Trafic restricționat pe DN1, după ce dintr-un autovehicul au căzut mai multe lăzi cu băuturi alcoolice

Actualitate (Categoria articolului)

Traficul este restricționat pe DN1 vineri dimineață, în jurul orei 9.20, în localitatea Comarnic, în zona Muzeului Cinegetic Posada, după un incident mai puțin obișnuit.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, unui ansamblu de vehicule i s-ar fi rupt prelata, căzând, din acesta, pe partea carosabilă, mai multe lăzi cu băuturi alcoolice. 
Traficul rutier este restricționat pe sensul Sinaia - Câmpina.
Vom reveni.

(Foto cu caracter ilustrativ)

2755 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • El Puerco 29.07.2023 16:54 Pai voi transportati bautura in camion acoperit cu prelata, mai ales prin curbele alea?

Actualitate

512 vizualizari
30 nov. 2023 21:40

Subiect serios, discuții comice în plenul CL Câmpina pe tema terenurilor de pe albia râului Doftana

Consiliul Local Câmpina a aprobat, la propunerea primarului Alin Moldoveanu, în ședința din 25 octombrie 2023, o hotărâre privind îndeplinirea procedurilor de radiere din Cartea Funciară a drepturilor de superficie, uz și servitute înscrise în favoarea societăților Electrocarbon și Elsid, pentru mai multe terenuri de pe râul Doftana, acolo unde cele două societăți au o serie de investiții în domeniul energetic și unde administrația locală intenționează să realizeze centura de est a orașului. După aprobarea hotărârii, Electrocarbon și Elsid au apelat la instanță.

831 vizualizari
30 nov. 2023 21:32

Ion Alexe, cel mai potrivit nume pentru recent inaugurata sală de sport din Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

În urmă cu puțin timp, în ziua ceremoniei de absolvire și depunere a jurământului de către poromoția noiembrie 2023 a Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, în prezența secretarului de stat chestor general Bogdan Despescu și a inspectorului principal al Poliției Române chestor Benone Matei, a avut loc inaugurarea sălii de sport din incinta acestei instituții de învățământ.

Alte stiri recente

761 vizualizari
30 nov. 2023 18:59

Cupa ”1 Decembrie” la handbal feminin, juniori IV. Prima zi, un spectacol sportiv total

Șase echipe de top din România la nivel de handbal feminin juvenil au venit la Câmpina pentru a participa la Cupa ”1 Decembrie”.

1530 vizualizari
30 nov. 2023 07:44

La Școala Centrală Câmpina s-a auzit urarea ”La mulți ani, țara mea!”

La Școala Gimnazială Centrală a devenit tradiție organizarea întâlnirilor dintre foști și actuali elevi de la clasa profesoarei de învățământ primar Rodica Zăvoianu.