Rectificarea bugetului Câmpinei a adus din nou în discuție Piața Centrală

Actualitate (Categoria articolului)

Luni, 20 iunie 2022, a avut loc o ședință extraordinară a Consiliului Local Câmpina, fiind câteva puncte stringente pe ordinea de zi. O ședință la care au participat doar zece consilieri (minimul pentru a fi statutară o asemenea ședință) - Viorica Vane, Noemi Ionescu, Liviu Davidescu, Andrei Duran, Bogdan Ene, Marius Anghelescu, Liviu Briciu, Florin Marcu, Liviu Dumitrache și Costel Filip, acesta din urmă fiind și președintele ședinței.

Unul dintre subiectele importante de pe ordinea de zi a fost o rectificare a bugetului local. În cadrul acestei rectificări, consilierii au avut de aprobat și o sumă de 190.000 lei legată de Piața Centrală Câmpina. 
Consilierul Liviu Briciu a deschis discuția pe acest subiect, spunând că, practic, este vorba de acoperirea contribuțiilor către bugetul de stat aferente drepturilor salariale câștigate în instanță de angajații Serviciului Piață, contribuții aferente perioadei 2018-2021 și nevirate către bugetul de stat. La această sumă s-a ajuns în urma unui audit intern efectuat la Serviciul Piață în ultimele luni. De altfel, consilierul Liviu Briciu a și solicitat ca la o viitoare ședință a Consiliului Local să fie prezent și Marian Nistor, directorul Serviciului de Administrare și Exploatare a Pieței Centrale Câmpina, tocmai pentru a aduce lămuririle necesare. Ceea ce nu s-a spus în plenul ședinței este faptul că directorul pieței a transmis un punct de vedere și unele clarificări tuturor președinților comisiilor Consiliului Local.
A fost singura discuție privind rectificarea bugetului local al municipiului Câmpina, înainte de vot consilierul Florin Marcu solicitându-i primarului Alin Moldoveanu să detalieze o parte dintre modificările aduse bugetului local, ceea ce primarul a și făcut. (video)
În ciuda tuturor discuțiilor, proiectul a fost votat în unanimitate de consilierii prezenți.

3095 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Livia 20.06.2022 21:00 "Lucruri ciudatele!" Daca la privat "e nasol/rau", uite ca la stat se poate sa nu se retina si sa se plateasca contributiile la salarii. Contabilul pietei poate sa incalce legea, ca doar e bugetar si probabil a fost angajat pe pile si relatii. "Leafa merge, el cu drag si spor se face ca munceste!...". Oare cei care sunt raspunzatori pentru aceste greseli vor fi trasi la raspundere?
  • Elena 21.06.2022 08:13 CITITI CU ATENTIE!!!!!!!!!!!! NU SUNT CONTRIBUTII LA SALARII. DE ALTFEL CINEVA CARE STIE UN PIC DE CONTABILITATE, AR FACE DIFERENTA. NICI NU AI PUTEA SA PLATESTI SALARIILE DACA NU AI VIRA CATRE BUGETUL DE STAT CONTRIBUTIILE. DAR NE PLACE SA VORBIM.
  • Angela 21.06.2022 10:10 Sa stiti ca mai sunt si alte institutii care s-au confruntat cu astfel de probleme. Nu te lasa programul sa faci rectificativele. Sunt curioasa cum se rezolva. Chiar o sa ne interesam la piata ce solutii s-au gasit.
  • Stefan Burcila 21.06.2022 12:46 NU O SA TE LASE IN PACE MAI MARIANE. EI O SA FIE PERFECTI SI O SA ITI FACA NUMAI PROBLEME. BRICIU EU IN LATRAU ASA CUM IL STIU. SI AS MAI PUTEA CONTINUA, DAR NU E CAZUL...CA STIU MULTE

Actualitate

1118 vizualizari
02 iul. 2022 14:36

Poliția Prahova scoate la concurs mai multe posturi din sursă externă, inclusiv ofițeri și ajutor de șef de post

64 de posturi sunt scoase la concurs de Inspectoratul de Poliție Județean Prahova, cu recrutare prin încadrare directă din sursă externă: patru sunt pentru ofițer, iar 60 sunt pentru agenți de poliție – dintre care 15 pentru ajutor de șef de post din specialitatea ordine publică, în mediul rural.

1399 vizualizari
02 iul. 2022 13:01

Tânăr din București, prins drogat la volan de polițiștii din Câmpina

Vineri, 1 iulie, în jurul orei 19.30, polițiștii din Câmpina au oprit pentru control pe Strada I.H. Rădulescu un autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 31 de ani, din municipiul București.

Alte stiri recente

197 vizualizari
02 iul. 2022 20:08

Tineri voluntari din Corpul European de Solidaritate au poposit la Câmpina

2022 este Anul European al Tineretului și în cadrul unui stagiu de voluntariat prin Corpul European de Solidaritate, zece voluntari internaționali GEYC, din mai multe țări, împreună cu elevi de la liceele câmpinene au poposit vineri, 1 iulie, și la sediul Primăriei municipiului Câmpina, unde s-au întâlnit cu primarul Alin Moldoveanu.

2379 vizualizari
30 iun. 2022 07:47

Licitația pentru noua creșă de la Câmpina a fost finalizată. Valoarea contractului - 8,15 milioane lei fără TVA

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Cseke Attila, a anunțat recent semnarea contractelor de execuție pentru 15 creșe din țară, finanțate cu bani de la bugetul de stat și care vor fi construite prin intermediul Companiei Naționale de Investiții. Printre aceste 15 creșe se numără și cea de la Câmpina, din cartierul Voila.