CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Elisabeta Lipă și Camelia Potec, invitate de onoare la inaugurarea Bazinului didactic de înot de la Cornu

- Eveniment -

Elisabeta Lipă și Camelia Potec, invitate de onoare la inaugurarea Bazinului didactic de înot de la Cornu

Cornu nu este doar una dintre cele mai frumoase comune din România, dar de la 1 iunie are și o bază sportivă de invidiat, cum puține localități din țara noastră au.

La mică distanță de centrul comunei Cornu se află un stadion, o sală de sport, terenuri de tenis de câmp, iar de la 1 iunie 2024 și un bazin didactic de înot.
Realizat prin Compania Națională de Investiții, bazinul este identic cu cel de la Câmpina, fiind construit după același proiect tip. De administrarea bazinului se va ocupa CS Barracuda, iar la momentul inaugurării sale a fost o adevărată sărbătoare. Primarul comunei Cornu, Cornel Nanu, gazda evenimentului, a avut invitați de marcă - Elisabeta Lipă, președintele Agenției Naționale pentru Sport, Camelia Potec, președintele Federației Române de Natație, Cozmin Gușă, președintele Federației Române de Judo, care locuiește de aproape 23 ani la Cornu, Liviu Anastase, antrenor federal în cadrul Federației Române de Natație. Lor li s-au adăugat prefectul județului Prahova, Emil Drăgănescu, consilieri locali, alți invitați și oameni apropiați de administrația comunei Cornu.
A fost un cadru relaxat, destins, cu multe glume, invitații, gazdele și publicul asistând și la o scurtă demonstrație a sportivilor de la Barracuda, pregătiți de Gabriel Cojocaru, de la cei mai mici, la performerii care sunt deja campioni naționali și medaliați la importante competiții europene.


02 Jun 2024 15:00 3556 vizualizari


Comentarii


2996 vizualizari 20 Jul 2024 12:34 La Castelul ”Hasdeu” din Câmpina vin... haiducii!

La Castelul ”Hasdeu” din Câmpina vin... haiducii!

Castelul ”Iulia Hasdeu” din Câmpina va fi gazda unui concert extraordinar, inclus în șirul mai larg al evenimentelor intitulate ”Seratele Hasdeu”.

citeste mai mult
4016 vizualizari 18 Jul 2024 16:31 Câmpina Summer Park Music, trei concerte în centrul orașului, în perioada iulie - august 2024

Câmpina Summer Park Music, trei concerte în centrul orașului, în perioada iulie - august 2024

Cu ceva întârziere față de tradiția anilor precedenți, ediția 2024 a evenimentului Câmpina Summer Park Music va avea loc în zilele de 28 iulie, 4 și 25 august.

citeste mai mult
605 vizualizari 18 Jul 2024 07:20 La 1 septembrie 2024, la Câmpina are loc a V-a ediție a competiției de ciclism ROYAL RACE

La 1 septembrie 2024, la Câmpina are loc a V-a ediție a competiției de ciclism ROYAL RACE

Competiția de ciclism montan Royal Race a ajuns la ediția a V-a, programată anul acesta la 1 septembrie, pe dealul Muscel și în împrejurimile Câmpinei, cu plecarea de pe Strada Prutului, de lângă Parcul Soceram.

citeste mai mult
1035 vizualizari 17 Jul 2024 20:08 Miercuri, 24 iulie, petrecere ca-n Hawaii la Premium Tenis Club Câmpina

Miercuri, 24 iulie, petrecere ca-n Hawaii la Premium Tenis Club Câmpina

Hawaii Vibes este denumirea evenimentului care va avea loc miercuri, 24 iulie, cu începere de la ora 21.30, la Premium Tenis Club din Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV