Liga A Prahova. CS Brazi - CS Câmpina 1-1

Sport (Categoria articolului)

Prima rundă a returului Ligii A Prahova a însemnat pentru CS Câmpina un meci dificil în deplasare, la Negoiești, în fața echipei CS Brazi.

Câmpinenii au deschis rapid scorul, în minutul 5, prin Dedu, dar apoi partida s-a echilibrat, iar pe fondul unui joc din ce în ce mai dur din partea gazdelor, tolerat de arbitrul ploieștean Alin Gheorghe, gazdele au reușit egalarea înainte de pauză. În imagine, urmările uneia dintre intrările asupra unui jucător câmpinean, la care jucătorul gazdelor a primit doar cartonaș galben și numai după îndelungi inistențe din partea câmpinenilor. Și este doar un exemplu...
Antrenorii Claudiu Dumitrescu și Mugurel Dedu au trimis în teren pentru CS Câmpina pe: Cord - Banu (40 Nichifor), Merluță, Năstase, Crețu, Fieraru (92 Tocitu), C. Dumitrescu, Bej (65 Toma), G. Dumitru, Dedu, Bobeică (62 Badea).
Rezultatele complete ale acestei etape - aici.
Runda viitoare, sâmbătă, 9 martie, de la ora 11.00, CS Câmpina va întâlni pe teren propriu formația CS Vărbilău.

2099 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

62 vizualizari
14 apr. 2024 15:54

Baschet feminin, sub 15 ani. CS Câmpina - CSS Târgoviște 59-24

În a doua zi a turneului regional găzduit de sala de sport a Școlii Gimnaziale ”B.P Hasdeu” Câmpina, echipa feminină sub 15 ani a CS Câmpina a învins clar formația CSS Târgoviște, cu scorul de 59-24.

67 vizualizari
14 apr. 2024 13:45

Liga A Prahova. Progresul Drăgănești - CS Câmpina 3-0

Vecine de clasament înaintea acestei etape, Progresul Drăgănești și CS Câmpina s-au angrenat într-un joc de uzură, destul de monoton și plictisitor, decis de greșeli.

Alte stiri recente

359 vizualizari
14 apr. 2024 07:57

Listele candidaților la alegerile din România pentru Parlamentul European

1 comentarii

S-a încheiat depunerea listelor de candidați pentru alegerile din România, din 9 iunie, pentru Parlamentul European.

2257 vizualizari
12 apr. 2024 21:29

Mai mulți elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat sediul PRO TV

Un grup de 25 elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat miercuri, 10 aprilie, sediul PRO TV, din București, prin intermediul platformei JOBLANDIA - platformă ce facilitează legătura licee - companii pentru a oferi adolescenților o perspectivă practică asupra organizațiilor și joburilor existente și viitoare, sprijinindu-i astfel să-și aleagă cât mai informat cariera.