Elevii de la Colegiul ”Grigorescu” din Câmpina citesc (online) povești copiilor de la Grădinița ”Crai Nou” Ploiești

Social (Categoria articolului)

Despre programul ”Citește-mi 100 de povești” am mai avut ocazia să scriem, atunci când v-am relatat despre acțiunile de la Grădinița nr. 9 și de la Grădinița ”Iulia Hasdeu”, ambele din Câmpina. ”Citește-mi 100 de povești” este un program național inițiat de Asociația Ovidiu.ro și al cărui principal scop este încurajarea lecturii în familie și la grădiniță.

Ei bine, Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina participă la acest program național, elevi de la această instituție citind periodic povești copiilor de la Grădinița cu Program Normal și Program Prelungit ”Crai Nou” din Ploiești. Săptămânal, un elev de gimnaziu sau liceu din cadrul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”, selectat dintre cei cu aptitudini oratorice sau din trupa de teatru a instituției, citește câte o poveste copiilor de la grădinița din Ploiești. Întreaga activitate se desfășoară exclusiv online. (video)
Vă reamintim că, la finalul anului, grădinițele incluse în program primesc, în funcție de punctajul acumulat în urma acțiunilor organizate, cărți pentru amenajarea unei biblioteci pentru cei mici.

4394 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1 vizualizari
18 ian. 2022 20:09

Fabuloasele povești ale unor câmpineni (poate) mai puțin cunoscuți - inventatorul Carol Przybilla

Continuăm seria prezentării unor câmpineni de foarte mare valoare, astăzi, din păcate, foarte puțin cunoscuți. Unul dintre aceștia este Carol Przybilla.

568 vizualizari
18 ian. 2022 18:57

Miercuri, 19 ianuarie, între orele 11.00 și 13.00, grevă de avertisment în unitățile de învățământ

Salariații din învățământ, membri ai sindictelor FSLI (Federația Sindicatelor Libere din Învățământ) și FSE (Federația Sindicatelor din Educație) ”Spiru Haret”, se vor afla miercuri, 19 ianuarie, între orele 11.00 și 13.00, în grevă de avertisment cu încetarea lucrului. Printre unitățile de învățământ afectate se numără și grădinițele, școlile și liceele din Câmpina.

Alte stiri recente

2648 vizualizari
18 ian. 2022 09:46

2.891 locuri suplimentare pentru admiterea la școlile postliceale ale MAI. Modificări importante în probele de examen

1 comentarii

În Monitorul Oficial a fost publicată Hotărârea de Guvern nr. 67/2022, care modifică HG 477/2021 privind aprobarea cifrelor de școlarizare pentru învățământul preuniversitar și cel superior de stat. Conform noului act normativ, numărul de locuri pentru anul I, la școlile postliceale ale Ministerului Afacerilor Interne, este de 5.559, mai mult decât dublu față de numărul de locuri aprobat inițial (2.668). Cele 2.891 de locuri suplimentare vor fi alocate celor șase școli postliceale ale MAI, pentru o sesiune de admitere care va avea loc în luna martie a acestui an.

2116 vizualizari
17 ian. 2022 20:35

Policlinica SanConfind oferă servicii de calitate în 19 specialități medicale (II). Ginecologie și endocrinologie

În Policlinica SanConfind, așa cum se întâmplă de altfel în tot Centrul Medical SanConfind, pacientul este cea mai importantă persoană: toate serviciile medicale îi sunt dedicate cu cea mai atentă și mai competentă îngrijire, cu profesionalism și empatie. Conducerea celui mai mare spital privat din județul Prahova are un principiu fundamental în administrarea unității: ”Ne-am pus în locul pacientului și, pornind de la nevoile sale, am construit un centru medical multidisciplinar, cu o echipă de profesioniști care să îi stea alături.” Este un un principiu de bun-simț pentru orice unitate sanitară.