CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Manifestul lui Marius Anghelescu, candidat independent pentru Consiliul Local Câmpina

- Politică -

Manifestul lui Marius Anghelescu, candidat independent pentru Consiliul Local Câmpina

Marius Anghelescu este candidat independent pentru Consiliul Local Câmpina la alegerile din 9 iunie 2024. Acesta ne-a transmis un manifest, pe care îl distribuie în această perioadă și pe străzi, la oameni.

”Consiliul Local este cel mai important organism al administrației locale. Aici se votează toate proiectele necesare funcționării și dezvoltării unei localități, inclusiv bugetul local fără de care administrația locală nu poate funcționa. În îndeplinirea atribuțiilor pe care i le conferă Codul Administrativ, Consilul Local generează proiecte, care ar trebui să aibă în spate presiunea pozitivă și ajutorul societății civile.
Cum se poate face acest lucru? Doar prin implicarea tuturor. Trebuie să ne adunpm toți cei cărora ne pasă de Câmpina și să spunem ce vrem. Nu putem să dezvoltăm orașul doar pe baza a aceea ce-și dorește primarul, indiferent de la ce partid va fi. Trebuie să stabilim care sunt prioritățile, să facem o strategie și să stabilim ce proiecte pot fi realizate, care dintre ele se pot face cu fonduri europene, iar pentru celelalte ce alte surse de finanțare identificăm.
Voi încerca să fiu în viitorul Consiliu Local un factor de stabilitate și echilibru raportat la grupurile și alianțele politice care se vor forma. 
Nu voi adera la niciun grup politic!
Voi vota în Consiliul Local așa cum îmi dictează conștiința și ținând cont de dorințele și interesele cetățenilor municipiului Câmpina!
Votați-mă și veți avea omul vostru în Consiliul Local Câmpina!”
Marius Anghelescu, candidat independent pentru Consiliul Local Câmpina

Material electoral la comanda candidatului independent Marius Anghelescu, CMF 24240051


25 May 2024 17:33 983 vizualizari


Comentarii


5104 vizualizari 14 Jun 2024 18:27 Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

V-am prezentat într-un articol anterior motivele care, credem noi, stau la baza victoriei Irinei Nistor (PSD) în alegerile locale din 9 iunie 2024. Vom încerca acum să creionăm motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut, surprinzător pentru mulți, funcția de primar.

citeste mai mult
3950 vizualizari 13 Jun 2024 20:59 Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Încercăm o analiză a rezultatelor alegerilor locale din 9 iunie 2024 și începem cu... învingătorii. Despre învinși vom scrie separat.

citeste mai mult
1829 vizualizari 07 Jun 2024 20:14 Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Campania electorală pentru alegerile din 9 iunie 2024 (locale și europarlamentare) se încheie sâmbătă dimineață la ora 7.00, cu 24 de ore înainte de deschiderea secțiilor de votare. La final de campanie, vă prezentăm mesajul primarului Ioan Alin Moldoveanu, candidat PNL pentru încă un mandat la Casa cu Grifoni.

citeste mai mult
2089 vizualizari 07 Jun 2024 16:37 Partidul Câmpina Curată: ”A venit vremea pentru Câmpina curată, inclusiv din punct de vedere moral!”

Partidul Câmpina Curată: ”A venit vremea pentru Câmpina curată, inclusiv din punct de vedere moral!”

Adina Gârbăcică, Rudolf Leica și Liviu Dumitrache, candidați din partea Partidului Câmpina Curată la Consiliul Local, la alegerile din 9 iunie 2024, au fost invitații noștri la o ultimă emisiune electorală.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV