Un câmpinean s-a ales cu dosar penal pentru că se juca împreună cu fiul său de 14 ani cu 130 articole pirotehnice

Actualitate (Categoria articolului)

Polițițștii câmpineni i-au întocmit dosar penal unui bărbat din localitate pentru săvârșirea infracțiunii de ”orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept”.

Totul a pornit de la un apel care sesiza faptul că un minor deranjează liniștea și ordinea publică folosind articole pirotehnice. Deplasându-se la fața locului, polițiștii au constatat că băiatul de 14 ani nu era singur, ci alături de tatăl său, având asupra lor aproximativ 130 articole pirotehnice, de diferite categorii, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.
Dincolo de răspunderea penală, gestul bărbatului denotă și multă iresponsabilitate. Din păcate, la cât de des se aude, odată cu apropierea sărbătorilor, bubuitul de petarde și pocnitori în Câmpina, este evident că acest caz nu este unul singular.

(Foto cu caracter ilustrativ)

3357 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • mihai 07.12.2021 19:12 In sfarsit poate se mai potolesc cu petardele astea nenorocite ,dar politiile orasului ar trebui sa patruleze mai des prin zona Turnatorie,Tudor Vladimirescu cu Odobescu ,mai ales la orele cand ies copiii seara de la scoala,eu am facut o sesizare la pollitia locala si au fost foarte prompti in actiune ,dar treaba este sa se interzica vanzarea acestor materiale pirotehnice,amenzi usturatoare pentru cei in cauza.PS Aduceti-va aminte de anul trecut ce zgomot si fum a fost de sarbatori,ca sa nu mai zic de bietele animale din curtile oamenilior sau chiar la bloc cat au fost de speriate.Domnule Primar poate aveti si Dvs puterea sa ne ajutati........
  • Adrian 08.12.2021 00:42 Și în zona Turnătorie, bloc Icim, aceeași problema. Se arunca cu material pirotehnic din toalete, pe geam. Oameni iresponsabili, fără nici un pic de bun simt.

Actualitate

24 vizualizari
04 iun. 2023 17:20

În procesul lui Horia Tiseanu, prima instanță a amânat pronunțarea unui verdict de șase ori în patru luni

Procesul de pe rolul Tribunalului Prahova în care Horia Tiseanu, fostul primar al municipiului Câmpina, este acuzat de fapte de corupție, ar putea fi oricând predat în facultățile de specialitate, fiind un foarte bune exemplu de cum... nu trebuie să se deruleze un proces penal.

1241 vizualizari
04 iun. 2023 10:27

Primim de la cititori. Cu vaca prin.... Câmpina anului 2023

1 comentarii

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe whatsapp la numărul 0733.388.425 aceste imagini surprinse sâmbătă seară, aproape de ora 21.00, în zona Străzii Ecaterina Teodoroiu, din cartierul Turnătoriei, din Câmpina.

Alte stiri recente

1654 vizualizari
04 iun. 2023 13:49

Liga A Prahova, etapa a 33-a, penultima. Rezultate și clasament

Vineri după-amiază a avut loc primul meci al penultimei etape din Liga A Prahova. Runda a continuat sâmbătă și s-a încheiat duminică. Iată rezultatele înregistrate, clasamentul și programul ultimei etape:

581 vizualizari
04 iun. 2023 13:26

Liga A Prahova. Triumf Poiana Câmpina - AFC Brebu 1-4

Meci fără miză, duminică dimineață, pe stadionul din Poiana Câmpina, unde s-au întâlnit formațiile Triumf Poiana Câmpina și AFC Brebu.