CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Multă ”răceală” la Ziua Eroilor, de la Câmpina

- Eveniment -

Multă ”răceală” la Ziua Eroilor, de la Câmpina

Ziua Eroilor a venit în anul 2024 la foarte puțin timp după alegerile locale. Poate de aici o ”răceală” evidentă, schimburi de priviri reci, chiar dure între... diverse persoane, implicate direct sau indirect în derularea procesului electoral.

Probabil că Ziua Eroilor, sărbătorită în sfânta zi a Înălțării Domnului, ar fi fost prilejul ideal pentru revenirea la normalitate. Nu s-a întâmplat așa, o demonstrație în plus, dacă mai era nevoie, că orgoliile care s-au înfruntat în campania recent încheiată încă sunt foarte mari. În plus, parcă și spațiul oarecum impropriu din Cimitirul Bobâlna, unde au loc aceste evenimente în mod tradițional, este din ce în ce mai neîncăpător nu numai pentru oameni, dar mai ales pentru orgoliile lor. Ca și cum toate acestea nu ar fi fost de ajuns, au mai fost și persoane care au ales ținute în culori cu semnificații politice, prilej de ”coate” și glume, care au tensionat o atmosferă și așa aproape de ostilitate.
În acest ”decor” slujba religioasă, depunerea coroanelor, discursurile, chiar și o premiere realizată de Asociația ”Cultul Eroilor”, toate au trecut în plan secund. La fel ca și Ziua Eroilor, din păcate...


13 Jun 2024 23:11 1916 vizualizari


Comentarii


  • 14.06.2024 19:21 diss Încă o dovadă că totul este de fațadă.Nici nu a mai contat memoria eroilor care s-au jertfit pentru Romănia. Sau mai pe șleau : atăt i-a dus mintea pe acești așa-ziși politicieni, atăt au făcut. Dacă te uiți și la circul alegerilor, de fapt bătaia de joc la adresa votanților, îți dai seama că Romănia este pe un drum total greșit.
2996 vizualizari 20 Jul 2024 12:34 La Castelul ”Hasdeu” din Câmpina vin... haiducii!

La Castelul ”Hasdeu” din Câmpina vin... haiducii!

Castelul ”Iulia Hasdeu” din Câmpina va fi gazda unui concert extraordinar, inclus în șirul mai larg al evenimentelor intitulate ”Seratele Hasdeu”.

citeste mai mult
4016 vizualizari 18 Jul 2024 16:31 Câmpina Summer Park Music, trei concerte în centrul orașului, în perioada iulie - august 2024

Câmpina Summer Park Music, trei concerte în centrul orașului, în perioada iulie - august 2024

Cu ceva întârziere față de tradiția anilor precedenți, ediția 2024 a evenimentului Câmpina Summer Park Music va avea loc în zilele de 28 iulie, 4 și 25 august.

citeste mai mult
605 vizualizari 18 Jul 2024 07:20 La 1 septembrie 2024, la Câmpina are loc a V-a ediție a competiției de ciclism ROYAL RACE

La 1 septembrie 2024, la Câmpina are loc a V-a ediție a competiției de ciclism ROYAL RACE

Competiția de ciclism montan Royal Race a ajuns la ediția a V-a, programată anul acesta la 1 septembrie, pe dealul Muscel și în împrejurimile Câmpinei, cu plecarea de pe Strada Prutului, de lângă Parcul Soceram.

citeste mai mult
1035 vizualizari 17 Jul 2024 20:08 Miercuri, 24 iulie, petrecere ca-n Hawaii la Premium Tenis Club Câmpina

Miercuri, 24 iulie, petrecere ca-n Hawaii la Premium Tenis Club Câmpina

Hawaii Vibes este denumirea evenimentului care va avea loc miercuri, 24 iulie, cu începere de la ora 21.30, la Premium Tenis Club din Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV