CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Scandalul de la AJF Prahova continuă... Suspendat pentru fals, Titi Negoiță a lansat un atac fără precedent asupra lui Crângașu, Popescu și Dima: ”Au oftică pe mine!”

- Sport -

Scandalul de la AJF Prahova continuă... Suspendat pentru fals, Titi Negoiță a lansat un atac fără precedent asupra lui Crângașu, Popescu și Dima: ”Au oftică pe mine!”

Asociația Județeană de Fotbal Prahova nu a fost niciodată un loc al liniștii, al bunei înțelegeri, al fair-play-ului... Dar ceea ce se întâmplă acum arată cât de mari, grave și profunde sunt problemele cu care se confruntă organizatorii fotbalului județean.

Am scris recent un articol - ”SF la... AJF Prahova. Dovedit că falsifica legitimații, șeful Legitimărilor, Tudor Negoiță, a fost suspendat doi ani, dar este delegat în continuare ca observator!”
Zilele trecute, ne-a sunat chiar Titi Negoiță, care a ținut să aibă un punct de vedere față de toată această situație. Dincolo de răspunsuri, de asumarea unor greșeli, Negoiță a lansat un atac feroce, fără precedent, asupra trio-ului care, în opinia sa, conduce acum fotbalul prahovean - Silviu Crângașu, Cătălin Popescu și Marian Dima.
Iată punctul de vedere al lui Tudor Negoiță pe marginea deciziei de suspendare a sa: ”Ginerele meu are un club de fotbal, iar una dintre echipele sale a participat în vara anului trecut la un turneu la Buzău. M-a rugat ca pentru doi copii să-i fac niște legitimații în care să înlocuiesc anul de naștere 2011, cu 2012. Legitimațiile erau doar pentru acea competiție, după care ginerele meu ar fi trebuit să le distrugă. Le-a amestecat cu celelalte, a văzut Cristi Damian, care i-a raportat imediat lui Marian Dima și lui Cătălin Popescu, ca și cum ar fi descoperit o mare crimă. Lumea trebuie să știe că la această categorie de vârstă nu sunt campionate oficiale, nu se face clasament, este delegat un singur arbitru, iar acesta face un raport doar pentru asistența medicală. M-au judecat de parcă făcusem cine știe ce... Au găsit ei un articol de regulament care să mă suspende doi ani. Decizia lor nu ține cont de un singur lucru - nu a existat niciun prejudiciu, nu a fost viciat niciun meci sau vreo competiție. Eu oricum am 77 ani, nu mai îmi trebuie mie tărăboiul lor, dar nici să-și bată joc de mine niște neica nimeni! Tot ce au făcut a demonstrat doar că au oftică pe mine! Și generația mea a mai făcut greșeli, dar câtă perversitate există acum la AJF Prahova nu a fost niciodată! Oricum, cu voia dumneavoastră, vă voi arăta cine sunt cei care au ajuns să judece fotbalul prahovean”, a mai adugat Titi Negoiță.
Și pentru că seria acuzelor fostului ”număr 2” de la AJF Prahova este lungă, am decis ca partea a doua să o prezentăm în zilele următoare.


22 Jun 2024 14:51 1134 vizualizari


Comentarii


  • 23.06.2024 05:48 diss Cine se aseamănă se adună! Niște neica-nimeni absolut toți , fără studii, fără educație, niște combinatori și atăt.Iar rezultatele se văd.
  • 22.06.2024 17:59 Dominatorulrosu Un om ca Tudor Negoiță ar trebui sa fie la pușcărie nu pe terenul de fotbal dacă nu înțelege gravitatea faptelor sale.
Vremea
http://www.spitalcampina.ro/
http://floricon.ro/
https://elstargroup.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
184 vizualizari 15 Jul 2024 17:20 La Breaza, va avea loc în week-end Memorialul ”Doru Matei” la fotbal

La Breaza, va avea loc în week-end Memorialul ”Doru Matei” la fotbal

Memorialul ”Doru Matei” a ajuns la a V-a ediție, având deja o tradiție în Breaza și în fotbalul prahovean, în general.

citeste mai mult
399 vizualizari 14 Jul 2024 22:06 Amical. Sportul Câmpina - CS Cornu II 3-3

Amical. Sportul Câmpina - CS Cornu II 3-3

Primul meci amical al verii pentru nou-promovata în Superliga B Prahova, Sportul Câmpina, a avut loc duminică dimineață, partener fiind formația CS Cornu II.

citeste mai mult
308 vizualizari 14 Jul 2024 19:00 Două medalii pentru atletismul câmpinean la Naționalele sub 16 ani

Două medalii pentru atletismul câmpinean la Naționalele sub 16 ani

În condiții de cod roșu de caniculă, Campionatul Național de Atletism pentru sportivi sub 16 ani, care s-a desfășurat în acest week-end la București, a însemnat două zile de foc, aproape la propriu.

citeste mai mult
738 vizualizari 14 Jul 2024 10:21 Gală de box la Provița de Jos, în memoria lui Vasile Badea, polițist, ucis în Congo la începutul acestui an

Gală de box la Provița de Jos, în memoria lui Vasile Badea, polițist, ucis în Congo la începutul acestui an

La Provița de Jos există Parcul de Aventură Strategy, organizat și gestionat de Asociația Strategy. Aici, pe 25 august, de la ora 12.00, va avea loc o gală de box dedicată memoriei lui Vasile Badea.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV