Poiana Câmpina va participa, în premieră, la Târgul de Turism al României

Actualitate (Categoria articolului)

Comuna Poiana Câmpina nu face parte dintre localitățile care ar putea să trăiască fără probleme din turism. Dar pentru că are o ofertă pe care dorește să o promoveze și pentru că vrea să afle mai multe depre oportunitățile din acest domeniu, administrația locală a decis să participe cu un stand propriu la Târgul Național de Turism care va avea loc la Pavilionul Romexpo din București, în perioada 25-28 februarie 2016.

La standul comunei Poiana Câmpina, cei interesați vor putea afla informații despre localitate, despre bisericile și zonele de agrement din Poiana, despre împrejurimi, dar mai ales despre izvoarele de sare datorită cărora, în urmă cu peste un secol, Poiana Câmpina era o cunoscută stațiune balneară. Această tradiție dorește s-o reînvie administrația locală mai ales acum, după construirea și darea în folosință a Bazei de Recuperare și Tratament a Spitalului SanConfind. Bază de Tratament prin care se valorifică din nou izvoarele naturale de ape minerale. 
"Noi trebuie să ne promovăm localitatea ori de câte ori avem ocazia, să ne facem cunoscuți, să atragem turiști, dar și investitori interesați să investească în acest domeniu, să construiască pensiuni, să dezvolte agro-turismul. Turismul balnear ar fi o altă oportunitate benefică pentru comună. Toate acestea ar însemna mai mulți bani la bugetul local și, implicit, dezvoltarea localității. De aceea eu cred că nu trebuie să ratăm nici o ocazie să ne prezentăm celor interesați", ne-a declarat primarul comunei Poiana Câmpina, Alin Moldoveanu. 

6818 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Iuliana dIACONESCU - panac 22.02.2016 14:36 Felicitari pentru initiativa. Va doresc succes in realizarea ideilor propuse. Spor la treaba ! desi stiu ca nu este usor.
  • Luiza Duta 22.02.2016 21:33 Reparați străzile mai bine... lăsați prosteala electorala ...

Actualitate

5050 vizualizari
28 feb. 2020 17:59

Tânăra din Câmpina NU este infectată cu coronavirus. Rezultatul testelor este negativ

Infecția cu coronavirus nu se confirmă la cele două persoane din județul Prahova internate la Spitalul de Boli Contagioase din Ploiești: tânăra de 19 ani, din Câmpina și bărbatul de 33 de ani, din Bărcănești. În ambele cazuri, rezultatele testelor efectuate la Institutul Național "Matei Balș" este negativ. Informația a fost furnizată de directorul Direcției de Sănătate Publică Prahova, Dan Ioniță.

2997 vizualizari
28 feb. 2020 10:35

Campioana olimpică de tineret, Georgeta Popescu, a primit titlul de "Cetățean de onoare al municipiului Câmpina"

Ședința de joi, 28 februarie 2020, a Consiliului Local a început cu un moment festiv - acordarea tilului de "Cetățean de onoare al municipiului Câmpina" campioanei olimpice de tineret la monobob Georgeta Popescu. Tânăra sportivă a fost invitată în fața Consiliului Local pentru a primi diploma de "Cetățean de onoare", precum și un premiu de 10.000 lei din partea administrației câmpinene.

Alte stiri recente

376 vizualizari
29 feb. 2020 12:49

Cupa României, faza județeană, 16-imi de finală. Rezultate

Sâmbătă și duminică au loc partidele din 16-imile de finală ale fazei județene a Cupei României, fază din care au intrat în competiție și echipele din primul eșalon valoric județean. Primele două partide s-au disputat sâmbătă dimineață, celelate jocuri fiind programate în această după-amiază și mâine dimineață.

679 vizualizari
29 feb. 2020 10:41

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 29 februarie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.