CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Ceremonie de absolvire cu emoții și lacrimi, dar și cu o mare petrecere, pentru promoția 2017 a Școlii "Louis Pasteur" Câmpina

- Social -

Ceremonie de absolvire cu emoții și lacrimi, dar și cu o mare petrecere, pentru promoția 2017 a Școlii

Cele două clase ale promoției 2017 de la Școala Postliceală "Louis Pasteur" din Câmpina au trecut, vineri seară, prin emoțiile festivității de absolvire. Este vorba despre 50 de proaspăt absolvenți de la specializarea asistent medical generalist. Emoții nu au avut doar ei, elevii, ci și profesorii lor, în special diriginții. Au fost trei ani grei, dar frumoși, care rămân acum undeva la capitolul amintirilor.

Este cea de-a 15-a promoție de asistenți medicali generaliști de la Școala "Louis Pasteur" fondată de Asociația AMUS. Elevii au dorit ca festivitatea de absolvire să fie de neuitat și au pregătit câteva momente speciale, pe lângă cele clasice ale unei ceremonii de acest fel. S-a râs și s-a plâns, au fost oferite diplome și flori profesorilor, dar și câte un DVD cu filmări din timpul celor trei ani petrecuți pe băncile școlii. Elevii și-au primit diplomele de absolvire, cele neoficiale, să le spunem așa, pentru că adevăratele diplome le vor primi după susținerea examenului de licență. Apoi a început petrecerea, o mare petrecere la care toată lumea a dansat și s-a distrat, poate conștientă și de faptul că greul abia de acum începe. O veste bună pentru proaspeții absolvenți a fost aceea că "nu va trebui să vă faceți griji că nu veți găsi locuri de muncă, pentru că la școală există deja până în acest moment oferte pentru mai bine de 30 de locuri de muncă, așa că nu trebuie decât să fiți pregătiți", după cum a afirmat președintele Asociației AMUS, Elena Murariu.
Cei doi profesori diriginți - Gabriela Grozea și Romulus Pietriceanu - și-au premiat (și lăudat) elevii, iar pentru Gabriela Grozea emoțiile au fost și mai mari decât de obicei și asta pentru că se desparte de prima clasă la care a fost și diriginte. Așa că, lacrimile au fost cam greu de oprit. Iar pentru Romulus Pietriceanu un motiv în plus de mândrie a fost acela că șefa promoției 2017, Rodica Piciorea, provine de la clasa la care a fost diriginte.
Așadar, emoții, speranță, așteptări și regretul celor trei ani petrecuți împreună în marea familie AMUS, cam așa am putea descrie pe scurt trăirile de la festivitatea de absolvire a promoției 2017. "Un singur lucru vreau să vă mai spun, niciodată să nu uitați să fiți oameni, înainte de toate!", le-a spus Elena Murariu proaspeților asistenți medicali.


13 Aug 2017 12:23 5976 vizualizari


Comentarii






1856 vizualizari 28 Apr 2024 16:10 Câștigătorii concursului ”Umbrela verde”, Câmpina 2024

Câștigătorii concursului ”Umbrela verde”, Câmpina 2024

După cum v-am informat deja, joi, 26 aprilie 2024, a avut loc jurizarea Concursului Național ”Umbrela verde”, ajuns la ediția a XI-a și organizat de Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”, din Câmpina.

citeste mai mult
1720 vizualizari 27 Apr 2024 13:59 Zece cadre didactice din Dâmbovița au vizitat Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina

Zece cadre didactice din Dâmbovița au vizitat Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina

Grădinița ”Iulia Hasdeu” a participat la schimbul de experiență interjudețean Dâmbovița - Prahova, în cadrul C.R.E.D.

citeste mai mult
4500 vizualizari 26 Apr 2024 18:17 ”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

Reluat după pandemie, concursul național ”Umbrela verde”, organizat la Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”, a fost prilej de mari emoții, dar și de bucurii, cuprinzând lucrări ale elevilor din 37 județe ale României.

citeste mai mult
1708 vizualizari 17 Apr 2024 20:49 Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV