Stema României, așa cum trebuie să arate, pe frontispiciul Primăriei Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

În urmă cu câteva zile scriam despre cum arată stema României de pe frontispiciul Primăriei Câmpina. Mai exact, despre ceea ce mai rămăsese din stema României, un contur și o umbră. Și spuneam atunci că administrația locală ar trebui să arate mai mult respect față de simbolurile naționale. Ne exprimam speranța că Primăria Câmpina, prin înțeleapta-i conducere, va lua măsurile care se impun și va monta o nouă stemă pe superba Casă cu Grifoni. Ei bine, să știți că acest lucru chiar s-a întâmplat.

Pe frontispiciul sediului Primăriei a apărut o stemă nouă în locul celei din care acvila își luase zborul. Nu ne rămâne decât să ne bucurăm că problema a fost rezolvată, o problemă minoră, de altfel, comparativ cu altele mult mai importante din Câmpina. Minoră, minoră, dar până nu a scris presa despre ea, nici că vedea cineva...

2661 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ionut Popescu 13.02.2019 23:17 Din păcate trebuie sa le atragă atenția cineva ca sa se rezolve . Din cauza salariilor mari pe care le au nu mai vad nici în stânga nici în dreapta.

Actualitate

1844 vizualizari
12 aug. 2020 19:15

Valea Doftanei a primit din Fondul de Intervenție al Guvernului peste 21 milioane lei pentru combaterea alunecărilor de teren

21.393.000 lei este suma pe care comuna Valea Doftanei a primit-o de la Guvernul României, din Fondul de Intervenție, pentru combaterea efectelor calamităților naturale, o sumă uriașă pentru comunitatea de aici, cu mult peste orice alte fonduri obținute pe acest segment de la nivel guvernamental în toată istoria localității, o sumă care este de trei ori mai mare decât bugetul total al comunei Valea Doftanei din acest an.

4184 vizualizari
11 aug. 2020 19:55

La Valea Doftanei, camparea cu corturi și rulote este strict interzisă

1 comentarii

Valea Doftanei este una dintre puținele zone ale județului care reușește să păstreze un cadru natural de o frumusețe rară, numărul turiștilor fiind destul de limitat, ceea ce contribuie la mai multă liniște, un aer mai curat, un mediu mai sănătos. Mai mult, administrația locală din Valea Doftanei a decis interzicerea campării (corturi, rulote) pe teritoriul comunei, iar primarul Lucian Vileford Costea ne explică de ce s-a luat această măsură.

Alte stiri recente

946 vizualizari
12 aug. 2020 20:43

ProRomânia Câmpina, ieri dizolvată, astăzi reînființată

CâmpinaTV.ro v-a obișnuit cu știri corecte, prompte, așa cum s-a întâmplat și în urmă cu câteva ore când anunțam dizolvarea Organizației Câmpina a Partidului ProRomânia și prezentam declarația președintelui Marian Alexandru de susținere a candidatului independent la funcția de primar al municipiului, Alin Moldoveanu. (vezi aici)

2080 vizualizari
12 aug. 2020 17:30

Membrii Organizației ProRomânia Câmpina susțin candidatura independentului Alin Moldoveanu la funcția de primar

1 comentarii

De-abia ce s-a anunțat semnarea protocolului care a stat la baza înființării Alianței pentru Prahova, între PSD, ProRomânia și PPU (S-L), că lucrurile au luat o întorsătură neașteptată pentru stânga politică din Câmpina. Astfel, președintele Organizației Câmpina a Partidului ProRomânia, Marian Alexandru, a anunțat dizolvarea organizației și susținerea la alegerile locale pentru funcția de primar al municipiului Câmpina a independentului Alin Moldoveanu.