CJSU a actualizat lista centrelor de vaccinare din Prahova, pentru populația generală

Actualitate (Categoria articolului)

Prin Hotărârea nr. 28/2021, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Prahova a actualizat lista centrelor de vaccinare din județ, acele centre destinate imunizării populației generale, în cea de-a III-a etapă de vaccinare. 

În municipiul Câmpina, centrul de vaccinare de la Casa Tineretului este cel destinat populației generale. Astăzi, 5 aprilie 2021, pe lista de așteptare pentru vaccinare la centrul de la Casa Tineretului erau înscrise 3.828 persoane.
Vă reamintim că programările la vaccinare se pot realiza atât prin intermediul platformei electronice (vaccinare-covid.gov.ro), cât și prin apelarea numărului de call center (021.414.44.25), iar modalitățile de finalizare a procesului de programare pentru persoanele înscrise pe listele de așteptare sunt următoarele:
- Pentru cei care aleg programarea individuală în platforma electronică: la momentul în care locurile devin disponibile la centrul unde persoana s-a înscris, beneficiarul primește o notificare în acest sens, iar ulterior va intra în aplicație, pentru alegerea zilei și a intervalului orar. Persoana care nu confirmă prin programare locul disponibil în termen de 24 de ore de la primirea notificării, va mai primi încă două notificări ulterioare. În lipsa unei confirmări în acest interval de timp, beneficiarul rămâne pe lista de așteptare, însă va pierde poziția ocupată inițial.
- Pentru persoanele care optează pentru programarea prin call center, la numărul 021.414.44.25: atunci când va apărea un loc liber la centrul de vaccinare unde s-a înscris, va fi programat la vaccinare în ziua și în intervalul orar disponibil pentru administrarea vaccinului. Aceste persoane vor fi notificate și nu este necesar să confirme programarea.
Persoana înscrisă în lista de așteptare are posibilitatea de a se realoca pe lista de așteptare a unui alt centru de vaccinare.

4131 vizualizari
5

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • gabriel mihaila 05.04.2021 23:35 pai si cind incepe vaccinarea propiu-zisa?
  • Al-Stani Liviu 06.04.2021 14:31 Din pacate pentru campineni este o veste proasta. Au fost deschise, in Campina, 3 centre de vaccinare. In momentul in care trebuie sa se vaccineze majoritatea populatiei, ramane un singur centru de vaccinare, in loc sa se mai deschida cel putin un centru.
  • Iulia 08.04.2021 20:44 Pentru populatia generala, avand in vedere faptul ca la Casa Tineretului inca se vaccineaza grupele 1 si 2, avem vreo sansa sa facem vaccinul anul asta? Cei care am fost inscrisi pe lista de la spital, am fost mutati automat, in coada listei. Cu maxim 60 doze/zi in conditiile in care momentan s-au vaccinat doar 3 persoane din populatia generala, matematic, cei care suntem pe la 3000 ne vom vaccina in 2025?!
  • Iulia 08.04.2021 21:00 In Campina este 1 singur centru pentru populatia generala si aproape 4000 oameni pe lista de asteptare. Din 15 martie si pana pe 8 aprilie, in acest centru, s-au vaccinat doar 3 persoane din populatia generala. In ritmul acesta, ne vom vaccina in 8 ani.
  • The Mask 09.04.2021 13:13 Cu ce vreți sa ne vaccineze? Cu aer? Nu au vaccinuri și ne prostesc pe fata. Asta e realitatea. MAJORITATEA VACCINURILOR sunt direcționate către orașele mari. La Câmpina ce mai rămâne.

Actualitate

2201 vizualizari
17 apr. 2021 20:03

Polițiștii prahoveni au verificat zonele de agrement, inclusiv la Câmpina și Valea Doftanei. Au fost aplicate 108 sancțiuni contravenționale

În cursul zilei de sâmbătă, 17 aprilie, polițiștii prahoveni au desfășurat o amplă acțiune în principalele zone de agrement din județul Prahova (Ploiești, Bucov, Câmpina, Valea Doftanei, Vălenii de Munte și Măneciu - Cheia) pentru verificarea modului în care sunt respectate prevederile pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-COV-2, pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră, dar și pentru asigurarea unui climat de ordine publică.  

3525 vizualizari
17 apr. 2021 19:22

Probleme pe Strada Muscelului. Firma care asfaltează, pusă să refacă o parte din lucrare

3 comentarii

Sâmbătă, 17 aprilie, în jurul orei 18.00, când muncitorii care lucrează la asfaltarea unei părți a Străzii Muscelului și a străduțelor adiacente (acolo unde s-a intervenit la conducta de gaze) se pregăteau să încheie activitatea, la fața locului a sosit primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu.

Alte stiri recente

3046 vizualizari
16 apr. 2021 09:10

Societate de construcții din zona Câmpina angajează agent de vânzări produse metalurgice

Societatea de construcții LE GRAND G&G SRL angajează AGENT DE VÂNZĂRI PRODUSE METALURGICE.

5791 vizualizari
16 apr. 2021 08:04

Un simbol al Câmpinei culturale de altădată, ”Casa Cărții” a devenit ”Centru shop”. Un magazin cu de toate, dar nu și cu carte

”Casa Cărții” din centrul municipiului Câmpina reprezintă un exemplu negativ de gestionare a unei situații. Un edificiu reprezentativ pentru cultura unui oraș care s-a mândrit mult timp cu numărul cel mai mare de intelectuali la mia de locuitori a ajuns acum un magazin cu... chinezării. Nu este nimic desuet într-un astfel de magazin, dar parcă este limita cea mai de jos a comerțului, mai ales într-un spațiu aproape sacru, unde, cu niște ani în urmă, își lansau cărți Fănuș Neagu, Ana Blandiana, Adrian Păunescu, Romulus Rusan și mulți, mulți alții.