Poliția Locală Câmpina a aplicat, în ultimul week-end, 20 de sancțiuni pentru aruncarea gunoaielor și tulburarea liniștii publice în zona Lacului Bisericii

Actualitate (Categoria articolului)

Poliția Locală Câmpina a intensificat controalele în zone unde s-au înregistrat tulburări frecvente ale ordinii și liniștii publice, precum și fapte reprobabile precum distrugerea mobilierului urban sau aruncarea gunoaielor. În week-end-ul trecut, echipaje ale Poliției Locale Câmpina au patrulat în zona Lacului Bisericii și pe parcursul a două zile au aplicat 20 de sancțiuni contravenționale.

Astfel, sâmbătă și duminică au fost legitimați 14 tineri și s-au aplicat zece sancțiuni contravenționale pentru consum de băuturi alcoolice și pentru tulburarea liniștii și ordinii publice. Alte zece sancțiuni contravenționale au fost aplicate pentru abandonare de deșeuri, inclusiv pentru aruncarea cojilor de semințe pe jos, în zona din jurul Lacului Bisericii.
Poliția Locală Câmpina precizează că astfel de acțiuni vor continua, că vor fi vizate mai multe zone din municipiu, scopul acțiunilor fiind acela de a descuraja conduita necorespunzătoare a unor persoane certate cu legea.

3377 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Catrinel 08.06.2021 07:05 Actiune binevenita din partea politiei. Dar in primul rand ar trebui amendata primaria pentru mizeria care e in lac, pentru ca nu arunca cetatenii alge si matasea broastei. Se aude d-le primar? Sau tu nu te lauzi, dar faci doar in campania electorala?
  • Cosmin 08.06.2021 19:19 Catrinel, daca esti campineanca e trist ca nu stii că luciul apei de la Lacul Bisericii se afla in administrarea asociatiei vanatorilor si pescarilor de ani de zile. De primarie apartine spatiul din jurul lacului. Asociatia deja curata de cateva zile lacul dar poate ca asta nu o vezi. Daca nu esti campineanca atunci ai o scuza pentru comentariul tau inutil si lipsa de informatii.
  • M. F. 09.06.2021 00:25 Dlui Cosmin: mizeria din lac (nu-i vorba de alge, ca alea nu sunt mizerie) e in stransa legatura cu spatiul din jurul lacului, cu panza freatica infestata, cu canalizarea defectuoasa, cu studiile hidrogeologice care nu stim daca s-au facut pt tot bazinul hidrologic tributar lacului, si in general cu viziunea pana la genunchiul broastei a autoritatilor din trecut, care au facut investitii depasite, de secol XX, cu betoane, si care au "reabilitat" cele 2 lacuri intr-o ignoranta totala fata de principiile dezvoltarii durabile si fata de nevoile comunitatii si generatiilor viitoare, tranat numai efectele, nu si cauzele - adica au aruncat banul public pe spoieli de fatada, lasand pe deasupra si o mare pacoste pe capul urmasilor, prin aceste betoane inutile si in fond nocive, care nu aveau ce cauta intr-o epoca ce se vrea moderna si civilizata.

Actualitate

1600 vizualizari
20 iun. 2021 19:40

În ultima duminică a fiecărei luni de vară, în centrul Câmpinei va cânta fanfara

Casa de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina a pregătit o serie de evenimente pentru ultimul week-end al fiecărei luni de vară. Sâmbăta sunt organizate diverse spectacole în aer liber, despre care am scris pe larg aici, iar a doua zi, duminica, de la ora 11.00, este pregătită o altă surpriză.

1254 vizualizari
20 iun. 2021 19:23

O săptămână până la alegerile pentru funcția de primar al comunei Șotrile. Bogdan Davidescu, din nou pe lista candidaților

În ultimii ani, singurele referiri despre comuna prahoveană Șotrile în presa națională sunt cele legate de isprăvile lui Bogdan Davidescu, fostul primar, condamnat în anul 2019 pentru pornografie infantilă. O condamnare cu suspendare, în urma căreia Davidescu și-a pierdut mandatul de primar. A fost exclus din PSD, așa, de fațadă, pentru că partidul nu a desemnat un alt candidat la Primărie, la alegerile locale din septembrie 2020. Bogdan Davidescu a candidat din nou, independent, și a câștigat cu 41,22%, față 34,94% cât a obținut principalul său contracandidat, liberalul Gabriel Broșteanu.

Alte stiri recente

1782 vizualizari
20 iun. 2021 11:49

Anunț public privind depunerea solicitării de obținere a avizului de mediu

Municipiul Câmpina, cu sediul în municipiul Câmpina, cod poștal 105600, Bulevardul Culturii nr. 18, județul Prahova, telefoane 0244.337.454, 0244.332.071, fax 0244.371.458, adresă de e-mail: web@primariacampina.ro, titular al planului/programului PUD – ÎMBUNĂTĂȚIREA INFRASTRUCTURII EDUCAȚIONALE ÎN ȘCOALA GIMNAZIALĂ “BOGDAN PETRICEICU HASDEU DIN MUNICIPIUL CÂMPINA, cu amplasamentul în Câmpina, strada Mihail Kogălniceanu, nr. 31, anunță publicul interesat asupra DEPUNERII SOLICITĂRII DE OBȚINERE A AVIZULUI DE MEDIU PENTRU PLANUL/PROGRAMUL MENȚIONAT ȘI DECLANȘAREA ETAPEI DE ÎNCADRARE.

3177 vizualizari
19 iun. 2021 21:09

Dorin Iamandeiu, două medalii pentru Lido Câmpina la endurocros

La Moreni a avut loc sâmbătă, 19 iunie, etapa a patra a Campionatului Național de Endurocros, competiție la care a participat și Dorin Iamandeiu, unul dintre sportivii legitimați la Clubul Sportiv Lido Câmpina, condus de Cătălin Duță.