Unitățile de învățământ din Câmpina, supravegheate de echipaje de la Poliția Locală, Poliția Municipală și Jandarmerie

Social (Categoria articolului)

Pe toată perioada stării de alertă, atunci când cursurile se defășoară în scenariile (verde și galben) care implică prezența copiilor la școală, unitățile de învățământ din Câmpina sunt supravegheate de Poliția Municipală, Poliția Locală și Jandarmerie. Între aceste trei instituții au fost împărțite grădinițele, școlile gimnaziale și liceele din municipiu.

Poliția Locală Câmpina se ocupă de Grădinița nr. 4 cu structurile care aparțin de acest centru bugetar, Școala Centrală, Școala Gimnazială "Alexandru Ioan Cuza" și Colegiul Național "Nicolae Grigorescu". Potrivit directorului Poliției Locale, Romeo Văsii, se desfășoară acțiuni de prevenție și supraveghere, acționându-se, cu precădere, dimineața și la prânz, la intrarea, respectiv ieșirea elevilor de la cursuri, agenții ocupându-se și de dirijarea traficului astfel încât să nu se creeze aglomerație în zona unităților de învățământ.
De asemenea, în sarcina Poliției Locale, pentru supraveghere și dirijare trafic, se află și zona Autogării Câmpina, precum și Bulevardul Carol I, de la Casa Tineretului până la Colegiul Tehnic Forestier.
Precizăm faptul că, în conformitate cu ultima raportare a Direcției de Sănătate Publică și Prefecturii Prahova, rata de infectare cu SARS-CoV-2 este, la Câmpina, de 0,52 cazuri la 1.000 locuitori.

4019 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

3967 vizualizari
26 nov. 2021 11:52

Conducătorul auto, care a intrat cu mașina în betonul proaspăt turnat la "Răcitor", s-a prezentat singur la Poliția Locală Câmpina

Este vorba despre un bărbat de 68 de ani, din comuna Provița de Sus. Acesta a mers vineri dimineață la sediul Poliției Locale Câmpina, unde a recunoscut în fața agenților că el este cel care a intrat cu mașina în betonul proaspăt turnat din intersecția de la "Răcitor". Bărbatul a spus că nu a fost atent, că nu a văzut barierele și indicatoarele și și-a cerut scuze pentru incidentul creat. A fost sancționat în conformitate cu prevederile Ordonanței de Guvern 43/1997 privind regimul drumurilor publice.

2716 vizualizari
24 nov. 2021 22:52

Despre reziliență și bullying, inclusiv în școlile și liceele din Câmpina, cu psihologul Georgiana Fenic

În cadrul discuției de zilele trecute de la sediul Asociației ”Fluturi albi” privind derularea proiectului ”7forEDU”, una dintre temele abordate a fost cea privind reziliența și bullyingul, fenomene, din păcate, prea puțin cunoscute în societate, în ansamblul ei, dar mai ales în mediul educațional. Acestea au fost premizele pentru care am invitat-o pe Georgiana Fenic la o discuție mai amplă pe această temă.

Alte stiri recente

37 vizualizari
27 nov. 2021 14:54

Liga A Prahova, etapa a 17-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă dimineață au avut loc primele partide din ultima etapă a turului Ligii A Prahova. Iată rezultatele înregistrate până acum și clasamentul la zi:

480 vizualizari
27 nov. 2021 13:19

1,16 - alcoolemia unui bărbat care a intrat cu mașina într-un șanț la Telega

1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat a fost alcoolemia stabilită de apartul etilotest pentru un bărbat care a intrat cu mașina într-un șanț.