CONTACT

Amical. Sportul Câmpina - CS Cornu II 4-1

- Sport -

Amical. Sportul Câmpina - CS Cornu II 4-1

Ținând cont că mai sunt două săptămâni până la reluarea campionatului Superligii B1 Prahova, unde activează și Sportul Câmpina, echipa lui ”Mara” Ciobotaru a susținut duminică un nou joc amical, întâlnind pe stadionul ”Rafinăriei” formația CS Cornu II.

După un moment de reculegere (foto) ținut pentru trei oameni de fotbal care ne-au părăsit în ultima săptămână - Vasile Herțea (fost delegat și conducător al echipei FC Bănești), Robert Săvulescu și Petre Butufei - partida a început fără prea mare chef. Totuși, cele două formații s-au angrenat într-un joc plăcut, foarte bun pentru acest moment al pregătirii. După 0-0 la pauză, câmpineni s-au impus repriza secundă cu scorul de 4-1, prin golurile marcate de G. Radu, Țigănuș, R. Popa și Corneanu, respectiv, Budileanu.
Antrenorii Marius Pălăncianu și Philip Basma au trimis în teren pentru Sportul Câmpina pe: S. Petre - G. Radu, Stanciu, Biro, Cafadaru, M. Dogaru, Rădulescu, Vintilă, Basma, Țigănuș, Coman. Au mai jucat: Ioniță, Bunea, Popescu, D. Dogaru, Corneanu.


10 Mar 2024 15:36 1886 vizualizari


Comentarii






1675 vizualizari 01 May 2024 21:01 Liga A Prahova, etapa a 27-a. Programul și delegările

Liga A Prahova, etapa a 27-a. Programul și delegările

În Vinerea Mare au loc jocurile contând pentru etapa a 27-a a Ligii A Prahova, competiție care se apropie cu pași repezi de finiș. Iată programul și delegările:

citeste mai mult
1985 vizualizari 28 Apr 2024 18:39 CS Câmpina a pierdut finala cu Rapid, dar s-a calificat la turnul final. ”Suntem în lumea mare a handbalului”, a conchis antrenorul Daniel Vasile

CS Câmpina a pierdut finala cu Rapid, dar s-a calificat la turnul final. ”Suntem în lumea mare a handbalului”, a conchis antrenorul Daniel Vasile

În a doua zi a turneului semifinal al junioarelor IV de la București, CS Câmpina a jucat finala turneului în fața mult mai titratei echipe Rapid București, partida având loc chiar în sala Rapid.

citeste mai mult
1659 vizualizari 28 Apr 2024 17:19 Superliga B1 Prahova, Seria Nord. CS Cornu II - Sportul Câmpina 1-3

Superliga B1 Prahova, Seria Nord. CS Cornu II - Sportul Câmpina 1-3

Duminică după-amiază, la Cornu, Sportul Câmpina a obținut o nouă victorie, care o menține pe podium, la un singur punct de ocupanta primului loc.

citeste mai mult
2177 vizualizari 28 Apr 2024 13:26 Liga A Prahova, etapa a 26-a. Rezultate și clasament

Liga A Prahova, etapa a 26-a. Rezultate și clasament

Primele jocuri din etapa a 26-a din Liga A Prahova, la fotbal, au avut loc sâmbătă, iar runda s-a încheiat duminică. Iată rezultatele complete, clasamentul la zi și programul etapei viitoare:

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV