Georgeta Popescu, campioană a Europei în proba de bob două persoane, la categoria sub 23 de ani

Sport (Categoria articolului)

După evoluția de excepție de vineri, de la Winterberg, din Germania, evoluție care i-a adus tilul european în proba de monobob la categoriile sub 26 de ani și sub 23 de ani, sâmbătă, 15 ianuarie, pe aceeași pârtie, Georgeta Popescu a devenit campioană a Europei și în proba de bob două persoane (alături de Antonia Sârbu), la categoria sub 23 de ani.

Componentă a lotului național olimpic al României, legitimată la CSO Sinaia și antrenată de Cezar Popescu, câmpineanca Georgeta Popescu a avut și sâmbătă o evoluție foarte bună, care i-a mai adus alte două medalii continentale - medalie de argint și titlul de vicecampioană a Europei, în proba de bob două persoane la categoria sub 26 de ani, dar și medalia de bronz în clasamentul general al Cupei Europei. În cadrul celei de-a șasea etape a Cupei Europei, Georgeta Popescu și Antonia Sârbu s-au clasat pe locul al patrulea.
Sunt performanțe admirabile, pentru care Georgeta Popescu merită toate felicitările!
La finalul săptămânii viitoare, pe 22 și 23 ianuarie, la Innsbruck, în Austria, Georgeta Popescu și ceilalți membri ai echipei României vor participa la Campionatul Mondial de Bob.

5819 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Diss 16.01.2022 15:12 Felicitări!

Sport

1263 vizualizari
23 ian. 2022 21:14

Prima competiție din 2022 a adus primele medalii pentru atleții de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina

În acest week-end s-a desfășurat la București primul concurs de atletism din sezonul de iarnă 2022, Cupa ”Romanian Masters Athletics", concurs destinat categoriilor de sportivi sub 20 de ani, sub 18 ani și sub 16 ani. CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club coordonat de profesor Mihaela Marin, a participat cu opt sportivi, cu care au obținut trei locuri I, patru locuri II, un loc III, două locuri 4 și un loc 5. Toți sportivii și-au realizat recorduri personale ca urmare a pregătirii de iarnă intense.

2124 vizualizari
23 ian. 2022 13:16

După argint la monobob, Georgeta Popescu a obținut o nouă medalie la Mondialele de la Innsbruck - bronz la bob două persoane

Câmpineanca Georgeta Popescu a urcat pe podiumul de premiere și în cea de-a doua zi a Campionatului Mondial de Bob, care s-a desfășurat la Innsbruck, în Austria. Alături de Antonia Sârbu, Georgeta Popescu a ocupat locul al treilea în proba de bob două persoane, la categoria sub 23 de ani.

Alte stiri recente

167 vizualizari
23 ian. 2022 22:16

Societatea Sofprest Protect Security angajează agenți de securitate pentru Câmpina

Societatea Sofprest Proiect Security SRL din Câmpina anunță că angajează agenți de securitate pentru Câmpina.

1800 vizualizari
23 ian. 2022 12:48

Circuit în Madeira, cu Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina

Circuitele turistice îți oferă posibilitatea de a vedea mai multe orașe, o întreagă regiune, într-un timp relativ scurt, bucurându-te, totodată, de toate condițiile asigurate de o agenție de turism. Așa că plecând tocmai de la această premiză, Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina vă propune un circuit în Medeira, supranumită ”Insula Florilor”, un adevărat paradis în mijlocul Atlanticului, aparținând din punct de vedere administrativ de Portugalia.