La Câmpina și Valea Doftanei, doi bărbați au rămas fără permis de conducere, după ce au fost prinși băuți la volan

Actualitate (Categoria articolului)

În ultimele 24 de ore, doi bărbați au rămas fără permisul de conducere și s-au ales cu dosare penale, după ce au fost prinși de polițiști în timp ce conduceau autovehiculele deși se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

Astfel, sâmbătă, 7 ianuarie, la ora 8.15, pe Strada Ana Ipătescu din Câmpina, polițiștii au oprit pentru control un autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 54 ani. Testat cu aparatul etilotest a rezultat că avea o alcoolemie de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În noaptea care a trecut, cea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 4.00, polițiștii din Valea Doftanei au oprit pentru control un autovehicul condus de un tânăr de 28 ani, din comună. A fost și el testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,60mg/l alcool pur în aerul expirat.
Cei doi conducători auto au fost conduși la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge. În cele două cauze, au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

(Foto cu caracter ilustrativ)

3515 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1729 vizualizari
08 iun. 2023 21:29

Alin Moldoveanu, primarul Câmpinei, s-a întors în PNL

2 comentarii

Anunțul revenirii primarului municipiului Câmpina în Partidul Național Liberal a fost făcut astăzi, într-o conferință de presă comună, susținută de Alin Moldoveanu împreună cu Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean și președinte al PNL Prahova.

1781 vizualizari
06 iun. 2023 08:02

Consilierii câmpineni vor avea o nouă discuție pentru a stabili soarta blocului de necesitate

4 comentarii

Blocul de necesitate din Câmpina a fost finalizat în anul 2016, iar de atunci niciuna dintre administrațiile câmpinene nu a reușit să găsească soluții pentru îndeplinirea scopului pentru care a fost construit acest bloc - mutarea oamenilor din blocurile cu risc seismic, pe perioada desfășurării lucrărilor de consolidare a acelor blocuri.

Alte stiri recente

15 vizualizari
09 iun. 2023 17:36

Fetele de la CS Câmpina continuă parcursul foarte bun la turneul final de handbal pentru juniori IV

Micuțele handbaliste de la CS Câmpina, antrenate de Daniel Vasile, continuă parcursul foarte bun de la turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori IV, care are loc în aceste zile la Suceava.

1689 vizualizari
08 iun. 2023 20:29

”Vis de copil”, concert cu și pentru copii, la Câmpina

Sâmbătă, 10 iunie, de la ora 17.00, la Casa Tineretului din municipiul Câmpina va avea loc un concert intitulat ”Vis de copil”.