Un câmpinean s-a ales cu dosar penal pentru că se juca împreună cu fiul său de 14 ani cu 130 articole pirotehnice

Actualitate (Categoria articolului)

Polițițștii câmpineni i-au întocmit dosar penal unui bărbat din localitate pentru săvârșirea infracțiunii de ”orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept”.

Totul a pornit de la un apel care sesiza faptul că un minor deranjează liniștea și ordinea publică folosind articole pirotehnice. Deplasându-se la fața locului, polițiștii au constatat că băiatul de 14 ani nu era singur, ci alături de tatăl său, având asupra lor aproximativ 130 articole pirotehnice, de diferite categorii, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.
Dincolo de răspunderea penală, gestul bărbatului denotă și multă iresponsabilitate. Din păcate, la cât de des se aude, odată cu apropierea sărbătorilor, bubuitul de petarde și pocnitori în Câmpina, este evident că acest caz nu este unul singular.

(Foto cu caracter ilustrativ)

3073 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • mihai 07.12.2021 19:12 In sfarsit poate se mai potolesc cu petardele astea nenorocite ,dar politiile orasului ar trebui sa patruleze mai des prin zona Turnatorie,Tudor Vladimirescu cu Odobescu ,mai ales la orele cand ies copiii seara de la scoala,eu am facut o sesizare la pollitia locala si au fost foarte prompti in actiune ,dar treaba este sa se interzica vanzarea acestor materiale pirotehnice,amenzi usturatoare pentru cei in cauza.PS Aduceti-va aminte de anul trecut ce zgomot si fum a fost de sarbatori,ca sa nu mai zic de bietele animale din curtile oamenilior sau chiar la bloc cat au fost de speriate.Domnule Primar poate aveti si Dvs puterea sa ne ajutati........
  • Adrian 08.12.2021 00:42 Și în zona Turnătorie, bloc Icim, aceeași problema. Se arunca cu material pirotehnic din toalete, pe geam. Oameni iresponsabili, fără nici un pic de bun simt.

Actualitate

1047 vizualizari
19 mai 2022 18:53

Ploieștean băut, prins la volan în Câmpina, înainte de 7 dimineața!

Iresponsabilitate incredibilă din partea unui ploieștean în vârstă de 57 de ani, oprit de polițiștii câmpineni în dimineața zilei de 18 mai, la ora 6.45, pe Bulevardul Carol I, pentru un control de rutină. 

1823 vizualizari
19 mai 2022 10:07

Ce au răspuns cei care au vizitat Rafinăria Câmpina la întrebarea ce își doresc în zona respectivă

Ecogen Power SRL, proprietar al imobilului “Rafinăria”, împreună cu Grupul de inițiativă “Rafinăria la prezent” aduc la cunoștința publicului rezultatul consultării cetățenilor câmpineni și nu numai, cu privire la întrebarea “Ce îmi doresc eu de la zona Rafinăriei?”

Alte stiri recente

679 vizualizari
19 mai 2022 22:32

Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina a fost prezent la Bursa de Valori Educaționale 2022, de la Ploiești

Timp de trei zile, 17-19 mai 2022, la Palatul Culturii din Ploiești a avut loc ediția a XII-a a Bursei de Valori Educaționale. S-au înscris la acest eveniment 25 de colegii și licee din Ploiești și din alte localități ale județului Prahova, inclusiv Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina.

1740 vizualizari
19 mai 2022 08:35

Societatea MIRAS INTERNATIONAL angajează mai multe categorii de personal pentru punctul de lucru de la Bănești

Societatea MIRAS INTERNATIONAL SRL angajează, pentru punctul de lucru de la Bănești, ȘEF SECȚIE CONFECȚII MONTAJ, MECANIC ÎNTREȚINERE ȘI REPARAȚII, LĂCĂTUȘ CONFECȚII METALICE, OPERATOR CNC, ȘOFER AUTOCAMION.