CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

47 absolvenți ai școlilor de poliție și-au început activitatea la IJP Prahova

- Actualitate -

47 absolvenți ai școlilor de poliție și-au început activitatea la IJP Prahova

Vă informam la momentul ceremoniei de absolvire și depunere a jurământului de la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina că de luni, 27 noiembrie, absolvenții promoției noiembrie 2023 trebuie să se prezinte la inspectoratele județene.

Luni, 27 noiembrie, la IJP Prahova s-au prezentat cei 47 absolvenți ai școlilor de poliție de la Câmpina și Cluj-Napoca, repartizați în Prahova. 
”La sediul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova a avut loc, cu emoții pentru tinerii agenți de poliție, repartizarea pe funcții, urmând ca ei să facă parte din marea echipă a IPJ Prahova. Repartizarea s-a efectuat în ordinea mediilor de absolvire, pe funcțiile vacante existente, ținând cont de situația operativă și raportat la nevoile fiecărei structuri. Cei 47 de tineri își vor desfășura activitatea preponderent în structurile de ordine publică, atât în mediul urban cât și în cel rural, dar și rutieră și criminalistică. La debutul în carieră, pentru primele 6 luni, aceștia vor parcurge o perioadă de tutelă profesională, sub îndrumarea unui tutore, desemnat din rândul polițiștilor cu experienţă, care îi va sprijini în activitate. Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Prahova se bucură să își mărească familia cu noua generație de polițiști, urându-le să aibă o carieră de succes cu multe realizări profesionale”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.

(Foto - IJP Prahova)


28 Nov 2023 17:42 1994 vizualizari


Comentarii


  • 29.11.2023 09:18 Florea Constantin SUCCES .....Dacă din 47 excelează 15 , tot e ceva .am un sentiment că vor urma instrucțiuni învechite. Dar ......sperăm., noi toți. SUCCES .
99 vizualizari 21 Jun 2024 07:59 Primim de la cititori. Mizerie inimaginabilă pe una dintre coastele dealului Muscel

Primim de la cititori. Mizerie inimaginabilă pe una dintre coastele dealului Muscel

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o serie de imagini surprinse zilele trecute pe una dintre coastele dealului Muscel.

citeste mai mult
1245 vizualizari 20 Jun 2024 18:54 Festivitate de încheiere a anului școlar pentru ciclul primar la Școala Centrală Câmpina

Festivitate de încheiere a anului școlar pentru ciclul primar la Școala Centrală Câmpina

Școala Gimnazială Centrală a găzduit, joi dimineață, festivitatea de încheiere a anului școlar pentru clasele din ciclul primar. Au fost momente emoționante, amestecate cu bucuria vacanței, dar și cu tristețea despărțirii de doamna învățătoare, în cazul elevilor de la clasa a IV-a.

citeste mai mult
1397 vizualizari 20 Jun 2024 07:18 Primim de la cititori. Degeaba s-au modernizat trotuarele în cartierul Voila dacă sunt mereu ocupate de mașini!

Primim de la cititori. Degeaba s-au modernizat trotuarele în cartierul Voila dacă sunt mereu ocupate de mașini!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o serie de imagini surprinse în ultimele zile pe Strada Voila, recent modernizată.

citeste mai mult
1699 vizualizari 19 Jun 2024 23:33 Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

În declarația comună a Partidului Social Democrat și Partidului Câmpina Curată, susținută miercuri după-amiază, s-au făcut mai multe afirmații interesante, vorbitori fiind președinții celor două partide, Dan Ioan Mușat, respectiv Rudolf Leica, precum și primarul ales al Câmpinei, Irina Nistor.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV