Partidul ProRomânia are o nouă conducere la Câmpina, aleasă prin vot

Politică (Categoria articolului)

Organizația Câmpina a Partidului ProRomânia a intrat în rândul lumii, având acum o conducere aleasă prin vot, după o perioadă destul de lungă în care, pe plan local, exista doar un comitet de inițiativă. Alegerile au avut loc vineri, 18 octombrie, în sala mică a Casei Tineretului din Câmpina, în prezența mai multor lideri ai organizației județene.

Peste 50 de persoane au participat la această ședință de alegeri a filialei locale a ProRomânia, la prezidiu aflându-se secretarul general al organizației județene - Adrian Petrache, prim-vicepreședintele Gheorghe Clotaru, vicepreședintele Alina Dragna, precum și liderii zonali Bogdan Dumitrașcu și Daniel Moise. Tot la prezidiu s-au aflat Marian Alexandru și Vasile Soare, cei doi candidați la funcția de președinte al Organizației Câmpina a Partidului ProRomânia.
Au fost discuții destul aprinse, uneori poate peste o limită a unei dispute politice, fie ea chiar și o dispută internă. Însă lucrurile s-au liniștit la final, când s-a ales prin votul membrilor prezenți o nouă conducere. Marian Alexandru a fost ales președintele organizației locale a acestei formațiuni politice, cu 47 voturi pentru, două împotrivă și o abținere. Chiar dacă victoria este dulce, pentru Marian Alexandru și echipa sa urmează o perioadă grea – partidul are nevoie de sediu, are nevoie de finanțare, are nevoie de membri activi și are nevoie de candidați, mai ales în perspectiva alegerilor locale.

4418 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

3008 vizualizari
25 sept. 2021 19:18

Un an de la alegerile locale. Proiectele și... dezamăgirile POL Câmpina

Pe 27 septembrie 2021 se împlinește un an de la alegerile locale care au schimbat radical reprezentativitatea politică în administrația publică. Câmpinatv.ro realizează o serie de emisiuni cu reprezentanții partidelor care fac parte din Consiliul Local și încercăm să aflăm ce a fost bine și ce nu a fost bine în acest prim an din noul mandat, cum se văd lucrurile din interiorul partidelor și, bineînțeles, din interiorul administrației locale. Invitatul acestei emisiuni – consilierul local Cosmin Raț din partea Partidului Oamenilor Liberi (POL).

3301 vizualizari
23 sept. 2021 22:16

Un an de la alegerile locale. USR PLUS: "Vom vota în Consiliul Local doar ce e bun pentru Câmpina, nu și ce servește altor interese!"

1 comentarii

Pe 27 septembrie se împlinește un an de la alegerile locale care au schimbat radical reprezentativitatea politică în administrația publică. Câmpinatv.ro realizează o serie de emisiuni cu reprezentanții partidelor care fac parte din Consiliul Local și încercăm să aflăm ce a fost bine și ce nu a fost bine în acest prim an din noul mandat, cum se văd lucrurile din interiorul partidelor și, bineînțeles, din interiorul administrației locale. Invitații acestei emisiuni - consilierii locali Adina Gârbăcică și Valentin Crețu de la USR PLUS.

Alte stiri recente

484 vizualizari
26 sept. 2021 20:54

Rareș Hodoiu (AIKO Câmpina), trei medalii la Mondialul WUKF de la Cluj-Napoca

La sfârșitul acestei săptămâni a avut loc la Cluj-Napoca o nouă ediție a Campionatului Mondial WUKF de karate, competiție la care a fost prezent și Rareș Hodoiu, unul dintre cei mai valoroși sportivi de la AIKO Câmpina, pregătit de Sensei Gabriel Timofte.

1771 vizualizari
26 sept. 2021 12:52

Liga A Prahova, etapa a 8-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă au avut loc primele meciuri din etapa a 8-a din Liga A Prahova, eșalonul de elită al fotbalului prahovean. Duminică au avut loc ultimele jocuri ale acestei runde. Iată rezultatele: