CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Liviu Briciu, președinte POL și consilier local: ”Cel mai important în acest mandat a fost că s-a reușit trecerea la o conducere deschisă spre investiții”

- Interviuri -

Liviu Briciu, președinte POL și consilier local: ”Cel mai important în acest mandat a fost că s-a reușit trecerea la o conducere deschisă spre investiții”

CâmpinaTV.ro a continuat seria interviurilor cu lideri politici locali și aleși locali cu Liviu Briciu, președinte al Partidului Oamenilor Liberi Câmpina și consilier local. Discuția a fost extrem de interesantă, iar interlocutorul nostru nu s-a ferit în multe momente să puncteze exact ”durerile” sale ca ales local, dar care sunt și durerile oamenilor.

Liviu Briciu a vorbit despre ceea ce a însemnat acest mandat pentru consilierul local Briciu, dar și pentru formațiunea politică pe care o reprezintă, a subliniat greutățile de sistem cu care se confruntă administrația, dar a și criticat pe unii dintre colegii săi din Legislativul câmpinean. ”Cel mai important în acest mandat a fost că s-a reușit trecerea de la o anumită conducere a domnului Tiseanu la altceva, iar acest mandat a fost o perioadă de trecere. A fost o schimbare și o deschidere foarte mare către investiții și dezvoltarea orașului”, a sintetizat Liviu Briciu.
A explicat presiunea pe care a resimțit-o atunci când oponenții săi din Consiliul Local au venit cu oameni care să-i susțină, subliniind că ”unii nu au cultura democrației și a dialogului”, dar a insistat și despre necesitatea implementării unui proiect privind informatizarea serviciilor oferite de primărie.
De asemenea, răspunzând unei întrebări, Liviu Briciu s-a referit și la plângerea care a fost formulată la Agenția Națională de Integritate de Andrei Duran. ”În ceea ce reclamă ei, din punctul meu de vedere, nu e nimic ilegal. E o prostie pesedistă, așa cum fac ei. Nu au avut niciodată nicio soluție pentru Consiliul Local, trebuie doar să-l lovească pe celălalt”, a comentat Liviu Briciu.
Nu în ultimul rând, Liviu Briciu a făcut referire și la alegerile locale care se apropie, menționând că ”ne propunem să intrăm în Consiliul Local”, dar a precizat și că el se va afla mai în spate pe lista de candidați, mai exact pe ”următorul după ultimul loc considerat eligibil”. A subliniat implicarea colegului său Cosmin Raț, candidatul POL la funcția de primar, în realizarea unor proiecte, a unor demersuri. De asemenea, referindu-se la următoarea Legislatură, Liviu Briciu a mai spus că ”ar trebui ca lucrurile să fie mai așezate, pentru că se termină acest război al trecerii de la fosta putere de 25 ani la o altă putere și lucrurile se mai calmează”. În final, Liviu Briciu a lansat un nou atac foarte dur la adresa consilierului Andrei Duran, prezentând o situație incredibilă pentru aceste vremuri.
Așadar, vă invităm să urmăriți emisiunea cu Liviu Briciu!


08 Mar 2024 07:01 2202 vizualizari


Comentarii


  • 08.03.2024 16:49 A.G Un om cu bun simt care nu baga batul prin gard și băgat la înaintare..Langa Primărie de ce nu fac ei centru cultural cu cinematograf in locul blocului.Aripa Nistor vs aripa Moisescu and Co....Sa presupunem că le ar face prietenii primarului hatârul la cei de stânga.Incepand cu 2024 vor dispărea Usr,Pro Romania și Pmp.Treaba cu alianțele : paritate 1 la 1 nu prea avantajează pe termen lung..Datorat birocrației tara merge cu frana trasa.Tehnologia ajuta dar trebuie persoanele capabile.Dar Intr o țară unde oamenii capabili nu au loc și totul este împotriva firii.
  • 08.03.2024 07:29 Ionut La asta se pricepe Briciu cel mai bine si asta a facut tot timpul mandatului sau de consilier: sa lanseze atacuri si sa minta (vezi demisia versus Centrul Cultural). Sa speram ca nu il vom mai vedea/auzi si in urmatorii 4 ani.
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
1213 vizualizari 21 May 2024 22:09 Adrian Pițigoi, o radiografie a campaniei electorale pentru alegerile din 9 iunie

Adrian Pițigoi, o radiografie a campaniei electorale pentru alegerile din 9 iunie

Într-o perioadă dominată de campania electorală, axată mai mult pe locale și aproape deloc pe europarlamentare, am vrut să avem o privire de ansamblu din partea unui om cu experiență politică și administrativă, dar neimplicat în actuala bătălie electorală.

citeste mai mult
2164 vizualizari 02 May 2024 21:18 Bogdan Ene, candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina: ”Voința câmpinenilor va fi pe primul plan!”

Bogdan Ene, candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina: ”Voința câmpinenilor va fi pe primul plan!”

În dorința de a vă face cunoscuți candidații la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile din 9 iunie 2024, vă prezentăm în rândurile următoare discuția cu Bogdan Ene, candidatul Alianței Dreapta Unită la funcția de primar.

citeste mai mult
1925 vizualizari 26 Apr 2024 20:08 Cosmin Raț (POL): ”Sunt foarte multe lucruri care ar trebui schimbate...”

Cosmin Raț (POL): ”Sunt foarte multe lucruri care ar trebui schimbate...”

Cosmin Raț este candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile din 9 iunie. Cu puțin timp înaintea intrării în campania electorală, Cosmin Raț - actualmente consilier local - a acceptat un dialog, cu întrebări punctuale legate de subiecte fierbinți pentru comunitatea câmpineană.

citeste mai mult
2508 vizualizari 12 Apr 2024 07:29 ”Alternativa” Cosmin Raț: ”Dacă totul este legal și corect, de ce să nu facă și administrația microhidrocentrale pe rețeaua de apă?!”

”Alternativa” Cosmin Raț: ”Dacă totul este legal și corect, de ce să nu facă și administrația microhidrocentrale pe rețeaua de apă?!”

Cosmin Raț, consilier local și candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile locale din 9 iunie 2024, a fost invitatul unei emisiuni CâmpinaTV.ro.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV