Cupa României, optimi, faza judeţeană. Avancronici şi delegări

Sport (Categoria articolului)

Optimile de finală ale fazei judeţene a Cupei României se dispută pe parcursul a două zile diferite. Mai întâi, pe 25 februarie, Petrolul Ploieşti a trecut în deplasare de Rapid Mizil cu 9-0, în vreme ce formaţia CS Blejoi s-a impus, tot în deplasare, în faţa formaţiei Măgura Trestioara, cu 1-0. Miercuri, 5 aprilie, au loc alte 5 jocuri, cu precizarea că partida AS Tufeni - CS Păuleşti a fost deja omologată cu scorul de 0-3, pentru că la acel moment echipa din Tufeni se retrăsese din toate competiţiile. Între timp, s-au mai întâmplat minuni! Iată programul, avancronicile şi delegările celor cinci meciuri programate miercuri, 5 aprilie, de la ora 17.00.

Breaza: Tricolorul Breaza - Petrolul Băicoi
Loc în clasament: Tricolorul Breaza - locul 11, în Liga A; Petrolul Băicoi - locul 7, în Liga A.
Ultimul meci oficial: Tricolorul Breaza - AFC Brebu 0-1; Petrolul Ploieşti - Petrolul Băicoi 5-0.
Cum s-au calificat: Tricolorul Breaza - 3-0 cu CS Măneşti Băltiţa; Petrolul Băicoi - 4-1 cu Sportul Valea Călugărească.
Performanţa din ediţia trecută a Cupei României: Tricolorul Breaza - 1-1, 2-3, după lovituri de departajare, cu CS Cornu, în sferturi; Petrolul Băicoi - 1-2 cu CS Păuleşti, în sferturi.
Ultimul meci oficial între cele două echipe: Tricolorul Breaza - Petrolul Băicoi 0-0, pe 25 septembrie 2016, în Liga A.
Un meci deschis oricărui rezultat, băicoienii fiind departe de "forma" arătată la "impus" pe "Ilie Oană", în vreme ce gruparea condusă de Florin Stăncioiu poate furniza oricând un rezultat pozitiv.
Arbitri: Bogdan Zahiu - Valentin Dumitru, Gabriel Tene. Observator: Stelian Achimescu.

Urlaţi: Unirea Urlaţi - AFC Brebu
Loc în clasament: Unirea Urlaţi - locul 15, în Liga A; AFC Brebu - locul 10, în Liga A.
Ultimul meci oficial: Unirea Cocorăştii Colţ - Unirea Urlaţi 3-3; Tricolorul Breaza - AFC Brebu 0-1.
Cum s-au calificat: Unirea Urlaţi - 3-1 cu Progresul Tomşani; AFC Brebu 1-1, 6-5, după lovituri de departajare, cu Voinţa Livadea.
Performanţa din ediţia trecută a Cupei României: Unirea Urlaţi - 2-4 cu Rapid Sălciile, în 16-imi; AFC Brebu - 2-3 cu Petrolul Băicoi, în 16-imi.
Ultimul meci oficial între cele duă echipe: Unirea Urlaţi - AFC Brebu 1-0, pe 4 martie 2017, în Liga A.
Brebenii sunt într-o formă deosebită, dar rămâne să demonstreze că pot menţine acest ritm, mai ales că această competiţie nu reprezintă un obiectiv pentru formaţia pregătită de Robert Săvulescu. De o eventuală menajare a echipei din Brebu, poate profita echipa din Urlaţi, care - totuşi - are mult prea multe griji în campionat ca să-i mai fie gândul la Cupă.
Arbitri: Viorel Căunei - Adrian Voicilă, Eduard Neagu. Observator: Teodor Negoiţă.

Dumbrava: Recolta Dumbrava - Avântul Măneciu
Loc în clasament: Recolta Dumbrava - locul 14 în Liga B, Seria Mizil; Avântul Măneciu - locul 8 în Liga A.
Ultimul meci oficial: Tineretul II Berceni - Recolta Dumbrava 1-1; CS Păuleşti - Avântul Măneciu 4-0.
Cum s-au calificat: Recolta Dumbrava - nu a jucat nici un meci în această competiţie, înscriindu-se în campionat la jumătatea sezonului (!); Avântul Măneciu - 3-0 cu Voinţa Gornet.
Performanţa din ediţia trecută a Cupei României: Recolta Dumbrava - nu a jucat; Avântul Măneciu - 2-4 cu Luceafărul Drajna, în 16-imi.
Ultimul meci oficial între cele două echipe: în ultimii 5 ai nu s-au întâlnit în vreun meci oficial.
Un meci care nu ar fi trebuit să se desfăşoare şi în care, probabil, echipa lui Dorinel Beznea nu va avea nici o emoţie să se califice.
Arbitri: Mihai Amorăriţei - Doru Petre, Dragoş Pantilie. Observator: Traian Notaru.

