Șase medalii, dintre care patru de aur, pentru atletismul câmpinean la Campionatul Național pentru Copii

Sport (Categoria articolului)

Pe stadionul ”Iolanda Balaș Soter” din București a avut loc, în acest week-end, Campionatul Național de Atletism pentru Copii I și II (12-13 ani), competiție la care CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club coordonat de prof. Mihaela Marin, a fost reprezentat de mai mulți sportivi.

Palmaresul clubului câmpinean la acestă ediție a Campionatului Național de Atletism pentru Copii a fost unul foarte bun, cu șase medalii, dintre care patru de aur, două de bronz, dar și alte clasări foarte aproape de podium, existând astfel speranțe că viitorul atletismului câmpinean este pe mâini bune.
Iată și rezultatele sportivilor de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina:
- Cristian Roșioru (antrenor Mihaela Marin) - locul 1, tetratlon, copii I, 1.778 puncte;
- Alexandru Tilică (antrenor Jenica Bran) - locul 1, săritura în înălțime, copii I, 1.60m;
- Cristian Nichifor (antrenor Jenica Bran) - locul 1, săritura în lungime, copii II, 5,30m;
- Cristian Nichifor (antrenor Jenica Bran) - locul 1, 80m, copii II, 9,84s;
- Ștefan Albu (antrenor Jenica Bran) - locul 3, 200m garduri, copii I, 30,32s;
- David Marin (antrenor Mihaela Marin) - locul 3, aruncarea discului, copii II, 22,64m:
Foarte aproape de podium au mai fost Ștefan Albu (antrenor Jenica Bran) - locul al patrulea, săritura în lungime, copii I; Norbert Chițu (antrenor Mihaela Marin)- locul al patrulea în probele de aruncarea greutății și aruncarea discului, categoria copii II; Ingrid Moldoveanu (antrenor Mihaela Marin) - locul al șaselea la aruncarea suliței, cu 17,24m.
Felicitări tuturor!

5012 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

11 vizualizari
20 apr. 2024 19:05

Peste o sută de copii au fost prezenți la Cupa Primăverii, la arte marțiale, organizată de AIKO Câmpina

În sala Clubului AIKO Câmpina a avut loc sâmbătă Cupa Primăverii la arte marțiale, o competiție care a reunit peste o sută de copii din Câmpina, dar și de la cluburile din Măgureni, Sinaia, Bușteni și Azuga.

406 vizualizari
20 apr. 2024 13:40

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă au avut loc primele meciuri din cadrul etapei a 25-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele înregistrate până acum și clasamentul la zi:

Alte stiri recente

406 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

552 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

2 comentarii

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.