Fundația Zamolxes organizează a XIV-a ediție a Festivalului Tineretului, Câmpina 2019

Social (Categoria articolului)

Fundația Zamolxes organizează până la 30 noiembrie 2019 o serie de evenimente și ateliere de lucru pentru tinerii câmpineni cu abilități artistice. Acestea fac parte din proiectul “Festivalul Tineretului”, ediția a XIV-a, finanțat de Primăria și Consiliul Local Câmpina și au ca scop creşterea gradului de cultură şi civilizaţie în rândul tinerilor din comunitatea locală. Preselecțiile vor fi organizate la Centrul Cultural pentru Tineret Zamolxes, iar în urma acestora vor fi aleși 50 de tineri din școlile și liceele câmpinene, care vor participa la patru ateliere de lucru pe următoarele teme: muzică, teatru, dans și animație stradală.

Obiectivele proiectului sunt următoarele: 
- formarea tinerilor în artele spectacolului (muzică, teatru, dans și animație stradală) 
- dezvoltarea spiritului de echipă și leadership a acestor tineri
- dobândirea de competențe în managament cultural de către tineri 
Ateliere de lucru săptămânale se desfășoară în perioada 14 octombrie - 8 noiembrie 2019. Finaliștii de la fiecare categorie de concurs vor avea ocazia să-și demonstreze talentul pe scenă, în cadrul spectacolului care se va desfășura pe 15 noiembrie, ora 16.30, la Casa de Cultură „Geo Bogza” din Câmpina. 
Partenerii Fundației Zamolxes în derularea acestui proiectColegiul Naţional „Nicolae Grigorescu”, Liceul Tenhologic Energetic, Colegiul Tehnic Forestier, Liceul Tehnologic „Constantin Istrati”,  Liceul Tehnologic Mecanic, Şcoala Gimnazială Ion Câmpineanu”, Şcoala Centrală, Şcoala Gimnazială „B.P. Hasdeu” și Şcoala Gimnazială „Alexandru Ioan Cuza”. 
Parteneri media: CâmpinaTV.ro, Oglinda, Valea Prahovei TV și Observatorul Prahovean
Proiect finanțat de Primăria Municipiului Câmpina prin Legea nr. 350/2005 privind finanțarea asociațiilor și fundațiilor non-profit.

2063 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1121 vizualizari
20 feb. 2020 06:41

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 20 februarie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

2388 vizualizari
19 feb. 2020 13:57

În 2019, Ambulanța a intervenit în zona Câmpina la peste 15.000 de solicitări

Serviciul de Ambulanță Prahova a prezentat o evaluare a activității pentru anul 2019, o analiză la toate capitolele, cele mai interesante informații legate de zona Câmpina rezumându-le în rândurile următoare.

Alte stiri recente

286 vizualizari
20 feb. 2020 11:04

Avarie majoră, în centrul Câmpinei, la rețeaua de alimentare cu apă. Traficul este restricționat

O avarie s-a produs în această joi dimineață la rețeaua de alimentare cu apă potabilă a blocului 12E din centrul municipiului Câmpina, în apropierea pasajului de la ceas. HidroPrahova intervine pentru remedierea avariei, dar în acest moment nu se știe cu exactitate cât va dura intervenția. 

571 vizualizari
20 feb. 2020 09:26

Transportul public local, tot pe mâna Eliro. Primăria Câmpina va prelungi prin act adițional contractul care expiră în această primăvară

Transportul public local este un subiect de care s-a tot scris și vorbit în Câmpina în ultimii ani, mai ales după ce a apărut oportunitatea ca administrația locală să acceseze fonduri europene pentru un serviciu de transport public modern, european, ecologic, cu autobază proprie, cu multe facilități legate de infrastructură, inclusiv fonduri de modernizarea unor străzi incluse pe traseele locale de transport public. Despre această șansă a modernizării transportului public noi am scris de nenumărate ori, încă de la lansarea axei de finanțare europeană, în septembrie 2017, dar, din păcate, Primăria Câmpina a reacționat mult prea târziu și a ratat primul... tren. S-a trezit în vara lui 2019, când UE a prelungit termenul pentru depunerea cererilor de finanțare pe axa respectivă și s-a apucat de treabă.