O lună până la Festivalul "Serbările Toamnei" Câmpina 2019. Iată cine cântă...

Actualitate (Categoria articolului)

În perioada 21-22 septembrie 2019, la Câmpina are loc cea de-a XII-a ediție a Festivalului "Serbările Toamnei", eveniment organizat de Primărie și Consiliul Local prin intermediul Casei Tineretului. Prima zi a festivalului va fi destinată folclorului, iar ziua a doua - muzicii ușoare. Scena va fi amplasată, ca și la ediția de anul trecut, pe Bulevardul Carol I, la notariate, adică la intersecția cu Strada 1 Decembrie 1918. 

La "Serbările Toamnei" vom avea, ca și până acum, în prima zi, deschiderea oficială, animație stradală, premierea olimpicilor și celor mai buni sportivi, apoi un program artistic exclusiv folcloric. La spectacolul din prima seară vor urca pe scenă soliștii de muzică populară: Angelica Bălașa, Gabriel Dumitru, Cristina Turcu Preda, Gelu Voicu și taraful său.
În cea de-a doua zi, va avea loc un program artistic susținut de soliști din Câmpina și împrejurimi, iar seara vor cânta: Lino Golden, Whats
Up, Amna și formația The Motans (din Republica Moldova). Festivalul se va încheia cu un foc de artificii.
Pentru "Serbările Toamnei" din acest an s-au alocat 170.000 lei de la bugetul local, sumă din care 98.400 lei înseamnă spectacolele din cele două seri de festival, iar diferența - scena, focul de artificii, cheltuielile cu cazarea și masa delegațiilor străine din localitățile înfrățite cu Câmpina. Practic, suma alocată artiștilor este destul de mică, de aceea pe afiș nu regăsim nume sonore ale muzicii românești, cel puțin în a doua seară a festivalului. Vom reveni cu programul complet al "Serbărilor Toamnei".

14449 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Alex 21.08.2019 18:56 Bine ca sunt bani de festival ... Calea doftanei plange la fel si Orizontului... tara arde si baba se piaptana !

Actualitate

286 vizualizari
20 feb. 2020 11:04

Avarie majoră, în centrul Câmpinei, la rețeaua de alimentare cu apă. Traficul este restricționat

O avarie s-a produs în această joi dimineață la rețeaua de alimentare cu apă potabilă a blocului 12E din centrul municipiului Câmpina, în apropierea pasajului de la ceas. HidroPrahova intervine pentru remedierea avariei, dar în acest moment nu se știe cu exactitate cât va dura intervenția. 

571 vizualizari
20 feb. 2020 09:26

Transportul public local, tot pe mâna Eliro. Primăria Câmpina va prelungi prin act adițional contractul care expiră în această primăvară

Transportul public local este un subiect de care s-a tot scris și vorbit în Câmpina în ultimii ani, mai ales după ce a apărut oportunitatea ca administrația locală să acceseze fonduri europene pentru un serviciu de transport public modern, european, ecologic, cu autobază proprie, cu multe facilități legate de infrastructură, inclusiv fonduri de modernizarea unor străzi incluse pe traseele locale de transport public. Despre această șansă a modernizării transportului public noi am scris de nenumărate ori, încă de la lansarea axei de finanțare europeană, în septembrie 2017, dar, din păcate, Primăria Câmpina a reacționat mult prea târziu și a ratat primul... tren. S-a trezit în vara lui 2019, când UE a prelungit termenul pentru depunerea cererilor de finanțare pe axa respectivă și s-a apucat de treabă.

Alte stiri recente

1121 vizualizari
20 feb. 2020 06:41

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 20 februarie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

2388 vizualizari
19 feb. 2020 13:57

În 2019, Ambulanța a intervenit în zona Câmpina la peste 15.000 de solicitări

Serviciul de Ambulanță Prahova a prezentat o evaluare a activității pentru anul 2019, o analiză la toate capitolele, cele mai interesante informații legate de zona Câmpina rezumându-le în rândurile următoare.