Unitățile de învățământ din Câmpina, supravegheate de echipaje de la Poliția Locală, Poliția Municipală și Jandarmerie

Social (Categoria articolului)

Pe toată perioada stării de alertă, atunci când cursurile se defășoară în scenariile (verde și galben) care implică prezența copiilor la școală, unitățile de învățământ din Câmpina sunt supravegheate de Poliția Municipală, Poliția Locală și Jandarmerie. Între aceste trei instituții au fost împărțite grădinițele, școlile gimnaziale și liceele din municipiu.

Poliția Locală Câmpina se ocupă de Grădinița nr. 4 cu structurile care aparțin de acest centru bugetar, Școala Centrală, Școala Gimnazială "Alexandru Ioan Cuza" și Colegiul Național "Nicolae Grigorescu". Potrivit directorului Poliției Locale, Romeo Văsii, se desfășoară acțiuni de prevenție și supraveghere, acționându-se, cu precădere, dimineața și la prânz, la intrarea, respectiv ieșirea elevilor de la cursuri, agenții ocupându-se și de dirijarea traficului astfel încât să nu se creeze aglomerație în zona unităților de învățământ.
De asemenea, în sarcina Poliției Locale, pentru supraveghere și dirijare trafic, se află și zona Autogării Câmpina, precum și Bulevardul Carol I, de la Casa Tineretului până la Colegiul Tehnic Forestier.
Precizăm faptul că, în conformitate cu ultima raportare a Direcției de Sănătate Publică și Prefecturii Prahova, rata de infectare cu SARS-CoV-2 este, la Câmpina, de 0,52 cazuri la 1.000 locuitori.

3417 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

13 vizualizari
27 feb. 2021 10:56

Peste 500 de câmpineni vor beneficia de bilete gratuite de călătorie pentru transportul local în acest an

Consiliul Local Câmpina a aprobat în ședința ordinară de joi, 25 februarie, un proiect inițiat de primarul Alin Moldoveanu privind acordarea de bilete gratuite de călătorie pentru transportul local pentru o serie de categorii sociale defavorizate.

2767 vizualizari
26 feb. 2021 21:29

De ”Ziua meseriilor”, elevi de la școlile gimnaziale din Câmpina au vizitat Liceul Tehnologic Energetic

Pe 11 martie se sărbătorește ”Ziua meseriilor”, iar până atunci, prin inspectoratele școlare județene, în diverse licee din țară au loc acțiuni de promovare a învățământului profesional în rândul elevilor din clasa a VIII-a. O astfel de acțiune a avut loc vineri, 26 februarie 2021, la Liceul Tehnologic Energetic Câmpina, elevilor de la școlile gimnaziale ”Ion Câmpineanu”, ”B.P. Hasdeu” și Școala Centrală, însoțiți de diriginții lor, fiindu-le prezentate avantajele învățământului tehnic și profesional.

Alte stiri recente

1765 vizualizari
26 feb. 2021 21:35

Agenții Poliției Locale Câmpina au continuat activitățile de fluidizare a traficului în zona centrală, la finalul săptămânii

Pentru a doua săptămână consecutiv, vineri, 26 februarie 2021, agenții Poliției Locale, în colaborare cu cei de la Poliția Municipiului Câmpina, au acționat pentru fluidizarea traficului rutier pe Strada Republicii, în zona Pieței Centrale, o zonă aglomerată în special la sfârșit de săptămână.

2321 vizualizari
26 feb. 2021 21:18

Marius Vasile (CSS ”Istrati” Câmpina), campion național la aruncarea greutății, categoria sub 20 ani, cu un nou record personal

După ce a participat la Sofia, la Balcaniada pentru sportivi sub 20 ani, unde s-a clasat pe un meritoriu loc 4, cu un nou record personal, Marius Vasile (antrenor Nicolae Pavel), legitimat la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, a obținut vineri după-amiază titlul național în proba de aruncarea greutății la categoria sub 20 ani. Marius Vasile și-a depășit din nou propriul record cu zece centimetri, aruncând de această dată la 17,35m, cu peste doi metri față de ceilalți ocupanți ai podiumului.