Firma Sofprest Protect Security a dăruit rechizite pentru elevii mai multor școli din Câmpina și împrejurimi

Social (Categoria articolului)

Reprezentanții Sofprest Protect Security, Cătălina Cârciu și soțul ei, Doru Cârciu, au donat din partea firmei pe care o administrează rechizite pentru elevii unor școli din Câmpina și din localitățile învecinate. Un gest frumos, cu atât mai mult cu cât, știm cu toții, există copii care provin din familii cu probleme sociale și care au nevoie de un astfel de sprijin.

Cătălina și Doru Cârciu au mers în Câmpina, la Școala Gimnazială nr. 6 din Cartierul Turnătorie și la Școala Gimnazială nr. 3 din Cartierul Voila, la Școala Gimnazială ”Învățător Ion Mateescu” din Poiana Câmpina și la Școala Gimnazială din cadrul Liceului Tehnologic ”Carol I” din Valea Doftanei. Donația a constat în caiete, atât dictando, cât și de matematică, dar și numeroase alte rechizite, de la ascuțitori și palete pentru culori, până la creioane, culori, radiere etc.
”Prin gestul nostru am încercat să tragem un semnal de alarmă, poate determinăm astfel și alte firme, mai mari decât noi, să ajute copiii din școlile câmpinene, dar și din localitățile limitrofe, pentru că și un caiet a ajuns să conteze. Noi am decis să lăsăm la latitudinea directorilor și cadrelor didactice cum și cui împart caietele și rechizitele aduse de noi, pentru că am considerat că ei știu cel mai bine nevoile copiilor din școala respectivă”, ne-a declarat Cătălina Cârciu.
Darurile au fost primite cu bucurie la fiecare unitate de învățământ, directorii și proefsorii mulțumindu-le reprezentanților firmei Sofprest Protct Security pentru acest gest deosebit, iar la Școala Gimnazială nr. 6 din cadrul Liceului Tehnologic Mecanic din Câmpina, copiii au ținut să le mulțumească oaspeților printr-un mic moment artistic. (video)
Copiii se bucură întotdeauna pentru astfel de daruri, ei se bucură întotdeauna de oaspeți, este important pentru ei să simtă că adulților le pasă. Unii dintre copii chiar au nevoie de rechizite, acum, la început de nou an școlar și poate că gestul reprezentanților firmei Sofprest Protect Security Câmpina va fi urmat și de alte gesturi similare din partea unor societăți câmpinene.

5490 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Radu 04.06.2020 14:57 Dacă și pentru cei din "familia" dumneavoastră manifestați aceeași grijă - un sincer BRAVO !! Agent securitate Radu...

Social

7874 vizualizari
29 nov. 2022 11:05

Ne-a părăsit pentru totdeauna Raluca Drăgan, sportivă care a adus Câmpinei și României numeroase medalii la atletism

1 comentarii

O veste foarte tristă la sfârșit de toamnă... Raluca Drăgan, fostă sportivă a Clubului "Constantin Istrati" din Câmpina, campioană națională de juniori la aruncarea greutății și multiplă medaliată în probele de aruncarea discului și suliței, a încetat din viață. Avea doar 34 de ani.

3070 vizualizari
28 nov. 2022 08:08

Un tânăr de 19 ani și-a pierdut viața într-un tragic accident produs pe DN1, la Bănești

În noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 00.30, polițiștii Serviciului Rutier Prahova au fost sesizați prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe DN1, în afara localității Bănești.

Alte stiri recente

1158 vizualizari
29 nov. 2022 17:55

La Câmpina, în seara Sfântului Andrei, se aprind luminițele pentru sărbători și vor răsuna primele colinde

În seara Sfântului Andrei, părintele spiritual și ocrotitorul României, la ora 17.00, în Parcul Regele Mihai I din centrul Câmpinei, vor răsuna primele colinde ale acestei ierni. Vor cânta micii soliști de la Clubul Copiilor din localitate. Apoi, la 17.30, va fi aprins iluminatul ornamental pentru sărbătorile de iarnă.

1051 vizualizari
29 nov. 2022 08:35

Paradă militară la Câmpina, de Ziua Națională

2 comentarii

În ultimii trei ani, Ziua Națională a României a fost sărbătorită la Câmpina prin acțiuni restrânse, din cauza pandemiei. Anul acesta, se revine la programul din trecut, iar manifestările vor fi organizate în centrul localității, la Monumentul Eroilor Războiului de Întregire Națională (Soldatul).