CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Partidul ProRomânia are o nouă conducere la Câmpina, aleasă prin vot

- Politică -

Partidul ProRomânia are o nouă conducere la Câmpina, aleasă prin vot

Organizația Câmpina a Partidului ProRomânia a intrat în rândul lumii, având acum o conducere aleasă prin vot, după o perioadă destul de lungă în care, pe plan local, exista doar un comitet de inițiativă. Alegerile au avut loc vineri, 18 octombrie, în sala mică a Casei Tineretului din Câmpina, în prezența mai multor lideri ai organizației județene.

Peste 50 de persoane au participat la această ședință de alegeri a filialei locale a ProRomânia, la prezidiu aflându-se secretarul general al organizației județene - Adrian Petrache, prim-vicepreședintele Gheorghe Clotaru, vicepreședintele Alina Dragna, precum și liderii zonali Bogdan Dumitrașcu și Daniel Moise. Tot la prezidiu s-au aflat Marian Alexandru și Vasile Soare, cei doi candidați la funcția de președinte al Organizației Câmpina a Partidului ProRomânia.
Au fost discuții destul aprinse, uneori poate peste o limită a unei dispute politice, fie ea chiar și o dispută internă. Însă lucrurile s-au liniștit la final, când s-a ales prin votul membrilor prezenți o nouă conducere. Marian Alexandru a fost ales președintele organizației locale a acestei formațiuni politice, cu 47 voturi pentru, două împotrivă și o abținere. Chiar dacă victoria este dulce, pentru Marian Alexandru și echipa sa urmează o perioadă grea – partidul are nevoie de sediu, are nevoie de finanțare, are nevoie de membri activi și are nevoie de candidați, mai ales în perspectiva alegerilor locale.


21 Oct 2019 21:23 5034 vizualizari


Comentarii


171 vizualizari 18 Jul 2024 09:17 Partidul NOA cere președintelui Iohannis, printr-o scrisoare deschisă, să nu promulge legea care permite împușcarea urșilor

Partidul NOA cere președintelui Iohannis, printr-o scrisoare deschisă, să nu promulge legea care permite împușcarea urșilor

Partidul NOA (Natură, Oameni, Animale) i-a transmis președintelui României, Klaus Iohannis, o scrisoare deschisă în care îi cere acestuia să nu promulge legea care permite împușcarea urșilor.

citeste mai mult
481 vizualizari 15 Jul 2024 13:02 A fost lansată Asociația ”Platforma Independentă”. Câmpineanul Adrian Pițigoi este secretarul general al acesteia

A fost lansată Asociația ”Platforma Independentă”. Câmpineanul Adrian Pițigoi este secretarul general al acesteia

Luni, 15 iulie 2024, a fost lansată oficial Asociația ”Platforma Independentă”, un nou proiect politic inițiat de Cristian Diaconescu.

citeste mai mult
5634 vizualizari 14 Jun 2024 18:27 Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

V-am prezentat într-un articol anterior motivele care, credem noi, stau la baza victoriei Irinei Nistor (PSD) în alegerile locale din 9 iunie 2024. Vom încerca acum să creionăm motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut, surprinzător pentru mulți, funcția de primar.

citeste mai mult
4418 vizualizari 13 Jun 2024 20:59 Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Încercăm o analiză a rezultatelor alegerilor locale din 9 iunie 2024 și începem cu... învingătorii. Despre învinși vom scrie separat.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV