Poliția Câmpina i-a identificat pe autorii incendiului de la containerul de pe Aleea Energiei. Doi adolescenți de 13 ani...

Actualitate (Categoria articolului)

În urmă cu câteva zile scriam despre un incendiu izbucnit la containerele de colectare selectivă a gunoiului de la intrarea pe Aleea Energiei dinspre Strada Schelelor, din municipiul Câmpina. Incendiul s-a produs pe 2 ianuarie, în urma propagării focului fiind distruse parțial și două mașini, chiar dacă într-o primă fază s-a vorbit despre un singur autovehicul afectat.

După stingerea incendiului de către pompieri, Poliția Municipală Câmpina a început cercetările pentru identificarea autorului/autorilor incendiului, cu atât mai mult cu cât s-a demonstrat că focul pornise din interiorul unuia dintre containere. După cercetările de rigoare, astăzi, 6 ianuarie, polițiștii i-au identificat pe autori - doi băieți de 13 ani, ambii domiciliați în Câmpina. Cei doi minori au fost audiați la sediul Poliției Municipale în prezența părinților și au detaliat modul în care au produs incendierea containerului - cu o brichetă, unul dintre ei a aprins o hârtie pe care a aruncat-o pur și simplu în containerul respectiv, după care amândoi au fugit. 
Părinții minorilor s-au angajat în fața polițiștilor că vor discuta cu proprietarii autoturismelor avariate în vederea acoperirii prejudiciului. De asemenea, părinții vor trebui să discute și cu reprezentanții Primăriei pentru acoperirea prejudiciului creat prin distrugerea acelor containere destinate colectării selective a gunoiului.

8392 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1077 vizualizari
01 mar. 2021 21:03

Încet-încet, Turnătoria Centrală Orion Câmpina dispare de pe fața pământului

Scriam recent despre faptul că terenurile și toate construcțiile aparținând Turnătoriei Centrale Orion Câmpina, societate aflată în faliment, au fost vândute, prin intermediul lichidatorului judiciar, societății cu capital italian Edil Center SRL Filipești din județul Bacău, valoarea contractului fiind de aproximativ 15 milioane lei fără TVA.

1520 vizualizari
01 mar. 2021 19:05

Locuitorii din Cartierul Voila - Câmpina, nemulțumiți de noul traseu (deviat) al transportului public local

2 comentarii

De aproximativ o săptămână, traseul local de transport public Slobozia - Voila a fost deviat ca urmare a închiderii circulației rutiere pe tronsonul din Calea Doftanei cuprins între intersecțiile cu străzile Ecaterina Teodoroiu și Voila, acolo unde se execută lucrări de canalizare. Mai mulți cetățeni din Cartierul Voila au transmis administrației locale nemulțumirile lor cu privire la noul traseu, fie verbal, fie în scris.

Alte stiri recente

836 vizualizari
01 mar. 2021 21:39

Dezvelirea blazonului familiei Știrbei, momentul de vârf al aniversării a 50 de ani de la înființarea Spitalului Voila - Câmpina

La 1 martie 1971 se înființa Spitalul de Psihiatrie Voila, pe fosta moșie a prințului Dimitrie Barbu Știrbei, sediul administrativ fiind situat chiar în Castelul Voila, construit de Știrbei în urmă cu 150 de ani. Astăzi, la 50 de ani de la înființarea acestei unități medicale, la Voila a avut loc un workshop dedicat istoriei spitalului, punctul culminant fiind dezvelirea unei plăci de granit cu blazonul familiei Știrbei.

916 vizualizari
01 mar. 2021 19:42

Șapte secții noi la CS Câmpina. Clubul ajunge, astfel, la 15 secții, dar unele sunt doar pe hârtie

Consiliul Local Câmpina a aprobat, în ședința din 25 februarie 2021, înființarea de noi secții la Clubul Sportiv Câmpina, club care aparține municipalității.