Poliția Locală Câmpina a aplicat, în ultimul week-end, 20 de sancțiuni pentru aruncarea gunoaielor și tulburarea liniștii publice în zona Lacului Bisericii

Actualitate (Categoria articolului)

Poliția Locală Câmpina a intensificat controalele în zone unde s-au înregistrat tulburări frecvente ale ordinii și liniștii publice, precum și fapte reprobabile precum distrugerea mobilierului urban sau aruncarea gunoaielor. În week-end-ul trecut, echipaje ale Poliției Locale Câmpina au patrulat în zona Lacului Bisericii și pe parcursul a două zile au aplicat 20 de sancțiuni contravenționale.

Astfel, sâmbătă și duminică au fost legitimați 14 tineri și s-au aplicat zece sancțiuni contravenționale pentru consum de băuturi alcoolice și pentru tulburarea liniștii și ordinii publice. Alte zece sancțiuni contravenționale au fost aplicate pentru abandonare de deșeuri, inclusiv pentru aruncarea cojilor de semințe pe jos, în zona din jurul Lacului Bisericii.
Poliția Locală Câmpina precizează că astfel de acțiuni vor continua, că vor fi vizate mai multe zone din municipiu, scopul acțiunilor fiind acela de a descuraja conduita necorespunzătoare a unor persoane certate cu legea.

4201 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Catrinel 08.06.2021 07:05 Actiune binevenita din partea politiei. Dar in primul rand ar trebui amendata primaria pentru mizeria care e in lac, pentru ca nu arunca cetatenii alge si matasea broastei. Se aude d-le primar? Sau tu nu te lauzi, dar faci doar in campania electorala?
  • Cosmin 08.06.2021 19:19 Catrinel, daca esti campineanca e trist ca nu stii că luciul apei de la Lacul Bisericii se afla in administrarea asociatiei vanatorilor si pescarilor de ani de zile. De primarie apartine spatiul din jurul lacului. Asociatia deja curata de cateva zile lacul dar poate ca asta nu o vezi. Daca nu esti campineanca atunci ai o scuza pentru comentariul tau inutil si lipsa de informatii.
  • M. F. 09.06.2021 00:25 Dlui Cosmin: mizeria din lac (nu-i vorba de alge, ca alea nu sunt mizerie) e in stransa legatura cu spatiul din jurul lacului, cu panza freatica infestata, cu canalizarea defectuoasa, cu studiile hidrogeologice care nu stim daca s-au facut pt tot bazinul hidrologic tributar lacului, si in general cu viziunea pana la genunchiul broastei a autoritatilor din trecut, care au facut investitii depasite, de secol XX, cu betoane, si care au "reabilitat" cele 2 lacuri intr-o ignoranta totala fata de principiile dezvoltarii durabile si fata de nevoile comunitatii si generatiilor viitoare, tranat numai efectele, nu si cauzele - adica au aruncat banul public pe spoieli de fatada, lasand pe deasupra si o mare pacoste pe capul urmasilor, prin aceste betoane inutile si in fond nocive, care nu aveau ce cauta intr-o epoca ce se vrea moderna si civilizata.

Actualitate

287 vizualizari
19 apr. 2024 08:57

Primim de la cititori. Încă unul care are nevoie de... două locuri de parcare

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Complexului comercial Kaufland, din Câmpina.

1210 vizualizari
18 apr. 2024 21:41

Accident spectaculos pe DN1, la Comarnic. Patru persoane au avut nevoie de asistență medicală

Joi seară, în jurul orei 19.20, pe DN1, la Comarnic, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru persoane, inclusiv un copil.

Alte stiri recente

337 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

1330 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.