O lună până la Festivalul "Serbările Toamnei" Câmpina 2019. Iată cine cântă...

Actualitate (Categoria articolului)

În perioada 21-22 septembrie 2019, la Câmpina are loc cea de-a XII-a ediție a Festivalului "Serbările Toamnei", eveniment organizat de Primărie și Consiliul Local prin intermediul Casei Tineretului. Prima zi a festivalului va fi destinată folclorului, iar ziua a doua - muzicii ușoare. Scena va fi amplasată, ca și la ediția de anul trecut, pe Bulevardul Carol I, la notariate, adică la intersecția cu Strada 1 Decembrie 1918. 

La "Serbările Toamnei" vom avea, ca și până acum, în prima zi, deschiderea oficială, animație stradală, premierea olimpicilor și celor mai buni sportivi, apoi un program artistic exclusiv folcloric. La spectacolul din prima seară vor urca pe scenă soliștii de muzică populară: Angelica Bălașa, Gabriel Dumitru, Cristina Turcu Preda, Gelu Voicu și taraful său.
În cea de-a doua zi, va avea loc un program artistic susținut de soliști din Câmpina și împrejurimi, iar seara vor cânta: Lino Golden, Whats
Up, Amna și formația The Motans (din Republica Moldova). Festivalul se va încheia cu un foc de artificii.
Pentru "Serbările Toamnei" din acest an s-au alocat 170.000 lei de la bugetul local, sumă din care 98.400 lei înseamnă spectacolele din cele două seri de festival, iar diferența - scena, focul de artificii, cheltuielile cu cazarea și masa delegațiilor străine din localitățile înfrățite cu Câmpina. Practic, suma alocată artiștilor este destul de mică, de aceea pe afiș nu regăsim nume sonore ale muzicii românești, cel puțin în a doua seară a festivalului. Vom reveni cu programul complet al "Serbărilor Toamnei".

11548 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Alex 21.08.2019 18:56 Bine ca sunt bani de festival ... Calea doftanei plange la fel si Orizontului... tara arde si baba se piaptana !

Actualitate

1222 vizualizari
19 sept. 2019 12:49

Restricții de circulație pe Bulevardul Carol I și unele străzi adiacente în perioada Festivalului "Serbările Toamnei" Câmpina 2019

Primăria Câmpina anunță că de vineri, 20 septembrie, ora 17.30 și până luni, 23 septembrie, ora 7.00, vor fi instituite unele restricții în privința traficului rutier, cu ocazia desfășurării celei de-a XII-a ediții a Festivalului "Serbările Toamnei", eveniment care se va desfășura pe Bulevardul Carol I, în zona Parcului Trandafirilor (notariate).

1502 vizualizari
19 sept. 2019 12:27

O listă lungă de nereguli la modernizarea Parcului de la Soldat. Termenul de remediere - 23 octombrie 2019

Miercuri, 18 septembrie 2019, era programată recepția lucrărilor de modernizare a Parcului de la Soldat, adică a Parcului Regele Mihai I, denumirea oficială. Numai că, în lipsa dirigintelui de șantier, Sorin Alupoaie, care a anunțat că este bolnav, recepția s-a transformat într-o simplă inspecție la care au participat viceprimarul Adrian Pițigoi și mai mulți reprezentanți ai ADPP, precum și reprezentantul firmei constructoare – Construct Edil SRL Câmpineanca, județul Vrancea. Ce a rezultat în urma inspecției? O lista lungă de neconformități pe care constructorul va trebui să le remedieze până la 23 octombrie 2019.

Alte stiri recente

594 vizualizari
19 sept. 2019 18:47

Mai mult de jumătate dintre unitățile de învățământ din Prahova nu au paza asigurată

În județul Prahova există 630 unități de învățământ public: 62 licee, 260 școli gimnaziale și 308 grădinițe. Doar 48,4% din acestea au paza asigurată fie cu paznici angajați individual, fie cu societăți de protecție și pază. Dintre unitățile de învățământ la care există pază, 58,4% sunt în mediul urban, iar 31,6% sunt în mediul rural. Aceste informații au fost prezentate astăzi, la ședința Colegiului Prefectural al Județului Prahova, de către conducerea Inspectoratului Județean de Poliție.

2080 vizualizari
19 sept. 2019 16:31

Locuitorii din Melicești – Telega, permanent în alertă din cauza urșilor care le intră în gospodării și le ucid animalele

Locuitorii din satul Melicești, comuna Telega, sunt în stare de alertă maximă, după ce urșii le-au intrat în gospodării și le-au mâncat oile. Oamenii sunt speriați, mai ales că mulți dintre ei au copii care pleacă și vin de la școală, existând riscul ca urșii să le apară oricând în față.