Zăngănit de cătușe la Primăria Câmpina?

Actualitate (Categoria articolului)

Problemele de la Primăria Câmpina par să nu se mai sfârșească, iar de această dată lucrurile sunt cât se poate de serioase și de grave. Au fost multe situații în care inclusiv noi am ridicat problema unor lucrări fie de proastă calitate, fie cu termen de execuție prelungit de mai multe ori, fie și una și alta. Totuși, se pare că există probleme și mai complicate de vreme ce este în curs de instrumentare un dosar legat de astfel de lucrări realizate din bani publici.

Surse judiciare ne-au declarat că dosarul aflat în curs de instrumentare vizează o persoană cu funcție importantă în administrația locală câmpineană, iar în vizorul procurorilor sunt mai multe nereguli la lucrări executate în Câmpina de firme din afara județului Prahova. În momentul de față, informațiile sunt destul de lapidare, însă există o anumită tensiune la nivelul Primăriei Câmpina, legată de acest nou dosar. Vom reveni asupra acestui subiect și vă vom ține la curent cu evoluția lucrurilor pe măsură ce înaintează cercetările.

4666 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Dobre 01.08.2020 15:13 La cât sa fura si se pun taxe si impozite mult peste medie ar trebui să facă o anchetă complexă la trezoreria orașului sa vedeti cat se fura din impozite si unde se duc banii
  • diss 01.08.2020 16:10 stați liniștiți! nu se va întâmpla nimic!

Actualitate

1664 vizualizari
12 aug. 2020 19:15

Valea Doftanei a primit din Fondul de Intervenție al Guvernului peste 21 milioane lei pentru combaterea alunecărilor de teren

21.393.000 lei este suma pe care comuna Valea Doftanei a primit-o de la Guvernul României, din Fondul de Intervenție, pentru combaterea efectelor calamităților naturale, o sumă uriașă pentru comunitatea de aici, cu mult peste orice alte fonduri obținute pe acest segment de la nivel guvernamental în toată istoria localității, o sumă care este de trei ori mai mare decât bugetul total al comunei Valea Doftanei din acest an.

4126 vizualizari
11 aug. 2020 19:55

La Valea Doftanei, camparea cu corturi și rulote este strict interzisă

1 comentarii

Valea Doftanei este una dintre puținele zone ale județului care reușește să păstreze un cadru natural de o frumusețe rară, numărul turiștilor fiind destul de limitat, ceea ce contribuie la mai multă liniște, un aer mai curat, un mediu mai sănătos. Mai mult, administrația locală din Valea Doftanei a decis interzicerea campării (corturi, rulote) pe teritoriul comunei, iar primarul Lucian Vileford Costea ne explică de ce s-a luat această măsură.

Alte stiri recente

876 vizualizari
12 aug. 2020 20:43

ProRomânia Câmpina, ieri dizolvată, astăzi reînființată

CâmpinaTV.ro v-a obișnuit cu știri corecte, prompte, așa cum s-a întâmplat și în urmă cu câteva ore când anunțam dizolvarea Organizației Câmpina a Partidului ProRomânia și prezentam declarația președintelui Marian Alexandru de susținere a candidatului independent la funcția de primar al municipiului, Alin Moldoveanu. (vezi aici)

1974 vizualizari
12 aug. 2020 17:30

Membrii Organizației ProRomânia Câmpina susțin candidatura independentului Alin Moldoveanu la funcția de primar

1 comentarii

De-abia ce s-a anunțat semnarea protocolului care a stat la baza înființării Alianței pentru Prahova, între PSD, ProRomânia și PPU (S-L), că lucrurile au luat o întorsătură neașteptată pentru stânga politică din Câmpina. Astfel, președintele Organizației Câmpina a Partidului ProRomânia, Marian Alexandru, a anunțat dizolvarea organizației și susținerea la alegerile locale pentru funcția de primar al municipiului Câmpina a independentului Alin Moldoveanu.