Prefectura Prahova a anunțat cum se va putea derula ajutorarea refugiaților din Ucraina

Social (Categoria articolului)

Instituția Prefectului județului Prahova a anunțat că s-a decis care este modalitatea prin care vor putea fi transmise ajutoare pentru refugiații din Ucraina, care fug din țara lor invadată de ruși.

Astfel, pentru moment, reprezentanții societății civile, care doresc să sprijine acțiunea umanitară de ajutorare a persoanelor refugite din Ucraina, sunt invitați să trimită intențiile de sprijin la adresa de e-mail umanitar.dsu@mai.gov.ro. 
De asemenea, intențiile de ajutor pot fi comunicate la numărul de telefon operaționalizat de Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Prahova - 0720.259.833.
Ulterior, în funcție de solicitările primite, autoritățile vor contacte și direcționa, în cel mai scurt timp, persoanele care pot pune la dispoziție diferite tipuri de servicii.

2906 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1343 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

641 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

436 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

363 vizualizari
19 apr. 2024 08:57

Primim de la cititori. Încă unul care are nevoie de... două locuri de parcare

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Complexului comercial Kaufland, din Câmpina.