CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Rectificarea bugetului Câmpinei a adus din nou în discuție Piața Centrală

- Actualitate -

Rectificarea bugetului Câmpinei a adus din nou în discuție Piața Centrală

Luni, 20 iunie 2022, a avut loc o ședință extraordinară a Consiliului Local Câmpina, fiind câteva puncte stringente pe ordinea de zi. O ședință la care au participat doar zece consilieri (minimul pentru a fi statutară o asemenea ședință) - Viorica Vane, Noemi Ionescu, Liviu Davidescu, Andrei Duran, Bogdan Ene, Marius Anghelescu, Liviu Briciu, Florin Marcu, Liviu Dumitrache și Costel Filip, acesta din urmă fiind și președintele ședinței.

Unul dintre subiectele importante de pe ordinea de zi a fost o rectificare a bugetului local. În cadrul acestei rectificări, consilierii au avut de aprobat și o sumă de 190.000 lei legată de Piața Centrală Câmpina. 
Consilierul Liviu Briciu a deschis discuția pe acest subiect, spunând că, practic, este vorba de acoperirea contribuțiilor către bugetul de stat aferente drepturilor salariale câștigate în instanță de angajații Serviciului Piață, contribuții aferente perioadei 2018-2021 și nevirate către bugetul de stat. La această sumă s-a ajuns în urma unui audit intern efectuat la Serviciul Piață în ultimele luni. De altfel, consilierul Liviu Briciu a și solicitat ca la o viitoare ședință a Consiliului Local să fie prezent și Marian Nistor, directorul Serviciului de Administrare și Exploatare a Pieței Centrale Câmpina, tocmai pentru a aduce lămuririle necesare. Ceea ce nu s-a spus în plenul ședinței este faptul că directorul pieței a transmis un punct de vedere și unele clarificări tuturor președinților comisiilor Consiliului Local.
A fost singura discuție privind rectificarea bugetului local al municipiului Câmpina, înainte de vot consilierul Florin Marcu solicitându-i primarului Alin Moldoveanu să detalieze o parte dintre modificările aduse bugetului local, ceea ce primarul a și făcut. (video)
În ciuda tuturor discuțiilor, proiectul a fost votat în unanimitate de consilierii prezenți.


20 Jun 2022 20:21 3819 vizualizari



Comentarii






  • 21.06.2022 12:46 Stefan Burcila NU O SA TE LASE IN PACE MAI MARIANE. EI O SA FIE PERFECTI SI O SA ITI FACA NUMAI PROBLEME. BRICIU EU IN LATRAU ASA CUM IL STIU. SI AS MAI PUTEA CONTINUA, DAR NU E CAZUL...CA STIU MULTE
  • 21.06.2022 10:10 Angela Sa stiti ca mai sunt si alte institutii care s-au confruntat cu astfel de probleme. Nu te lasa programul sa faci rectificativele. Sunt curioasa cum se rezolva. Chiar o sa ne interesam la piata ce solutii s-au gasit.
  • 21.06.2022 08:13 Elena CITITI CU ATENTIE!!!!!!!!!!!! NU SUNT CONTRIBUTII LA SALARII. DE ALTFEL CINEVA CARE STIE UN PIC DE CONTABILITATE, AR FACE DIFERENTA. NICI NU AI PUTEA SA PLATESTI SALARIILE DACA NU AI VIRA CATRE BUGETUL DE STAT CONTRIBUTIILE. DAR NE PLACE SA VORBIM.
  • 20.06.2022 21:00 Livia "Lucruri ciudatele!" Daca la privat "e nasol/rau", uite ca la stat se poate sa nu se retina si sa se plateasca contributiile la salarii. Contabilul pietei poate sa incalce legea, ca doar e bugetar si probabil a fost angajat pe pile si relatii. "Leafa merge, el cu drag si spor se face ca munceste!...". Oare cei care sunt raspunzatori pentru aceste greseli vor fi trasi la raspundere?
467 vizualizari 26 Apr 2024 21:47 O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

Pentru 726 tineri din toate județele țării, ziua de 26 aprilie și Câmpina vor rămâne în amintirea lor ca momentul unic în care au absolvit Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” și au depus jurământul de credință.

citeste mai mult
2550 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2664 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1502 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV