S-a finalizat modernizarea trotuarului de pe Strada Pictor Nicolae Grigorescu, din Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Vineri, 7 august, a avut loc recepția finală a lucrărilor de reparații la trotuarul de pe Strada Pictor Nicolae Grigorescu, din Câmpina, pe partea dreaptă, pe sensul spre Poiana Câmpina. Deși scriptic este vorba de o lucrare de reparație, având în vedere faptul că, pe de o parte, aici nu s-a mai intervenit de foarte mulți ani, că odată cu această lucrare a fost reamenajat și canalul colector al apelor pluviale de pe mijlocul trotuarului, dar și că, practic, s-a refăcut integral trotuarul năpădit de vegetație, în dreptul Parcului Istrati, vis-a-vis de Lacul Curiacul, credem că se poate vorbi despre o lucrare de modernizare și nu o simplă reparație.

De altfel, viceprimarul Adrian Pițigoi, cel care a coordonat această lucrare, ne-a declarat la finalul vizitei în teren: ”Astăzi am făcut recepția la trotuarele de pe Strada Pictor Nicolae Grigorescu, lucrare care face parte dintr-un pachet mai amplu, început în urmă cu doi ani în această zonă și care a mai inclus reamenajarea scărilor și a Aleei Gornistului, reabilitarea trotuarelor de pe Strada Dr. Constantin Istrati, între intersecțiile cu Bulevardul Carol I și cu Aleea Gornistului, reabilitarea aleii pietonale care face legătura între străzile Rahovei și Dr. Constantin Istrati. Acum am finalizat reparația trotuarelor de pe Strada Pictor Nicolae Grigorescu, inclusiv a canalului colector pentru apele pluviale, iar în aproximativ două săptămâni putem spune că închidem acest pachet cu reabilitarea Străzii Rahovei”.

2963 vizualizari
10

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • IONUT 07.08.2020 22:45 Chiar va rog sa va uitati dragi campineni, ca sa vedeti cat poate omul asta. In afara de faptul ca dalele sunt puse f.prost, asfaltarea lasa de dorit (e cu valurele, ca la mare), iar lucrarea e facuta de firma de casa a dlui Viceprimar, vreau sa il intreb un lucru - acolo parca erau niste probleme cu scurgeri, deversari in lacul Curiacul. Nu e asa dl Viceprimar ca in momentul in care s-a spart trotuarul, ati verificat daca cetatenii din zona au tevi, scurgeri bagate in pamant? Raspunsul e nu, va spun eu. De ce? ... ... Sunteti un vizionar... ce sa zic. L-ati lasat pe vecinul meu cu tevi de scurgeri . Avem si poze daca e nevoie... Sau vecinul cotizeaza la partid? Ups???
  • Corina 08.08.2020 07:36 Nu imi place de el.Am fost o data la audiente si mi s-a parut atat de arogant si important, a vorbit fara sa spuna nimic. .. Nepregatit.
  • Tudor 08.08.2020 08:15 Wow! 2 scări și 1 trotuar în 4 ani. Oameni cu viziune. Vai de capul nostru.
  • Gina 08.08.2020 19:11 Felicitari, Ionut! Ai demonstrat si cu aceasta lucrare a meriti sa fi primar! Mult succes!
  • Oprescu 08.08.2020 20:55 Tovarasul din poveste are dreptate,pe primul loc ,oamenii iar pe locurile urmatoare lucrarile ,costurile,calitatea etc,etc,Huo,hehehehhhe.De ce nu este insotit si de cei responsabili cu aceste megalucrari de doi bani.
  • Matilde 08.08.2020 23:18 Felicitari Ionut! Ai voturile noastre!
  • Cosmin 08.08.2020 23:19 In conditiile in care Tiseanu a fost praf si in mandatul asta, Pitigioi e singurul care a mai miscat ceva si este de laudat tot ceea ce a facut.
  • Catalina 08.08.2020 23:20 Este tanar, are deschidere, are experienta, a demonstrat ca stie administratie. Felicitari! Succes la alegeri!
  • Corina 09.08.2020 09:25 Tocmai... pt ca Tisesnu nu a miscat nimic, el a avut csle libera sa demonstreze..si a demonstrat cat de incapabil este. Voi, postacii de serviciu sunteti platiti cs sa ii luati apararea. Toti , o apa si un pamant
  • The Mask 09.08.2020 22:21 Citesc postarile si sunt uimit.E dreptul fiecarui campinean sa aprecieze un politician sau pe altul Fiecare cetatean are dreptul sa voteze pe cine considera ca merita insa eu va intreb daca chiar sunteti multumiti de cum a evoluat orasul nostru in 30 de ani de democratie?Toti politicienii care s-au ocupat de administratia publica din Campina,fie primar, viceprimar sau consilieri locali credeti ca au facut din Campina un oras european,civilizat ,smart?Eu spun doar ca trebuie la aceate alegeri sa ne gandim la viitor mai ales ca oferta electorala e mai atractiva ca niciodata.Avem nevoie de o schimbare profunda din temelii a administratiei si dupa parerea mea trebuie votat un om capabil in fruntea administratiei nu un om propus de un partid.Banii aceia care se gasesc in buget trebuie investiti cu cap in infrastructura,scoala,sistem medical ,dezvoltare industrie,etc.Avem nevoie de locuri de munca ,de investitori ca sa ne dezvoltam.Eu cred ca a venit un moment ZERO pentru Campina si alegerile locale trebuie tratate cu maxima seriozitate de fiecare alegator ca sa nu mai irosim inca 4 ani.P.S. Campinatv va rog insistent sa incepeti prezentarea candidatilor,organizarea unor dezbateri sa ii putem cunoaste si evalua capacitatea fiecarui candidat si a echipelor lor.Vrem sa auzim cum gandesc,ce isi propun sa faca sa putem alege un primar responsabil si capabil sa conduca adminiatratia orasului.Eu unul personal sunt satul de promisiuni si incompetenta.Succes tuturor candidatilor si astept sa-i aud vorbind despre Campina europeana.