Cocorăştii Colţ: Unirea Cocorăştii Colţ - FC Băneşti
Loc în clasament: Unirea Cocorăştii Colţ - locul 16 în Liga A; FC Băneşti - locul 3 în Liga A.
Ultimul meci oficial: Unirea Cocorăştii Colţ - Unirea Urlaţi 3-3; FC Băneşti - CS Blejoi 3-1.
Cum s-au calificat: Unirea Cocorăştii Colţ - 3-2 cu Rapid Ibrianu; FC Băneşti - 2-0 cu Real Rio Cocoşeşti.
Performanţa din ediţia trecută a Cupei României: Unirea Cocorăştii Colţ - 1-3 cu AS Româneşti, în optimi; FC Băneşti - 1-2 cu Avântul Măgureni, în 16-imi.
Ultimul meci oficial între cele două echipe: FC Băneşti - Unirea Cocorăştii Colţ 11-1, pe 22 octombrie 2016, în Liga A.
Un meci care pare la îndemâna elevilor lui Marius Vişan, mult mai bine organizaţi în acest sezon, faţă de "lanterna roşie" a Ligii A, căreia - cel mai probabil - nu-i va sta deloc gândul la Cupă.
Arbitri: Ionuţ Neagu - Gabriel Brăilă, Mihail Pandelea. Observator: Vasile Radu.

Coada Izvorului: CS Măneşti Coada Izvorului - Teleajen Văleni
Loc în clasament: CS Măneşti Coada Izvorului - locul 12 în Liga A; Teleajen Văleni - locul 9 în Liga A.
Ultimul meci oficial: CSO Plopeni - CS Măneşti Coada Izvorului 5-2; Teleajen Văleni - CS Păuleşti 0-3.
Cum s-au calificat: CS Măneşti Coada Izvorului - 4-1 cu Petrolul Ologeni; Teleajen Văleni - 2-1 cu Luceafărul Drajna.
Performanţa din ediţia trecută a Cupei României: CS Măneşti Coada Izvorului - nu a jucat; Teleajen Văleni - 0-1 cu CSO Plopeni, în sferturi.
Ultimul meci oficial între cele două echipe: CS Măneşti Coada Izvorului - Teleajen Văleni 0-0, pe 25 martie 2017, în Liga A.
În urmă cu o săptămână şi jumătate cele două echipe s-au întâlnit tot la Coada Izvorului, iar atunci partida s-a încheiat la egalitate, 0-0. Dacă se va întâmpla la fel, vor fi prelungiri şi, eventual, lovituri de departajare.
Arbitri: Ovidiu Oprea - Cristian Lefter, Gabriel Tene. Observator: Cătălin Popescu.

3842 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

4339 vizualizari
19 sept. 2021 16:35

Superliga B Prahova. Sportul Câmpina - Petrolul Ologeni 2-0. Cel mai frumos cadou pentru ”Mara”

În ziua în care Mărgărint Ciobotaru, cunoscut în rândul microbiștilor câmpineni sub apelativul ”Mara”, împlinește 52 de ani, echipa sa, Sportul Câmpina, a jucat pe tern propriu cu Petrolul Ologeni. Și ce cadou ar fi putut fi mai frumos decât o victorie, astfel că elevii lui Marius Pălăncianu și Philip Basma s-au mobilizat și i-au făcut lui ”Mara” acest frumos cadou.

6288 vizualizari
19 sept. 2021 15:30

Superliga B Prahova. Triumf Poiana Câmpina - AS Starchiojd 2-2. Remiza erorilor și incidente la final

Ceea ce se aștepta a fi un spectacol sportiv a fost umbrit de erorile individuale, care au dus la mrcarea tuturor celor patru goluri, dar și de incidentele de la finalul jocului, incidente provocate de jucătorii formației oaspete.

Alte stiri recente

536 vizualizari
23 sept. 2021 20:54

La Spitalul de Psihiatrie Voila a avut loc conferința de închidere a proiectului de achiziție de echipamente și aparatură medicală cu fonduri europene

Zece luni a durat, la Spitalul de Psihiatrie Voila din Câmpina, implementarea unui proiect cu fonduri europene privind achiziția de echipamente și aparatură medicală, toate acestea necesare în dezvoltarea capacității de diagnosticare și îngrijiri medicale acordate pacienților cu afecțiuni psihice și suspecți sau confirmați cu infecția SARS-CoV-2.

494 vizualizari
23 sept. 2021 12:08

Proiectul "Informați suntem mai puternici pentru copiii noștri", derulat de Asociația Glasul Autismului din Câmpina, a ajuns la final

Asociația Glasul Autismului din municipiul Câmpina a derulat anul acesta proiectul "Informați suntem mai puternici pentru copiii noștri", realizat cu sprijinul financiar al ”Active Citizens Fund România”, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Pe parcursul anului, noi am mai scris despre acest proiect destinat în special părinților copiilor cu tulburări din spectrul autist. Acum, proiectul a ajuns la final.