CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Turneul final. Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - HC Bizău Ocna Șugatag 22-16

- Sport -

Turneul final. Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - HC Bizău Ocna Șugatag 22-16

În ultimul meci din grupele turneului final al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori III, Speranță, care are loc la Suceava, CS Câmpina a învins clar, la șase goluri diferență, formația HC Bizău Ocna Șugatag, 22-16.

Fetele lui Daniel Vasile au dovedit că au trecut peste șocul înfrângerii din ziua precedentă, s-au mobilizat și au controlat partida. Au condus la pauză cu 9-8, apoi diferența s-a tot mărit în repriza secundă, ultimul fluier consfințind victoria CSC-ului cu 22-16.
Antrenorul Daniel Vasile a rulat următorul lot: Teodora Alexe, Daria Cojani - portari, Cătălina Antonie (4 goluri), Mălina Cărămidaru, Antonia Dragomir (5 goluri), Ilinca Neagu, Carina Vasile (4 goluri), Sabrina Lupu, Sofia Robu (2 goluri), Antonia Robu (2 goluri), Mara Apetre, Ioana Duță, Alessia Stamate (un gol), Mălina Roiniță (4 goluri).
Partida a fost arbitrată de Nicoleta Foca și Ștefania Horopciuc, ambele din Iași.
Acum, marți, 28 mai, de la ora 19.00, CS Câmpina, din postura de câștigătoare a grupei, va juca în semifinală cu ACS Ștefan Birtalan București, ocupanta locului secund în cealaltă grupă a turneului. Finalele vor avea loc miercuri, 29 mai.


27 May 2024 18:05 1600 vizualizari


Comentarii


1614 vizualizari 17 Jun 2024 20:01 Trei câmpineni la Cupa MX Merei, la motocros

Trei câmpineni la Cupa MX Merei, la motocros

La Merei, în județul Buzău, a fost amenajată o nouă pistă de motocros, iar competiția cu prilejul căruia a fost omologat acest traseu a avut loc în week-end - Cupa MX Merei.

citeste mai mult
1405 vizualizari 16 Jun 2024 16:11 Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Progresul Provița de Jos - Sportul Câmpina 2-2. Punctul care i-a dus pe câmpineni pe primul loc

Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Progresul Provița de Jos - Sportul Câmpina 2-2. Punctul care i-a dus pe câmpineni pe primul loc

După victoria din runda precedentă în fața concitadinei Muscelul, coroborată cu înfrângerea neașteptată de pe teren propriu a formației din Cosminele, Sportul Câmpina avea nevoie de un singur punct pentru a nu mai depinde de niciun rezultat și a câștiga această serie.

citeste mai mult
907 vizualizari 15 Jun 2024 15:11 CS Câmpina a încheiat turneul final al junioarelor IV pe locul 11

CS Câmpina a încheiat turneul final al junioarelor IV pe locul 11

Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV s-a încheiat la Brașov, odată cu meciurile de clasament.

citeste mai mult
626 vizualizari 14 Jun 2024 21:28 Turneul final junioare IV, la handbal. Două victorii pentru CS Câmpina

Turneul final junioare IV, la handbal. Două victorii pentru CS Câmpina

Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniorio IV, de la Brașov, a continuat vineri, 14 iunie, cu meciurile de clasament.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV