CONTACT

Hotelul de la Casa Tineretului, din Câmpina, a fost închis. Temporar...

- Actualitate -

Hotelul de la Casa Tineretului, din Câmpina, a fost închis. Temporar...

De la începutul acestui an, hotelul de la Casa Tineretului, din Câmpina, este închis temporar. Decizia a fost luată de autoritățile locale. Nu prea plânge nimeni după acest hotel, un adevărat focar de infecție, dar toată lumea așteaptă acum un adevărat miracol - apariția unui investitor. Până atunci, angajații nu prea știu ce au de făcut, nici nu au fost dați afară... 

Decizia s-a luat dintr-un motiv pe cât de simplu, pe atât de... bizar. Pentru funcționarea unui hotel este nevoie ca o persoană din conducerea hotelului să dețină un brevet de turism. Cum ultima persoană din Casa Tinretului, care deținea un astfel de brevet, Gabriel Budileanu, a ieșit la pensie la 31 decembrie 2023, activitatea hotelului de la Casa Tineretului nu se mai putea desfășura de la 1 ianuarie 2024. Acum, asta susțin autoritățile...
Se știa de luni bune că Gabriel Budileanu va ieși la pensie la finalul anului trecut. Deci, dacă se dorea o soluție, s-ar fi găsit înainte de 31 decembrie 2023, pentru a se asigura continuitatea funcționării hotelului. Probabil, nici s-a dorit, motivația oferită fiind mai degrabă pretextul pentru a suspenda temporar activitatea hotelului de la Casa Tineretului.
În privința duratei, credem că până nu va veni un investitor sau nu se va lua o decizie asumată de Consiliul Local cu acest hotel, nu va înceta... suspendarea temporară a activității. Consiliul Local a aprobat documentația necesară pentru scoaterea hotelului la licitație, dar nu s-a prezentat nimeni. Acum, se modifică o serie de criterii, se relaxează inclusiv cerințele, astfel încât se speră în găsirea unui om de afaceri dispus să investească în reabilitarea acestui hotel. Dacă nici acum nu va veni nimeni, Consiliul Local va avea un nou ”cartof fierbinte” pe masă. Iar cum în acest mandat, aleșii locali ne-au demonstrat că nu au luat decizii radicale, cel mai probabil starea de ”suspendare temporară” se va prelungi până după alegerile din toamnă, actualul Legislativ lăsând-o moștenire, alături de o listă lungă de alte lucruri, urmașilor lor în ale administrației locale.


25 Jan 2024 20:35 4873 vizualizari


Comentarii






  • 26.01.2024 06:54 Tache Să închidă și primăria.Cine stătea la Casa Tineretului.Niste zilieri în construcții și aia care doreau o partida decenta.Nu are prietenul Paraschiv competente in turism sau prietenii de la Ploiesti?După Dobre potopul.
  • 25.01.2024 21:29 Catalin O mare pierdere pentru turismul internațional...
3196 vizualizari 03 May 2024 21:11 Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea centrului comercial Kaufland din Câmpina.

citeste mai mult
3345 vizualizari 03 May 2024 17:09 Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

La ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie, consilierul Cosmin Raț a venit cu o propunere care poate aduce 20-25 locuri de parcare pe Strada Sondei.

citeste mai mult
4384 vizualizari 03 May 2024 16:46 Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Noaptea trecută, pe Bulevardul Carol I, chiar pe linia dreaptă din cartierul Câmpinița, a avut loc un accident de circulație soldat - din fericire - doar cu pagube materiale.

citeste mai mult
3723 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, a rămas vacant.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV