CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Modernizarea capelei Cimitirului Bobâlna, singurul amendament al opoziției acceptat de majoritatea din Consiliul Local Câmpina

- Actualitate -

Modernizarea capelei Cimitirului Bobâlna, singurul amendament al opoziției acceptat de majoritatea din Consiliul Local Câmpina

La ședința extraordinară a Consiliului Local Câmpina, în cadrul căreia s-a aprobat bugetul local pentru 2018, au fost câteva amendamente din partea consilierilor locali, dar unul singur a fost aprobat. Este vorba despre reabilitarea capelei de la Cimitirul Bobâlna, pentru care s-au alocat 50.000 lei.

În privința amendamentelor, mai întâi, consilierul Daniel Ioniță (ALDE) a solicitat includerea pe lista de investiții a realizării unei săli de sport multifuncționale, propunând ca teren o suprafață din incinta Căminului Petrol. "Mie mi-e teamă când propune domnul Ioniță ceva multifuncțional, pentru că a mai propus un teren multifuncțional, care înțeleg că până la urmă nici unifuncțional nu este", a replicat consilierul Elena Albu (PDL). "Nu știu dacă este vreun teren la Căminul Petrol care să se preteze pentru așa ceva, dar poate ne ajută domnul Ioniță, prin doamna vicepremier Grațiela Gavrilescu, să obținem un teren de la una dintre fostele unități militare din oraș", a spus și primarul Horia Tiseanu. Amendamentul a fost respins. 
Apoi, consilierul Constantin Cândea (PSD) a propus includerea Străzii Buciumului pe lista de investiții în vederea reabilitării, în sală aflându-se și mai mulți cetățeni care locuiesc pe această stradă. "Nu vă supărați pe mine, dar este o propunere populistă. Sigur, toți vrem să rezolvăm situația acestei străzi, dar până nu se rezolvă prin HidroPrahova problema cu canalizarea, nu putem să o asfaltăm", a explicat primarul Tiseanu, iar amendamentul a fost respins.
Consilierul Andrei Duran (PSD) a solicitat introducerea pe lista de investiții a lucrării de modernizare a capelei de la Cimitirul Bobâlna și a propus inițial alocarea a 200.000 lei din suma destinată sistemului informatic integrat al Primăriei. "Lucrarea a fost pe lista inițială și cred că putem să prindem în buget acest obiectiv cu o sumă mai mică decât alocasem la început", a fost punctul de vedere al primarului Horia Tiseanu. Și amendamentul propus de consilierul Andrei Duran a fost aprobat, suma alocată fiind, până la urmă, de 50.000 lei, banii urmând să fie folosiți pentru realizarea documentației necesare.


28 Feb 2018 10:55 4498 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
197 vizualizari 19 Jun 2024 23:33 Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

În declarația comună a Partidului Social Democrat și a Partidului Câmpina Curată, susținută miercuri după-amiază, s-au făcut mai multe afirmații interesante, vorbitori fiind președinții celor două partide, Ioan Mușat, respectiv, Rudolf Leica, precum și primarul ales al Câmpinei, Irina Nistor.

citeste mai mult
723 vizualizari 19 Jun 2024 19:46 PSD și PCC solicită actualei administrații a Câmpinei organizarea unui referendum pe tema pasajului subteran

PSD și PCC solicită actualei administrații a Câmpinei organizarea unui referendum pe tema pasajului subteran

În cadrul unei declarații comune de presă a Partidului Social Democrat și Partidului Câmpina Curată, alături de primarul ales al municipiului Câmpina, Irina Nistor, s-au ridicat câteva probleme foarte importante, solicitându-se actualei administrații unele măsuri concrete și imediate.

citeste mai mult
728 vizualizari 19 Jun 2024 19:11 Primim de la cititori. Incredibil - două vaci s-au plimbat nestingherite pe bulevardul central al Câmpinei!

Primim de la cititori. Incredibil - două vaci s-au plimbat nestingherite pe bulevardul central al Câmpinei!

Mai mulți cititori CâmpinaTV.ro ne-a transmis mai multe imagini surprinse în această după-amiază pe Bulevardul Carol I, artera principală de circulație a Câmpinei.

citeste mai mult
791 vizualizari 19 Jun 2024 10:11 810 locuri disponibile în liceele câmpinene pentru admiterea 2024

810 locuri disponibile în liceele câmpinene pentru admiterea 2024

Liceele câmpinene pun în acest an la dispoziția absolvenților de clasa a VIII-a, în total, 810 locuri din care: 644 locuri la învățământul de zi, 140 locuri la învățământul profesional de stat cu durata de trei ani și 26 locuri la învățământul dual.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV