Unitățile de învățământ din Câmpina, supravegheate de echipaje de la Poliția Locală, Poliția Municipală și Jandarmerie

Social (Categoria articolului)

Pe toată perioada stării de alertă, atunci când cursurile se defășoară în scenariile (verde și galben) care implică prezența copiilor la școală, unitățile de învățământ din Câmpina sunt supravegheate de Poliția Municipală, Poliția Locală și Jandarmerie. Între aceste trei instituții au fost împărțite grădinițele, școlile gimnaziale și liceele din municipiu.

Poliția Locală Câmpina se ocupă de Grădinița nr. 4 cu structurile care aparțin de acest centru bugetar, Școala Centrală, Școala Gimnazială "Alexandru Ioan Cuza" și Colegiul Național "Nicolae Grigorescu". Potrivit directorului Poliției Locale, Romeo Văsii, se desfășoară acțiuni de prevenție și supraveghere, acționându-se, cu precădere, dimineața și la prânz, la intrarea, respectiv ieșirea elevilor de la cursuri, agenții ocupându-se și de dirijarea traficului astfel încât să nu se creeze aglomerație în zona unităților de învățământ.
De asemenea, în sarcina Poliției Locale, pentru supraveghere și dirijare trafic, se află și zona Autogării Câmpina, precum și Bulevardul Carol I, de la Casa Tineretului până la Colegiul Tehnic Forestier.
Precizăm faptul că, în conformitate cu ultima raportare a Direcției de Sănătate Publică și Prefecturii Prahova, rata de infectare cu SARS-CoV-2 este, la Câmpina, de 0,52 cazuri la 1.000 locuitori.

4136 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1787 vizualizari
23 mai 2022 19:57

Trei concursuri derulate la Școala Gimnazială ”Al.I. Cuza” au trecut de etapa de jurizare

La Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” din Câmpina se derulează în acest moment nu mai puțin de trei concursuri școlare inter-județene, cu diverse tematici. Zilele trecute a avut loc jurizarea lucrărilor transmise, iar în ultima zi a acestei luni va avea loc festivitatea de premiere.

1588 vizualizari
23 mai 2022 08:10

Proiect internațional la Centrul Cultural pentru Tineret ”Zamolxes” Câmpina

Asociația ”Together” Luxemburg, în colaborare cu Fundaţia ”Zamolxes”, organizează seminarul internaţional "NOH8" în perioada 26 mai – 3 iunie 2022, în Câmpina, la Centrul Cultural pentru Tineret ”Zamolxes”. La acest seminar vor participa 25 de tineri din cinci țări - Luxemburg, Polonia, Slovacia, Turcia și România.

Alte stiri recente

207 vizualizari
24 mai 2022 20:00

O autospecială a Poliției a lovit un motociclist pe DN1, la Nistorești

Cu puțin timp în urmă, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova au fost sesizați despre faptul că pe DN1, în zona cartierului Nistorești s-a produs un accident rutier. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că accidentul a avut loc între o autospecială de poliție și o motocicletă. 

1381 vizualizari
24 mai 2022 10:42

Sâmbătă, 28 mai, alegeri la PSD Câmpina. Actual președinte, Dan Mușat, este singurul candidat la șefia filialei locale

Sâmbătă, 28 mai, cu începere de la ora 10, la Casa Tineretului, va avea loc ședința de alegeri a PSD Câmpina, invitat fiind și președintele social-democraților prahoveni, deputatul Bogdan Toader.