Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati” și Școala Gimnazială Centrală nu au obținut autorizația de securitate la incendiu

Actualitate (Categoria articolului)

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Prahova a dat publicității lista unităților de învățământ din Prahova care nu au obținut autorizația de securitate la incendiu. Dintr-un număr de 833 clădiri ale unităților de învățământ din județ, au fost obținute autorizații pentru 158 clădiri, alte 625 imobile nu fac obiectul autorizării, iar 50 nu au fost autorizate.

Între acestea 50 se numără și două clădiri ale unor instituții de învățământ din Câmpina - Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati” și Școala Gimnazială Centrală, în ambele cazuri fiind vorba de clădirile principale.
Celelalte unități de învățământ din județ care nu au obținut autorizații de securitate la incendiu sunt din Ploiești (13), Brazi, Râfov, Gorgota (4), Poienarii Burchii (3), Dumbrăvești, Scorțeni, Albești Paleologu (2), Mizil, Sinaia, Vălenii de Munte, Comarnic, Bălțești, Ariceștii Rahtivani, Boldești Grădiștea, Ceptura, Telega (Școala Gimnazială nr. 1), Breaza (Liceul teoretic ”Aurel Vlaicu”), Blejoi - câte una.

2941 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Nicu 18.08.2022 19:51 Cum sa obtina autorizatia - colegiul C Istrate? ca inca se lucreaza la marele proiect de reabilitare si eficientifare si re re re...., care trebuia sa se termine in aprilie. si vor lucra si la anu' la ce lucrari au facut - dpdv calitativ. Si receptia s-a facut !!!!
  • Florin 20.08.2022 17:47 Normal ca nu au luat autorizatia de la ISU pentru ca reabilitarea a fost executata cu aceeasi firma cu care s au reabilitat si blocurile de pe centru (ZONA POSTA MICA) probabil era de asteptat sa se intimple asta ,la acele blocuri nici AZI nu este facuta receptia lucrarii

Actualitate

1462 vizualizari
29 sept. 2022 20:01

Accident pe Strada Republicii, din Câmpina. Un pieton a fost lovit de o mașină

UPDATE - Victima accidentului este o femeie de 68 ani, care a fost transportată la spital. Conducătorul autoturismului care a produs accidentul este un bărbat de 32 ani. Atât șoferul, cât și victima au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
În cursul serii de joi, 29 septembrie, în apropierea orei 20, pe Strada Republicii, din Câmpina, a avut loc un accident rutier.

2202 vizualizari
29 sept. 2022 15:14

Târgul de Toamnă de la Breaza va avea loc în perioada 13-16 octombrie

Consiliul Local Breaza a stabilit ca Târgul de Toamnă de la Breaza să aibă loc în acest an în perioada 13-16 octombrie, în același loc ca și la precedentele ediții - Strada Ocinei și străduțele adiacente, Parcul Brâncoveanu, Strada Republicii (zona intersecției cu Strada Ocinei).

Alte stiri recente

430 vizualizari
29 sept. 2022 17:58

Liga A Prahova, etapa a 9-a. Programul și delegările

La finalul acestei săptămâni, de vineri după-amiază și până duminică la prânz sunt programate jcurile etapei a 9-a din Liga A Prahova, la fotbal. Iată programul și delegările:

1680 vizualizari
28 sept. 2022 20:11

Două handbaliste de la CS Câmpina, în vederile lotului național de cadete

În perioada 19-28 septembrie, Federația Română de Handbal a organizat, în cadrul "Programului Plan Talent", acțiuni de selecție pentru sportive născute 2008-2009, în vederea formării lotului național de cadete, acțiuni desfășurate în opt centre din țară.