CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

CS Păuleşti a câştigat finala fazei judeţene a Cupei României

- Sport -

CS Păuleşti a câştigat finala fazei judeţene a Cupei României

Meci spectaculos, cu nu mai puţin de 5  goluri, cu răsturnări de situaţie, în această după-amiază, pe stadionul "Astra" din cartierul ploieştean "9 Mai", acolo unde a avut loc finala fazei judeţene a Cupei României dintre CS Păuleşti şi CSO Plopeni.

Liderul campionatului judeţean, formaţie virtual câştigătoare deja a întrecerii, CS Păuleşti, a reuşit "eventul" câştigând şi finala fazei judeţene a Cupei României. Elevii lui Iulius Mărgărit au deschis scorul prin Nae, care a transformat o lovitură de pedeapsă, apoi şi-au dublat avantajul prin Ciobanu. Victoria păuleştenilor se contura fără dubii, dar plopenarii au izbutit să revină spectaculos pe final, prin golurile realizate de Trică şi C. Vlad. Reacţia de orgoliu a campioanei judeţene a venit cu puţine momente înaintea finalului, prin acelaşi Decebal Nae, care a adus din nou cupa la Păuleşti. Din nou, pentru că şi ediţia trecută a fost câştigată tot de CS Păuleşti, atunci învingând în finala de pe "Astra" pe FC Băneşti. Astfel, CS Păuleşti se impune cu scorul de 3-2 şi capătă un moral excelent în perspectiva jocurilor de baraj pentru accederea în Liga a 3-a.


08 Jun 2016 19:42 5590 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
563 vizualizari 13 Jun 2024 18:19 CS Câmpina a încheiat cu o remiză faza grupelor a turneului final al junioarelor IV de la Brașov

CS Câmpina a încheiat cu o remiză faza grupelor a turneului final al junioarelor IV de la Brașov

Echipa feminină de juniori IV a CS Câmpina participă la Turneul final al Campionatului Național, care are loc la Brașov.

citeste mai mult
626 vizualizari 12 Jun 2024 18:28 Handbal. Turneul final, feminin, juniori IV. CS Câmpina a pierdut primele două meciuri

Handbal. Turneul final, feminin, juniori IV. CS Câmpina a pierdut primele două meciuri

Miercuri, 12 iunie, la Brașov a început Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori IV, la care din Grupa C face parte și CS Câmpina, echipă antrenată de Daniel Vasile și Denisa Toma.

citeste mai mult
427 vizualizari 10 Jun 2024 23:12 S-a stabilit programul fetelor de la CS Câmpina la Turneul final al junioarelor IV de la Brașov

S-a stabilit programul fetelor de la CS Câmpina la Turneul final al junioarelor IV de la Brașov

Echipa de juniori IV a CS Câmpina, antrenori Daniel Vasile și Denisa Toma, s-a calificat la Turneul final de la Brașov, care va începe miercuri, 12 iunie.

citeste mai mult
725 vizualizari 09 Jun 2024 18:28 Gabriel Văcărescu, al treilea ”argint” câmpinean la Campionatul Național Școlar de Atletism

Gabriel Văcărescu, al treilea ”argint” câmpinean la Campionatul Național Școlar de Atletism

Sportivul antrenoarei Mihaela Marin, Gabriel Văcărescu, a reușit în proba de săritura în lungime un foarte valoros loc 2, cu 6,62m, la numai patru centimetri de titlul național.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV