GEYC invită 30 de tineri câmpineni să participe la programul internațional CREAction4EU Ambassadors

Social (Categoria articolului)

GEYC (Group of European Yourh for Change) a lansat uin anunț prin care invită 30 de tineri câmpineni, cu vârste cuprinse între 16 și 30 de ani, să participe la un nou program internațional, finanțat din fonduri europene.

Programul CREAction4EU Ambasasadors se adresează celor care au o idee de afaceri într-un domeniu creativ, dar care nu știu de unde să înceapă și cum să implementeze ideea respectivă.
GEYC a creat acest curs digital inovator de opt săptămâni, care combină sarcinile asincrone, individuale și în grup cu întâlniri virtuale și networking pentru a construi abilități pentru viitorii antreprenori. Cursul este creat în cadrul proiectului CREAction4EU, finanțat de Comisia Europeană prin programul Erasmus+ și implementat de GEYC în colaborare cu Asociația Resopa (Franța), InSiteDrama (Ungaria) și JO Education - Innovation Hub Catania - IHCT (Italia). Sesiunile acestui program se desfășoară exclusiv în limba engleză.
Vă reamintim că GEYC a semnat cu Primăria Câmpina un protocol de colaborare pentru patru ani.
Așadar, dacă ai între 16 și 30 de ani și ești pregătit pentru o nouă provocare, poți aplica și să te alături programului internațional CREAction4EU Ambassadors. Termenul limită de înscriere este 4 aprilie 2022.
Formular de înscriere - aici.

3544 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1601 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

813 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

970 vizualizari
24 apr. 2024 09:02

Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

1.340 locuri sunt scoase la concurs la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina în sesiunea care a început miercuri, 24 aprilie, și va avea examenul pe 15 iunie.

1741 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.