Șase medalii, dintre care patru de aur, pentru atletismul câmpinean la Campionatul Național pentru Copii

Sport (Categoria articolului)

Pe stadionul ”Iolanda Balaș Soter” din București a avut loc, în acest week-end, Campionatul Național de Atletism pentru Copii I și II (12-13 ani), competiție la care CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club coordonat de prof. Mihaela Marin, a fost reprezentat de mai mulți sportivi.

Palmaresul clubului câmpinean la acestă ediție a Campionatului Național de Atletism pentru Copii a fost unul foarte bun, cu șase medalii, dintre care patru de aur, două de bronz, dar și alte clasări foarte aproape de podium, existând astfel speranțe că viitorul atletismului câmpinean este pe mâini bune.
Iată și rezultatele sportivilor de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina:
- Cristian Roșioru (antrenor Mihaela Marin) - locul 1, tetratlon, copii I, 1.778 puncte;
- Alexandru Tilică (antrenor Jenica Bran) - locul 1, săritura în înălțime, copii I, 1.60m;
- Cristian Nichifor (antrenor Jenica Bran) - locul 1, săritura în lungime, copii II, 5,30m;
- Cristian Nichifor (antrenor Jenica Bran) - locul 1, 80m, copii II, 9,84s;
- Ștefan Albu (antrenor Jenica Bran) - locul 3, 200m garduri, copii I, 30,32s;
- David Marin (antrenor Mihaela Marin) - locul 3, aruncarea discului, copii II, 22,64m:
Foarte aproape de podium au mai fost Ștefan Albu (antrenor Jenica Bran) - locul al patrulea, săritura în lungime, copii I; Norbert Chițu (antrenor Mihaela Marin)- locul al patrulea în probele de aruncarea greutății și aruncarea discului, categoria copii II; Ingrid Moldoveanu (antrenor Mihaela Marin) - locul al șaselea la aruncarea suliței, cu 17,24m.
Felicitări tuturor!

3721 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

10 vizualizari
26 sept. 2021 20:54

Rareș Hodoiu (AIKO Câmpina), trei medalii la Mondialul WUKF de la Cluj-Napoca

La sfârșitul acestei săptămâni a avut loc la Cluj-Napoca o nouă ediție a Campionatului Mondial WUKF de karate, competiție la care a fost prezent și Rareș Hodoiu, unul dintre cei mai valoroși sportivi de la AIKO Câmpina, pregătit de Sensei Gabriel Timofte.

1434 vizualizari
26 sept. 2021 12:52

Liga A Prahova, etapa a 8-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă au avut loc primele meciuri din etapa a 8-a din Liga A Prahova, eșalonul de elită al fotbalului prahovean. Duminică au avut loc ultimele jocuri ale acestei runde. Iată rezultatele:

Alte stiri recente

2543 vizualizari
25 sept. 2021 20:18

La Breaza, un bărbat a fost atacat și rănit grav de un urs. Mesaj de alertă privind prezența unui urs și la Comarnic

Iată că se înmulțesc cazurile de oameni atacați de urs. S-a întâmplat foarte recent la Telega, zilele trecute la Comarnic, astăzi la Breaza și tot astăzi a fost emis un mesaj RO Alert privind prezența unui urs la Comarnic, în zona Podul Lung.

2644 vizualizari
25 sept. 2021 19:18

Un an de la alegerile locale. Proiectele și... dezamăgirile POL Câmpina

Pe 27 septembrie 2021 se împlinește un an de la alegerile locale care au schimbat radical reprezentativitatea politică în administrația publică. Câmpinatv.ro realizează o serie de emisiuni cu reprezentanții partidelor care fac parte din Consiliul Local și încercăm să aflăm ce a fost bine și ce nu a fost bine în acest prim an din noul mandat, cum se văd lucrurile din interiorul partidelor și, bineînțeles, din interiorul administrației locale. Invitatul acestei emisiuni – consilierul local Cosmin Raț din partea Partidului Oamenilor Liberi (POL).