Poliția Locală Câmpina a aplicat, în ultimul week-end, 20 de sancțiuni pentru aruncarea gunoaielor și tulburarea liniștii publice în zona Lacului Bisericii

Actualitate (Categoria articolului)

Poliția Locală Câmpina a intensificat controalele în zone unde s-au înregistrat tulburări frecvente ale ordinii și liniștii publice, precum și fapte reprobabile precum distrugerea mobilierului urban sau aruncarea gunoaielor. În week-end-ul trecut, echipaje ale Poliției Locale Câmpina au patrulat în zona Lacului Bisericii și pe parcursul a două zile au aplicat 20 de sancțiuni contravenționale.

Astfel, sâmbătă și duminică au fost legitimați 14 tineri și s-au aplicat zece sancțiuni contravenționale pentru consum de băuturi alcoolice și pentru tulburarea liniștii și ordinii publice. Alte zece sancțiuni contravenționale au fost aplicate pentru abandonare de deșeuri, inclusiv pentru aruncarea cojilor de semințe pe jos, în zona din jurul Lacului Bisericii.
Poliția Locală Câmpina precizează că astfel de acțiuni vor continua, că vor fi vizate mai multe zone din municipiu, scopul acțiunilor fiind acela de a descuraja conduita necorespunzătoare a unor persoane certate cu legea.

3643 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Catrinel 08.06.2021 07:05 Actiune binevenita din partea politiei. Dar in primul rand ar trebui amendata primaria pentru mizeria care e in lac, pentru ca nu arunca cetatenii alge si matasea broastei. Se aude d-le primar? Sau tu nu te lauzi, dar faci doar in campania electorala?
  • Cosmin 08.06.2021 19:19 Catrinel, daca esti campineanca e trist ca nu stii că luciul apei de la Lacul Bisericii se afla in administrarea asociatiei vanatorilor si pescarilor de ani de zile. De primarie apartine spatiul din jurul lacului. Asociatia deja curata de cateva zile lacul dar poate ca asta nu o vezi. Daca nu esti campineanca atunci ai o scuza pentru comentariul tau inutil si lipsa de informatii.
  • M. F. 09.06.2021 00:25 Dlui Cosmin: mizeria din lac (nu-i vorba de alge, ca alea nu sunt mizerie) e in stransa legatura cu spatiul din jurul lacului, cu panza freatica infestata, cu canalizarea defectuoasa, cu studiile hidrogeologice care nu stim daca s-au facut pt tot bazinul hidrologic tributar lacului, si in general cu viziunea pana la genunchiul broastei a autoritatilor din trecut, care au facut investitii depasite, de secol XX, cu betoane, si care au "reabilitat" cele 2 lacuri intr-o ignoranta totala fata de principiile dezvoltarii durabile si fata de nevoile comunitatii si generatiilor viitoare, tranat numai efectele, nu si cauzele - adica au aruncat banul public pe spoieli de fatada, lasand pe deasupra si o mare pacoste pe capul urmasilor, prin aceste betoane inutile si in fond nocive, care nu aveau ce cauta intr-o epoca ce se vrea moderna si civilizata.

Actualitate

480 vizualizari
27 nov. 2021 13:19

1,16 - alcoolemia unui bărbat care a intrat cu mașina într-un șanț la Telega

1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat a fost alcoolemia stabilită de apartul etilotest pentru un bărbat care a intrat cu mașina într-un șanț.

737 vizualizari
27 nov. 2021 12:44

Polițiștii rutieri au reținut un bărbat din Poiana Câmpina băut, fără permis de conducere și... fugit din carantină

Noaptea trecută, în jurul orei 00:40, în timp ce desfășurau activități de supraveghere și control al traficului rutier pe Bulevardul Carol I din municipiu, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism condus de un bărbat, care nu s-a conformat indicațiilor polițistului. 

 

Alte stiri recente

37 vizualizari
27 nov. 2021 14:54

Liga A Prahova, etapa a 17-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă dimineață au avut loc primele partide din ultima etapă a turului Ligii A Prahova. Iată rezultatele înregistrate până acum și clasamentul la zi:

3967 vizualizari
26 nov. 2021 11:52

Conducătorul auto, care a intrat cu mașina în betonul proaspăt turnat la "Răcitor", s-a prezentat singur la Poliția Locală Câmpina

Este vorba despre un bărbat de 68 de ani, din comuna Provița de Sus. Acesta a mers vineri dimineață la sediul Poliției Locale Câmpina, unde a recunoscut în fața agenților că el este cel care a intrat cu mașina în betonul proaspăt turnat din intersecția de la "Răcitor". Bărbatul a spus că nu a fost atent, că nu a văzut barierele și indicatoarele și și-a cerut scuze pentru incidentul creat. A fost sancționat în conformitate cu prevederile Ordonanței de Guvern 43/1997 privind regimul drumurilor publice.