Serviciul Județean de Ambulanță Prahova a primit 13 ambulanțe noi, achiziționate cu fonduri europene

Actualitate (Categoria articolului)

În cadrul unui program mai amplu, derulat de Ministerul Administrației și Internelor, cu finanțare europeană, 13 ambulanțe nou-nouțe au intrat vineri, 28 decembrie, în dotarea Serviciului Județean de Ambulanță Prahova. La scurta ceremonie în cadrul căreia au fost prezentate noile ambulanțe au participat prefectul județului Prahova - Mădălina Lupea, președintele Consiliului Județean - Bogdan Toader, precum și reprezentanți ai Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Prahova și, bineînțeles, ai Serviciului Județean de Ambulanță.

Noile ambulanțe sunt dotate cu aparatură modernă pentru situații de urgență, iar una dintre ele este 4x4. Dincolo de necesitatea unei asemenea investiții, în condițiile în care aproximativ 80% din parcul auto al SAJ are un grad de uzură avansat, și mai îmbucurător este faptul că se vor face în continuare noi achiziții de acest tip. În cadrul aceluiași program cu fonduri europene, până în 2020, în cele șapte județe din Regiunea Sud-Muntenia vor ajunge alte 221 ambulanțe noi. Cele mai multe dintre ele vor fi repartizate în Prahova, pentru că aici media solicitărilor la Serviciul de Urgență 112 este de aproximativ 350 cazuri/zi.

(Sursa foto - SAJ Prahova)

3699 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

363 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

491 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

2 comentarii

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

Alte stiri recente

219 vizualizari
20 apr. 2024 13:40

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă au avut loc primele meciuri din cadrul etapei a 25-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele înregistrate până acum și clasamentul la zi:

60 vizualizari
19 apr. 2024 17:22

HIDRO PRAHOVA SA - Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 19 aprilie 2024

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Ordonanței nr. 7 din 18 ianuarie 2023 emisă de Guvernul României, cu modificările și completările ulterioare.