Poiana Câmpina va participa, în premieră, la Târgul de Turism al României

Actualitate (Categoria articolului)

Comuna Poiana Câmpina nu face parte dintre localitățile care ar putea să trăiască fără probleme din turism. Dar pentru că are o ofertă pe care dorește să o promoveze și pentru că vrea să afle mai multe depre oportunitățile din acest domeniu, administrația locală a decis să participe cu un stand propriu la Târgul Național de Turism care va avea loc la Pavilionul Romexpo din București, în perioada 25-28 februarie 2016.

La standul comunei Poiana Câmpina, cei interesați vor putea afla informații despre localitate, despre bisericile și zonele de agrement din Poiana, despre împrejurimi, dar mai ales despre izvoarele de sare datorită cărora, în urmă cu peste un secol, Poiana Câmpina era o cunoscută stațiune balneară. Această tradiție dorește s-o reînvie administrația locală mai ales acum, după construirea și darea în folosință a Bazei de Recuperare și Tratament a Spitalului SanConfind. Bază de Tratament prin care se valorifică din nou izvoarele naturale de ape minerale. 
"Noi trebuie să ne promovăm localitatea ori de câte ori avem ocazia, să ne facem cunoscuți, să atragem turiști, dar și investitori interesați să investească în acest domeniu, să construiască pensiuni, să dezvolte agro-turismul. Turismul balnear ar fi o altă oportunitate benefică pentru comună. Toate acestea ar însemna mai mulți bani la bugetul local și, implicit, dezvoltarea localității. De aceea eu cred că nu trebuie să ratăm nici o ocazie să ne prezentăm celor interesați", ne-a declarat primarul comunei Poiana Câmpina, Alin Moldoveanu. 

6977 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Iuliana dIACONESCU - panac 22.02.2016 14:36 Felicitari pentru initiativa. Va doresc succes in realizarea ideilor propuse. Spor la treaba ! desi stiu ca nu este usor.
  • Luiza Duta 22.02.2016 21:33 Reparați străzile mai bine... lăsați prosteala electorala ...

Actualitate

4551 vizualizari
12 aug. 2020 19:15

Valea Doftanei a primit din Fondul de Intervenție al Guvernului peste 21 milioane lei pentru combaterea alunecărilor de teren

2 comentarii

21.393.000 lei este suma pe care comuna Valea Doftanei a primit-o de la Guvernul României, din Fondul de Intervenție, pentru combaterea efectelor calamităților naturale, o sumă uriașă pentru comunitatea de aici, cu mult peste orice alte fonduri obținute pe acest segment de la nivel guvernamental în toată istoria localității, o sumă care este de trei ori mai mare decât bugetul total al comunei Valea Doftanei din acest an.

5043 vizualizari
11 aug. 2020 19:55

La Valea Doftanei, camparea cu corturi și rulote este strict interzisă

1 comentarii

Valea Doftanei este una dintre puținele zone ale județului care reușește să păstreze un cadru natural de o frumusețe rară, numărul turiștilor fiind destul de limitat, ceea ce contribuie la mai multă liniște, un aer mai curat, un mediu mai sănătos. Mai mult, administrația locală din Valea Doftanei a decis interzicerea campării (corturi, rulote) pe teritoriul comunei, iar primarul Lucian Vileford Costea ne explică de ce s-a luat această măsură.

Alte stiri recente

975 vizualizari
14 aug. 2020 21:12

Dosarul candidatului independent Alin Moldoveanu, înregistrat astăzi la Biroul Electoral Câmpina

Candidatul independent la funcția de primar al municipiului Câmpina, Ioan Alin Moldoveanu, și-a depus astăzi dosarul la Biroul Electoral de Circumscripție Câmpina. Alin Moldoveanu a venit singur la Biroul Electoral, dar foarte sigur pe el și foarte optimist în privința rezultatelor alegerilor locale din 27 septembrie.

2061 vizualizari
14 aug. 2020 17:11

Alianța PNL-USR-PLUS a depus la BEC dosarele candidaților. "Suntem o forță și vom câștiga alegerile pentru Primăria și Consiliul Local Câmpina!"

La Biroul Electoral de Circumscripție Câmpina au depus astăzi dosarele cu candidaturile pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020 reprezentanții Alianței PNL-USR-PLUS. Alături de Cătălin Florescu, candidatul pentru Primăria Câmpina, s-au aflat președintele PNL Prahova, senatorul Iulian Dumitrescu - candidat la președinția Consiliului Județean, președintele USR Prahova - Mihai Polițeanu, Andrei Lupu - membru în Biroul Național al PLUS, deputatul PNL Răzvan Prișcă, primarul Horia Tiseanu, o parte din candidații la Consiliul Local Câmpina.