CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Serviciul Județean de Ambulanță Prahova a primit 13 ambulanțe noi, achiziționate cu fonduri europene

- Actualitate -

Serviciul Județean de Ambulanță Prahova a primit 13 ambulanțe noi, achiziționate cu fonduri europene

În cadrul unui program mai amplu, derulat de Ministerul Administrației și Internelor, cu finanțare europeană, 13 ambulanțe nou-nouțe au intrat vineri, 28 decembrie, în dotarea Serviciului Județean de Ambulanță Prahova. La scurta ceremonie în cadrul căreia au fost prezentate noile ambulanțe au participat prefectul județului Prahova - Mădălina Lupea, președintele Consiliului Județean - Bogdan Toader, precum și reprezentanți ai Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Prahova și, bineînțeles, ai Serviciului Județean de Ambulanță.

Noile ambulanțe sunt dotate cu aparatură modernă pentru situații de urgență, iar una dintre ele este 4x4. Dincolo de necesitatea unei asemenea investiții, în condițiile în care aproximativ 80% din parcul auto al SAJ are un grad de uzură avansat, și mai îmbucurător este faptul că se vor face în continuare noi achiziții de acest tip. În cadrul aceluiași program cu fonduri europene, până în 2020, în cele șapte județe din Regiunea Sud-Muntenia vor ajunge alte 221 ambulanțe noi. Cele mai multe dintre ele vor fi repartizate în Prahova, pentru că aici media solicitărilor la Serviciul de Urgență 112 este de aproximativ 350 cazuri/zi.

(Sursa foto - SAJ Prahova)


29 Dec 2018 08:45 3732 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
263 vizualizari 19 Jun 2024 23:33 Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

În declarația comună a Partidului Social Democrat și a Partidului Câmpina Curată, susținută miercuri după-amiază, s-au făcut mai multe afirmații interesante, vorbitori fiind președinții celor două partide, Ioan Mușat, respectiv, Rudolf Leica, precum și primarul ales al Câmpinei, Irina Nistor.

citeste mai mult
763 vizualizari 19 Jun 2024 19:46 PSD și PCC solicită actualei administrații a Câmpinei organizarea unui referendum pe tema pasajului subteran

PSD și PCC solicită actualei administrații a Câmpinei organizarea unui referendum pe tema pasajului subteran

În cadrul unei declarații comune de presă a Partidului Social Democrat și Partidului Câmpina Curată, alături de primarul ales al municipiului Câmpina, Irina Nistor, s-au ridicat câteva probleme foarte importante, solicitându-se actualei administrații unele măsuri concrete și imediate.

citeste mai mult
754 vizualizari 19 Jun 2024 19:11 Primim de la cititori. Incredibil - două vaci s-au plimbat nestingherite pe bulevardul central al Câmpinei!

Primim de la cititori. Incredibil - două vaci s-au plimbat nestingherite pe bulevardul central al Câmpinei!

Mai mulți cititori CâmpinaTV.ro ne-a transmis mai multe imagini surprinse în această după-amiază pe Bulevardul Carol I, artera principală de circulație a Câmpinei.

citeste mai mult
800 vizualizari 19 Jun 2024 10:11 810 locuri disponibile în liceele câmpinene pentru admiterea 2024

810 locuri disponibile în liceele câmpinene pentru admiterea 2024

Liceele câmpinene pun în acest an la dispoziția absolvenților de clasa a VIII-a, în total, 810 locuri din care: 644 locuri la învățământul de zi, 140 locuri la învățământul profesional de stat cu durata de trei ani și 26 locuri la învățământul dual.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV