Câmpineanul Mihai Dochia a câștigat un turneu de tenis la Albena, în Bulgaria

Sport (Categoria articolului)

La Albena, în Bulgaria, în perioada 15-18 iulie s-a desfășurat un puternic turneu de tenis de câmp - Platinum Albena Open.

Competiția a fost organizată de Albena Tennis, în colaborare cu Tenis Partener, din România, iar un câmpinean, Mihai Dochia, a avut bucuria de a câștiga finala acestui turneu de tenis. 
Mihai Dochia va împlini peste câteva zile 44 de ani și este profesor de educație fizică la Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu” din localitate. De asemenea, este antrenor de tenis de câmp, inițiind de-a lungul anilor zeci, sute de copii în tainele acestui frumos sport care a adus României în istoria sa numeroase satisfacții.

3892 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1711 vizualizari
28 iul. 2021 22:52

Două câmpinence, Alexia Tudorache și Iulia Stupu, s-au calificat la Balcaniada din Croația și Europenele din Lituania, la orientare sportivă

Clubul sportiv câmpinean OK Silva a participat cu patru sportive la două competiții de orientare sportivă, care au avut loc în perioada 15-25 iulie la Cluj-Napoca și în Munții Apuseni, în zona platoului carstic Padiș.

2277 vizualizari
28 iul. 2021 19:40

Câmpina va găzdui Trofeul ”Silva” și Cupa ”Seva” la orientare sportivă

În perioada 13-15 august, Clubul Sportiv OK Silva Câmpina va organiza ediția a III-a a concursului de orientare sportivă - Trofeul ”Silva”, dar și Cupa ”Silva”.

Alte stiri recente

1575 vizualizari
29 iul. 2021 11:56

Societatea VOIPAN angajează brutar-cocător, patiser, cofetar, șofer distribuție și inginer în panificație

Noi, echipa Voipan, ne extindem activitatea. Vrei să faci parte din echipa noastră?

3151 vizualizari
29 iul. 2021 11:46

Primarul Alin Moldoveanu, despre problemele legate de infrastructura rutieră a Câmpinei

Una dintre principalele probleme ale municipiului Câmpina - infrastructura rutieră a fost subiectul emisiunii la care l-am avut ca invitat pe primarul Alin Moldoveanu. Discuțiile au pornit, evident, de la Calea Doftanei, acolo unde se desfășoară mai multe tipuri de lucrări – de canalizare, apă, reabilitare carosabil și trotuare. Vă reamintim că lucrările de canalizare și cele de schimbare a conductelor de apă sunt realizate cu fonduri europene, prin HidroPrahova, iar reabilitarea străzii este o lucrare a Primăriei Câmpina.