La primul său vot, campioana olimpică, Georgeta Popescu, transmite un mesaj dur viitorului primar al Câmpinei

Actualitate (Categoria articolului)

Alegerile locale din 27 septembrie au însemnat pentru campioana olimpică la tineret în porba de monobob, câmpineanca Georgeta Popescu, prima posibilitate de a-și exercita dreptul la vot, aceasta împlinind 18 ani în cursul lunii aprilie a acestui an, la trei luni după câștigarea titlului olimpic la Lausanne. Georgeta Popescu a venit la vot, la secția de la Școala Gimnazială nr. 3, din cartierul Voila, acolo unde locuiește.

La ieșirea din secția de votare, Georgeta Popescu ne-a declarat: ”Am avut emoții pentru că este primul meu vot și sper ca cel pe care l-am votat să fie viitorul primar și să facă din Câmpina un oraș mai frumos și să nu mă facă să plec niciodată de aici. Să aibă grijă de toți, nu doar de preferați!”, a fost mesajul tranșant și dur pe care campioana olimpică l-a transmis viitorului primar al Câmpinei.

3120 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Horia Dragan 30.09.2020 19:08 BRAVO! Mesaj de la un sportiv de inalta performanta catre un fost sportiv de performanta devenit primar de municipiu. Cine munceste pana nu mai stie de el e si normal ca nu va accepta sa existe ,,favoritisme"! In politica se cheama ,,compromisuri". Domnisoara sa fiti sigura ca se vor face ca si inainte.

Actualitate

990 vizualizari
20 oct. 2020 20:30

Personalul auxiliar din cadrul Spitalului Municipal Câmpina și-a recâștigat în instanță sporurile pierdute în 2019

La finalul anului 2018, odată cu aplicarea Ordonanței de Urgență nr.114, angajaților din spitale, cei care formează personalul auxiliar (infirmiere, îngrijitoare, brancardieri, bucătărese etc), le-au fost tăiate sporurile pentru munca prestată în week-end, de sărbătorile legale și în celelalte zile declarate libere conform reglementărilor legale în vigoare. Peste 50 de angajați ai Spitalului Municipal Câmpina au dat în judecată instituția și au câștigat procesul atât la fond, cât și la apel.

1765 vizualizari
20 oct. 2020 07:59

Accident pe DN1, la Breaza. Un autocamion a ajuns pe calea ferată, cabina sa fiind acroșată de un tren

Pe DN1, pe raza localității Breaza, a avut loc luni seară un accident de circulație și doar o minune a făcut ca să nu vorbim despre o tragedie. Au fost implicate trei autovehicule, dintre care două autocamioane, unul dintre acestea a ajuns pe calea ferată, unde cabina sa a fost acroșată de un tren, dar cu toate acestea nimeni nu a fost rănit.

Alte stiri recente

398 vizualizari
20 oct. 2020 20:25

Game Changers Câmpina organizează o conferință online despre dezvoltare personală

Dezvoltarea personală este un domeniu încă prea puțin explorat la noi, dar încet-încet, mai ales în rândul tinerilor, al celor aflați la început de drum în viață, acest domeniu devine din ce în ce mai apreciat. Poate tocmai de aici a apărut și dorința Grupului Informal de Inițiativă Game Changers Câmpina de a organiza un astfel de eveniment. Inițial, s-a dorit o conferință față în față, dar pentru că lucrurile din punct de vedere al măsuirilor sanitare sunt încă destul de complicate, s-a decis oganizarea acestei conferințe online.

1147 vizualizari
20 oct. 2020 19:27

Sebastian Strechioiu (Lido Câmpina) a urcat pe podium în etapa a patra a Campionatului Național de Motocros

În week-end, pe traseul de Șugaș, de lângă Sf. Gheorghe, a avut loc etapa a patra a Campionatului Național de Motocros, competiție la care au participat și sportivi de la clubul Lido Câmpina, club condus de fostul mare campion Cătălin Duță.