Actualitate

2338 vizualizari
24 sept. 2020 18:16

Accident pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, din Câmpina

Joi după-amiază, în jurul orei 13.40, pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, din Câmpina, în dreptul intersecției spre centrele comerciale Lidl și Kaufland, a avut loc un accident de circulație soldat, din fericire, fără victime, dar cu pagube materiale considerabile.

1862 vizualizari
23 sept. 2020 17:11

Grupul de firme Neptun – Soceram va sprijini financiar familiile defavorizate din Câmpina prin intermediul bisericilor

După întâlnirea de marți, cu directorii unităților de învățământ din municipiul Câmpina, reprezentanții grupului de firme Neptun – Soceram s-au întâlnit miercuri cu părintele protoiereu Grigore Melnic, cu preoții parohi de la toate bisericile ortodoxe și cu pastorii celorlalte culte din localitate. A fost o nouă rundă de discuții din seria celor inițiate de grupul de firme Neptun – Soceram pentru găsirea soluțiilor concrete de sprijinire a comunității locale.

Alte stiri recente

194 vizualizari
24 sept. 2020 22:48

Partidul Verde și candidatul său la Primăria Telega, Bogdan Șoldan, mesaj de suflet pentru locuitorii comunei

Cu câteva zile înaintea scrutinului electoral din 27 septembrie 2020, echipa Partidului Verde Telega transmite un mesaj locuitorilor comunei, un mesaj care include nu doar un îndemn la vot, ci și speranța că votul de duminică va aduce în fruntea comunei o administrație locală guvernată de principii corecte: grija și respectul față de cetățean, transparență și eficiență.

73 vizualizari
24 sept. 2020 21:53

”Pe primul loc în Agenda lui Pițigoi sunt oamenii din Câmpina!”

Ioan Adrian Pițigoi este viceprimarul în funcție al municipiului Câmpina și candidatul Partidului Mișcarea Populară la funcția de primar la alegerile din 27 septembrie 2020. ”Primarul trebuie să fie al tuturor oamenilor din Câmpina, indiferent de opțiunea politică a fiecăruia, de aceea pe primul loc în Agenda lui Pițigoi sunt oamenii din Câmpina”, susține Ioan Adrian Pițigoi.