Unitățile de învățământ din Câmpina, supravegheate de echipaje de la Poliția Locală, Poliția Municipală și Jandarmerie

Social (Categoria articolului)

Pe toată perioada stării de alertă, atunci când cursurile se defășoară în scenariile (verde și galben) care implică prezența copiilor la școală, unitățile de învățământ din Câmpina sunt supravegheate de Poliția Municipală, Poliția Locală și Jandarmerie. Între aceste trei instituții au fost împărțite grădinițele, școlile gimnaziale și liceele din municipiu.

Poliția Locală Câmpina se ocupă de Grădinița nr. 4 cu structurile care aparțin de acest centru bugetar, Școala Centrală, Școala Gimnazială "Alexandru Ioan Cuza" și Colegiul Național "Nicolae Grigorescu". Potrivit directorului Poliției Locale, Romeo Văsii, se desfășoară acțiuni de prevenție și supraveghere, acționându-se, cu precădere, dimineața și la prânz, la intrarea, respectiv ieșirea elevilor de la cursuri, agenții ocupându-se și de dirijarea traficului astfel încât să nu se creeze aglomerație în zona unităților de învățământ.
De asemenea, în sarcina Poliției Locale, pentru supraveghere și dirijare trafic, se află și zona Autogării Câmpina, precum și Bulevardul Carol I, de la Casa Tineretului până la Colegiul Tehnic Forestier.
Precizăm faptul că, în conformitate cu ultima raportare a Direcției de Sănătate Publică și Prefecturii Prahova, rata de infectare cu SARS-CoV-2 este, la Câmpina, de 0,52 cazuri la 1.000 locuitori.

4322 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

91 vizualizari
06 iun. 2023 22:36

Greva din învățământ continuă și la Câmpina. Contradicții între ministrul Educației și liderii sindicali

Greva din învățământ a continuat și marți, 6 iunie, după minivacanța de Rusalii. La Câmpina, în toate unitățile de învățământ se face grevă, într-o proporție mai mare sau mai mică.

1679 vizualizari
28 mai 2023 08:46

Echipa Școlii Centrale Câmpina a participat la faza județeană a concursului ”Educație rutieră - Educație pentru viață”

Sâmbătă, 27 mai, în Parcul Memorial Constantin Stere, din comuna Bucov, polițiștii Serviciului Rutier Prahova au organizat faza județeană a concursului național ”Educație rutieră- Educație pentru viață". În competiție, au participat șase echipe a câte patru elevi din ciclurile primare și gimnaziale din unități de învățământ din Câmpina (Școala Gimnazială Centrală) și din orașele Comarnic, Mizil,  Sinaia, Plopeni și Vălenii de Munte. 

Alte stiri recente

703 vizualizari
06 iun. 2023 20:46

Cupa României. CS Șirna Varnița - Tricolorul Breaza 2-2, 4-3 după prelungiri

Lovitură de teatru marți după-amiază în semifinalele Cupei României, unde liderul incontestabil al campionatului Ligii A, Tricolorul Breaza, nu a putut să treacă de ocupanta locului 1 în Seria Vest a Superligii B1, al treilea eșalon județean, CS Șirna Varnița.

730 vizualizari
06 iun. 2023 08:02

Consilierii câmpineni vor avea o nouă discuție pentru a stabili soarta blocului de necesitate

1 comentarii

Blocul de necesitate din Câmpina a fost finalizat în anul 2016, iar de atunci niciuna dintre administrațiile câmpinene nu a reușit să găsească soluții pentru îndeplinirea scopului pentru care a fost construit acest bloc - mutarea oamenilor din blocurile cu risc seismic, pe perioada desfășurării lucrărilor de consolidare a acelor blocuri.