O delegație din Câmpina a fost la Cimișlia, de Ziua Națională a Republicii Moldova

Actualitate (Categoria articolului)

27 August este Ziua Națională a Republicii Moldova, ziua în care se sărbătorește adoptarea Declarației de Independență față de Uniunea Sovietică, în anul 1991. În fiecare an, cu prilejul Zilei Naționale a Republicii Moldova se organizează diverse acțiuni.

Pentru sărbătoarea din acest an, odată cu ridicarea restricțiilor legate de pandemie, autoritățile locale de la Cimișlia au invitat și o delegație din partea municipiului Câmpina. Aceasta a fost condusă de secretarul general al municipiului Câmpina, Tatiana Moldoveanu.
Dincolo de participarea la ceremonialurile specifice sărbătoririi Zilei Naționale, delegația câmpineană a mai participat la un eveniment - recepția dedicată sărbătoririi hramului orașului Cimișlia, ”Adormirea Maicii Domnului”, în cadrul căruia a avut loc semnarea acordului de finanțare între Câmpina și Cimișlia pentru finanțarea renovării și modernizării grădiniței - creșă ”Făt-Frumos” din orașul Cimișlia. Grădinița pentru care s-au alocat de la bugetul local al muncipiului Câmpina 50.000 lei are din anul 2019 un acord de cooperare cu Grădinița ”Iulia Hasdeu” din Câmpina. 
Între municipiul Câmpina și orașul Cimișlia există un acord de înfrățire din martie 2015.

2370 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • P. F 29.08.2022 14:44 Oare sunt benefice aceste înfrățiri.Vom găsi cascavea de Valea Doftanei la Kumanovo sau Silivri? Cu ce ne ajuta moldovenii pe noi. Putem sa ne infratim și cu Barcelona tot degeaba. Ba sa ajutam Ucraina ba pe moldoveni. Avem PIB asa dezvoltat.... Toți iau romanii de fraieri. În caz de foamete și când sunt inundații în Romaniaau sărit strainii în apărarea noastra, ajutoare,etc.In schimb ne cataloghează hoți și țigani.

Actualitate

1666 vizualizari
24 apr. 2024 15:39

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

1409 vizualizari
24 apr. 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

Alte stiri recente

427 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

97 vizualizari
24 apr. 2024 21:16

Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Centrul Medical SanConfind oferă pacienților săi, drept cadou de Paște, o reducere substanțială, de 20%, la plata unor tratamente de recuperare medicală. Este vorba despre toate procedurile de balneoterapie și diferite tipuri de masaj.