CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

PSD Prahova a confirmat. Livia Lupu intră în Consiliul Local Câmpina

- Politică -

PSD Prahova a confirmat. Livia Lupu intră în Consiliul Local Câmpina După demisia lui Horațiu Zăgan din funcția de consilier local, locul rămas vacant trebuie ocupat de următorul candidat de pe lista de la alegerile locale din 2012. Lista USL, pentru că așa a fost atunci, chiar dacă astăzi USL nu mai există. Astfel, în Consiliul Local Câmpina va intra Livia Lupu, consilier juridic la Spitalul Voila, vicepreședinte al PSD Câmpina.

Astăzi, PSD Prahova a trimis o adresă Consiliului Local Câmpina prin care confirmă că Livia Lupu va ocupa locul lăsat liber de Horațiu Zăgan. La următoarea ședință a Consiliului Local, care va avea loc, cel mai probabil, pe 17 decembrie, vor exista două proiecte de hotărâre, așa cum prevede legislația în vigoare: unul de constatare a vacantării postului și unul de ocupare a postului. 
Livia Lupu are 47 de ani, este membru PSD de 15 ani, președinte al Organizației de Femei a PSD Câmpina și vicepreședinte al Organizației Municipale.


03 Dec 2015 18:37 9095 vizualizari



Comentarii






607 vizualizari 25 Apr 2024 16:18 Partidul Câmpina Curată a depus dosarele de candidați pentru Consiliul Local

Partidul Câmpina Curată a depus dosarele de candidați pentru Consiliul Local

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie, Partidul Câmpina Curată a depus la Biroul Electoral Local dosarele de candidați pentru Consiliul Local. Vă reamintim că pentru funcția de primar, Partidul Câmpina Curată o susține pe Irina Nistor, candidatul PSD.

citeste mai mult
1463 vizualizari 24 Apr 2024 22:29 Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

citeste mai mult
593 vizualizari 24 Apr 2024 19:06 Iulian Dumitrescu (PNL) și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova

Iulian Dumitrescu (PNL) și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova

Președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, a depus astăzi, 24 aprilie 2024, dosarul de candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Judeţean.

citeste mai mult
2008 vizualizari 22 Apr 2024 21:37 Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV