului se desfășoară Cupa Speranțelor Olimpice, ajunsă la a treia ediție, și Memorialul ”Luca Henegar”, la aruncări. Organizarea simultană a celor două competiții care aduc la Câmpina, în fiecare an, cei mai buni aruncători din România, este singurul prilej de omagiere a unei mari personalități a Câmpinei, un om de mare valoare și de o modestie rară - profesorul Luca Henegar.