CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Partidul ProRomânia are o nouă conducere la Câmpina, aleasă prin vot

- Politică -

Partidul ProRomânia are o nouă conducere la Câmpina, aleasă prin vot

Organizația Câmpina a Partidului ProRomânia a intrat în rândul lumii, având acum o conducere aleasă prin vot, după o perioadă destul de lungă în care, pe plan local, exista doar un comitet de inițiativă. Alegerile au avut loc vineri, 18 octombrie, în sala mică a Casei Tineretului din Câmpina, în prezența mai multor lideri ai organizației județene.

Peste 50 de persoane au participat la această ședință de alegeri a filialei locale a ProRomânia, la prezidiu aflându-se secretarul general al organizației județene - Adrian Petrache, prim-vicepreședintele Gheorghe Clotaru, vicepreședintele Alina Dragna, precum și liderii zonali Bogdan Dumitrașcu și Daniel Moise. Tot la prezidiu s-au aflat Marian Alexandru și Vasile Soare, cei doi candidați la funcția de președinte al Organizației Câmpina a Partidului ProRomânia.
Au fost discuții destul aprinse, uneori poate peste o limită a unei dispute politice, fie ea chiar și o dispută internă. Însă lucrurile s-au liniștit la final, când s-a ales prin votul membrilor prezenți o nouă conducere. Marian Alexandru a fost ales președintele organizației locale a acestei formațiuni politice, cu 47 voturi pentru, două împotrivă și o abținere. Chiar dacă victoria este dulce, pentru Marian Alexandru și echipa sa urmează o perioadă grea – partidul are nevoie de sediu, are nevoie de finanțare, are nevoie de membri activi și are nevoie de candidați, mai ales în perspectiva alegerilor locale.


21 Oct 2019 21:23 5024 vizualizari


Comentarii


5322 vizualizari 14 Jun 2024 18:27 Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

V-am prezentat într-un articol anterior motivele care, credem noi, stau la baza victoriei Irinei Nistor (PSD) în alegerile locale din 9 iunie 2024. Vom încerca acum să creionăm motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut, surprinzător pentru mulți, funcția de primar.

citeste mai mult
4151 vizualizari 13 Jun 2024 20:59 Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Încercăm o analiză a rezultatelor alegerilor locale din 9 iunie 2024 și începem cu... învingătorii. Despre învinși vom scrie separat.

citeste mai mult
1869 vizualizari 07 Jun 2024 20:14 Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Campania electorală pentru alegerile din 9 iunie 2024 (locale și europarlamentare) se încheie sâmbătă dimineață la ora 7.00, cu 24 de ore înainte de deschiderea secțiilor de votare. La final de campanie, vă prezentăm mesajul primarului Ioan Alin Moldoveanu, candidat PNL pentru încă un mandat la Casa cu Grifoni.

citeste mai mult
2133 vizualizari 07 Jun 2024 16:37 Partidul Câmpina Curată: ”A venit vremea pentru Câmpina curată, inclusiv din punct de vedere moral!”

Partidul Câmpina Curată: ”A venit vremea pentru Câmpina curată, inclusiv din punct de vedere moral!”

Adina Gârbăcică, Rudolf Leica și Liviu Dumitrache, candidați din partea Partidului Câmpina Curată la Consiliul Local, la alegerile din 9 iunie 2024, au fost invitații noștri la o ultimă emisiune electorală.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV