CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

La Câmpina, consilierul local Liviu Davidescu a depus jurământul de credință online, în condiții... speciale

- Actualitate -

La Câmpina, consilierul local Liviu Davidescu a depus jurământul de credință online, în condiții... speciale

Vineri, 30 octombrie, a avut loc prima ședință extraordinară a noului Consiliu Local al municipiului Câmpina, ales în urma alegerilor din 27 septembrie. După cum am mai explicat deja a fost nevoie de această ședință din două motive - noul Cod Administrativ impune un termen limită până la care consilierii locali validați trebuie să depună jurământul, iar în perspectiva ședinței de luni, 2 noiembrie, când se va discuta o rectificare a bugetului local, era nevoie de constituirea comisiilor de specialitate ale Consiliului Local.

Modificarea Codului Administrativ a generat o serie de situații la limita ridicolului. Astfel, conform acestor modificări, un consilier local validat de instanță își pierde mandatul de ales local dacă nu depune jurământul într-un termen stabilit de lege. Era situația consilierului local Liviu Davidescu, din partea Pro România, ales pe listele Alianței pentru Prahova. Acesta se află în izolare după ce a fost contact direct al unei persoane infectate cu noul coronavirus, din această cauză neputând participa la ședința festivă de luni, 26 octombrie, atunci când colegii săi au depus jurământul.
Din păcate, așa cum s-a demonstrat des de-a lungul ultimelor luni, după impunerea măsurilor generate de pandemia de coronavirus, în cazul ședințelor online ale Consiliului Local, când este vorba de tehnică... Primăria Câmpina are o problemă. A durat minute bune să se realizeze conexiunea online între sala de ședințe de la Casa Tineretului, acolo unde avea loc ședința Consiliului Local, și Liviu Davidescu. A fost nevoie de două rânduri de pauze, pentru că nu se putea realiza conectarea la platforma Zoom, cea pe care au loc de obicei ședințele online ale Consiliului Local. În cele din urmă, după ce toată lumea își pierduse răbdarea, s-a apelat la soluția unui apel video pe whatsapp, de pe un telefon mobil, iar președintele de ședință, Liviu Briciu, s-a plimbat cu telefonul prin fața colegilor săi, astfel încât toată lumea să-l poată vedea și auzi pe Liviu Davidescu la momentul solemn al depunerii jurământului. Parcă nu a fost o soluție demnă de un oraș european în mileniul III. S-a demonstrat încă o dată că partea tehnică de IT de la nivelul Primăriei Câmpina este unul dintre capitolele la care mai este mult de muncă...


31 Oct 2020 09:22 4128 vizualizari



Comentarii






  • 31.10.2020 10:43 Alex Musat Cladirea Casa Tineretului este o locatie cu iz comunist neadaptata vremurilor,operatorii de telefonie si internet posibil nu au acoperire in Campina,ce sa zicem de semnalul de la sate daca orasul are deficiente.probleme majore sunt altele-vine iarna si prinde Hidro cu santierul.Nici la anu pe 1 aprilie nu e gata jumate din Calea Doftanei,se mai gaseste si Mihart sa asfalteze cate o bucatica sa nu ramana pe uscat,Eliro va scumpi iar biletul.Bataia de joc sper sa inceteze dar sunt sceptic.
2549 vizualizari 24 Apr 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1400 vizualizari 24 Apr 2024 12:11

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
5143 vizualizari 24 Apr 2024 09:02

Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

1.340 locuri sunt scoase la concurs la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina în sesiunea care a început miercuri, 24 aprilie, și va avea examenul pe 15 iunie.

citeste mai mult
1127 vizualizari 19 Apr 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV