Partidul ProRomânia are o nouă conducere la Câmpina, aleasă prin vot

Politică (Categoria articolului)

Organizația Câmpina a Partidului ProRomânia a intrat în rândul lumii, având acum o conducere aleasă prin vot, după o perioadă destul de lungă în care, pe plan local, exista doar un comitet de inițiativă. Alegerile au avut loc vineri, 18 octombrie, în sala mică a Casei Tineretului din Câmpina, în prezența mai multor lideri ai organizației județene.

Peste 50 de persoane au participat la această ședință de alegeri a filialei locale a ProRomânia, la prezidiu aflându-se secretarul general al organizației județene - Adrian Petrache, prim-vicepreședintele Gheorghe Clotaru, vicepreședintele Alina Dragna, precum și liderii zonali Bogdan Dumitrașcu și Daniel Moise. Tot la prezidiu s-au aflat Marian Alexandru și Vasile Soare, cei doi candidați la funcția de președinte al Organizației Câmpina a Partidului ProRomânia.
Au fost discuții destul aprinse, uneori poate peste o limită a unei dispute politice, fie ea chiar și o dispută internă. Însă lucrurile s-au liniștit la final, când s-a ales prin votul membrilor prezenți o nouă conducere. Marian Alexandru a fost ales președintele organizației locale a acestei formațiuni politice, cu 47 voturi pentru, două împotrivă și o abținere. Chiar dacă victoria este dulce, pentru Marian Alexandru și echipa sa urmează o perioadă grea – partidul are nevoie de sediu, are nevoie de finanțare, are nevoie de membri activi și are nevoie de candidați, mai ales în perspectiva alegerilor locale.

4770 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

1769 vizualizari
21 feb. 2023 10:37

PMP Câmpina nu este de acord cu donarea, către Parohia "Nașterea Maicii Domnului", a unui teren de pe Strada Buciumului

1 comentarii

Pe ordinea de zi a ședinței de miercuri, 22 februarie 2023, a Consiliului Local Câmpina se află un proiect privind darea în folosință gratuită a unui teren de pe Strada Buciumului către Parohia Nașterea Maicii Domnului din Cartierul Voila. Este vorba de un teren de 2.290 mp, învecinat cu Casa Parohială. Legat de acest proiect, președintele PMP Câmpina, Adrian Pițigoi, ne-a transmis un punct de vedere pe care îl redăm integral.

1871 vizualizari
16 feb. 2023 21:20

Horațiu Zăgan, despre acuzele aduse de Florin Marcu: ”Nu au nicio legătură cu realitatea”

La finalul ședinței extraordinare a Consiliului Local Câmpina, care a avut loc miercuri, 15 februarie, consilierul Florin Marcu l-a acuzat pe Horațiu Zăgan că este într-un conflict de interese și l-a amenințat cu... ANI.

Alte stiri recente

173 vizualizari
28 mar. 2023 07:16

La Breaza are loc Gala Folk "Om bun", în memoria lui Victor Socaciu

Este cea de-a treia ediție a Galei Folk "Om bun" care are loc la Breaza, prima ediție, cea din 2021, fiind organizată chiar de Victor Socaciu. După dispariția artistului, în decembrie 2021, soția acestuia, Brândușa Simion Socaciu a făcut tot posibilul să ducă mai departe acest eveniment organizat, iată, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Breaza, în parteneriat cu Asociația Culturală "Tatiana Stepa".

1284 vizualizari
27 mar. 2023 20:41

Consilierul Cosmin Raț: ”Am făcut tot ce depindea de mine pentru ștrand și pentru parcul de pe Strada Oituz”

În urmă cu aproape șase luni, în cadrul unei emisiuni tot la CâmpinaTV.ro, consilierul local Cosmin Raț, din partea Partidului Oamenilor Liberi, atenționa că dacă nu sunt scoase la licitație în jumătate de an ștrandul de la Casa Tineretului, precum și parcul de pe Strada Oituz, fost Mițu-Chițu, va demisiona din Consiliul Local Câmpina.